.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

1 година свалки ......

Преди година започнах да свалям едно момиче .... и тя ме сваляше абе голяма зарибявка беше . Но тъка или иначе не се получи между нас .Нищо повече от взаимните свалки нямаше.След това решихме че няма смисъл да продължаваме тъка и тя си намери приятел ,а аз приятелка и тъка до ден днешен.Скоро си говориме за нас ,понеже нито аз нито тя си има приятел/приятелка. Говорихме си дали ще се получи да опитаме ли пак . Нейния отговор на въпроса беше "незнам трудна работа" след което аз и казах "добре няма да опитваме" , а тя "ее не съм казала невъзможна".И сега незнам какво да мисля дали тя все още има нещо към мен и дали изобщо да опитвам .....да бъдем заедно ?

Епа мети са у трънаку...то че се види после...нали за туй са опетите!

Изяснете си всичко..
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Мега фен Аватара на Hilary_
    Опитайте ... не виждам нищо лошо ...

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    мисли дали се пише "тъка" или "така"
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

как можеш да се откажеш от кексчето преди да си го опитал?
    ми пробвай зариби я, излизайте... целуни я още като трябва на първата среща, зарибявате се отдавна... момичето това очаква.... бъди сигурен, че искаш това... покажи й го и на нея и успех
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Аз лично мразя момчиета които не знаят какво искат...поеми инициативата,покани я да среща ала бала..то ще се види дали ви е писано .
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Аз лично мразя момчиета които не знаят какво искат...поеми инициативата,покани я да среща ала бала..то ще се види дали ви е писано .
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

тя ти е казала "не е невъзможно" , пробвай !

Re: 1 година свалки ......

Цитирай Първоначално написано от 300
    Нейния отговор на въпроса беше "незнам трудна работа" след което аз и казах "добре няма да опитваме" , а тя "ее не съм казала невъзможна".
    Ето точно тези нейни думи значи че иска да пробвате тя... в смисъл...не винаги думите са най доброто нещо за изясняване на всичко...но ако това ти го каже момиче значи иска да пробвате...какво става след това зависи изцяло от вас двамата (; пийни едно са малко да се поотпуснеш и се стегай...че голямо премеждие те чака...наричат го жена.
    Кото стаа нека стаа.
    Скиперзорс: the.riot.against
    (моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    как можеш да се откажеш от кексчето преди да си го опитал?
    ми пробвай зариби я, излизайте... целуни я още като трябва на първата среща, зарибявате се отдавна... момичето това очаква.... бъди сигурен, че искаш това... покажи й го и на нея и успех
    +1

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Е действай де. Ако една жена не ти каже "Не" то значи е "Да"

Ако ти каже "Може би" то това си е "Да, ако не се осе*еш" А "Да"-то знаеш кога се казва

Та, действай.

Чудя се що търсиш чуждото мнение за нещо което зависи изцяло, само и единствено от теб.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Ами излезте все пак : )) поговорете си , ние няма как да преценим дали иска нещо или не . Само ти и тя си знаете...
    Ако искаш да си отмъстиш на някого пожелай му да се влюби!

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    От опит глава не боли
    Пробвай, може да ти излезне късмета
    Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
    Mомче съм !!!

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Dude, една година не ти е пуснала .. какво те кара да мислиш, че точно сега ще стане?
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Опитайте.

Голям фен Аватара на daru6a1
    Опитай .. няма лошо Ноо нали знаеш ..без " Айде на кафе" това е изтъркано , а и ще те помисли за бройкар (поредния) .. Покани я да се разходите или посетете някое готино заведение .. Почерпи я и си изяснете имате ли чувства един към друг или не ! От там на татък всичко е в твои ръце !! Успех \/

Кофтито обаче е че се познаваме прекалено добре и сме си казали всичко за тази 1 година и сега естествено аз пак трябва да я зарибявам ама то как да стане след като 1 година съм го правил и вече незнам как .Все едно са свършили темите за разговор мн е кофти

За всеки проблем си има разрешение:
    Да започнем с първия: "Tъка?" Хъ?

Базикам се, макар, че не е много за базикане.....
    Втория порблем: Остави я сама да ти ходи след ... Направи се малко на недостъпен.. Може сама да си долети при теб, ако види , че си загубил интерес

Мега фен
    и тя не знае кво иска, но явно не ти е кой знае колко навита, щом има съмнения.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Ебеш и после и казваш, че имате несъвместими характери.
    Temet Nosce

벨야카

Цитирай Първоначално написано от umri
    абе каруцар-селяк човека харесва момичето и като персоналност... ти ако искаш еби който щеш и зарязвай... човека е отчаян ти решаваш се правиш на селянин..абе друсан-лодкар такъв.... пиши си там в секс колко си ебал и колко ти е голема пишката... пълно е със селяни ей...и си намери по як аватар...това quake 1 само първокласник може да си го сложил....
    Кото стаа нека стаа.
    Скиперзорс: the.riot.against
    (моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)

Цитирай Първоначално написано от umri
    lol

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Ако не се метнеш в пропастта няма как да разбереш точно колко дълбока е тя ;д .. опитайте си късмета

Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    Ако не се метнеш в пропастта няма как да разбереш точно колко дълбока е тя ;д .. опитайте си късмета
    Или просто се метнете от някой мост, за да разберете "колко е дълбока пропастта".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си