.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Кутрето тука нещо ..

Онзи ден..Търчах из къщи..Бог знае защо и направо си помлях кутрето във ръба на леглото..Сгънах се от болка и едвам си стъпвах на крака..Постепенно почти отмина..Докато вчера не ритнах един камък..Така де - спънах се в него..Направо имам чувството, че болката от първоначалния удаа се повтори, а срещата с камъка не беше толкова брутална..Как да е..Пак взе да ми отминава и неска 1 идиот направо седна отгоре xD. Аз пак се сгънах от болка и не си чувствах крака няколко минути..В момента само леко да натисна в основата на пръста и супер яко ме боли..И друг път ми се е случвало да си закачам кутрето по някои ръбове и пак много ме е боляло, но до няколко часа минава..Тва вече ме боли 3ти ден..Може ли да съм го навехнал ли..Де да знам..Или ше ми мине, ама по-бавно?

Една рисунка - как се ударих

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Иди в Пирогов за една снимка - няма да те изядът. И не се притеснявай от патерици и гипс - за счупен пръст на крака гипс не се слага, просто чакаш дълго време докато зарестна. Единствено, ако е палец може да се наложи, ама щом е кутре - няма страшно. Може даже и снимка да не ти направят. Просто иди изчакай да те прегледат и така. Няма да се плашиш!

Град
    България
    Дам позната картинка няма нищо страшно ще живееш а й amk933 ти даде съвета от които имаше нужда

Пирогов баш ми е далечко, но пък щом така или иначе ше го чакам да зарастне, къв е смисъла да дремя 2 часа докато ми дойде реда за преглед..?

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Пирогов баш ми е далечко, но пък щом така или иначе ше го чакам да зарастне, къв е смисъла да дремя 2 часа докато ми дойде реда за преглед..?
    е ти си знаеш точно какво ти е ти си усещаш

Нещо си го искълчил да не казвам счупил... И аз сум се удрял много брутално де... един път изритах един шкаф в даскало и така си изкълчих крака, че ме носиха до другия кабинет щото адски болеше...

Ше чакам още малко и, ако не ми мине..Фтиам на преглед.

ПП:Забравих да добавя, че като се ударих, същата вечер пръста беше отекъл, ама на другия ден ми нямаше нищо..

Ти гледаш ли къде вървиш ? Иначе по темата - ходи си направи една снимка и виж да няма нещо счупено.

Абе търчах като малоумен и аз не знам що xD
    Неска го удрям тва кутре за 5-ти път..Бахти прокълнатия пръст.

А сега като го пипам отгоре в основата на пръста има съвсеем малка подутина, а на другия няма..И има болки само като го шавам наляво-надясно или точно след удара..Ударих го преди 15-20 минути вече почти не ме боли..Ще изчакам още малко и, ако наистина е наложително ще отида на лекар..

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Ами може да отидеш до Пирогов или ВМА, за да ти кажат дали е счупен. Дори да не ти сложат гипс, може просто да го прихванат към съседния с бинт, който няма да ти пречи и може да го наместят, но на дали. А син ли е? Вюлетов? Жълт? Аз съм се подреждал като теб точно по същия начин, точно в същия ъгъл, само че леглото си е мойто а не твойто.

Не съм от София, зат'ва казах, че ми е далечко .Нищо му няма на пръста само първия ден след удара беше отекъл, а сега на външен вид е като нов.Днеска ми направи впечатление, като ходих до центъра и навръщане почти се прибрах, и започна да ме боли..Друг път като вървя си държа пръстите отпуснати, та не го свивам и не ме боли..Тоя път нещо не стана номера..Като стъпя без да искам свивам пръстите и от болки чак приклякам..Голяма комедия беше по улиците xD.И като гледам както е тръгнало, утре или другиден, ше трябва да ходя на лекар..

От 7 дерета вода изкара Просто отиди на лекар !

Град
    дЖигитАй xD
    може да си го счупил спред мен
    Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!

и на мене ми се е слувало но ми е минавало .. btw рисунката е яка неска цял ден ми беше шибано но ти ми оправи настроението мерси човек

Дам, и аз така веднъж си ударих 4 пъти кутрето и даже не разбрах как се случва. То ебати комедията беше. Минех ли покрай някой ръб, задължително го удрях.

Позната история Случвало ми се е и то с котрето , утрял съм го кде ли не , боляло ме е супер силно но сега си е перфектно. Ще се управи спокс.

Град
    Пловдив
    счупил си го ходи на лекар преди да е зарастнало накриво. Картинката кърти
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Мега фен Аватара на ameli
    абе отрежи го да не ти пречи много пъти съм обмисляла този вариант ...
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

E то спря да ме боли Още няколко дена и ще е като ново..пък и като гледам си е баш напреде зарастнало..

ПП:И аз мислех да го режа по някое време, ама му дадох 1 седмица деъдлайн..То па взе, че се вмести..

Град
    в света на приключенията ..
    радвам се че ти е минало
    късметлия си че не ти е било счупено

п.п.хубаво рисуваш

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Ами може да отидеш до Пирогов или ВМА, за да ти кажат дали е счупен. Дори да не ти сложат гипс, може просто да го прихванат към съседния с бинт, който няма да ти пречи и може да го наместят, но на дали. А син ли е? Вюлетов? Жълт? Аз съм се подреждал като теб точно по същия начин, точно в същия ъгъл, само че леглото си е мойто а не твойто.
    Да, най-добре отиди до ВМА... в Пирогов ще чакаш много
    Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш

^оф,нали не е от София човека,кво ше се разкарва за едно кутре...особено ако пък е в Добрич,например

а иначе нищо ти няаа,спокойно...ще зарасне и няма да те боли,аз мойто кутре замалко да го отрежа буквално...щото стъпвам къдет не трябва и го порязах до кокал...уатевър,нищо ти няма...

Хаха.. случи ми се същото преди 1 дени и реших да попитам чичо гугъл какво знае защото вече беше късно,а наще вече бяха заспали отдавна и нямаше как да ги събудя. Попаднах на тази страница и от части малко ме успокои,че на такива малки костици не се слага гипс,но проблема е там че след 2 седмици почваме училище и не знам дали ще ми мине до тогава :S според вас ще мине ли до началото на учебната година ?

Мега фен Аватара на tori
    Спокойно, на мен за 3 дни ми нямаше нищо. Наще ме бяха накарали да се мажа с някъв такъв крем от тези, дето ги рекламират. :дд Болеше си и едва стъпвах, но за 2-3 дни нищо ми нямаше.

Абе човек аз като чета-мен ме заболя!Ти направо си си пречукал кутрето.Внимавай къде тичаш и кой ти сяда върху пръстите !Моят съвет е следния:вечер преди лягане му прави компреси със зеле и суров къртов-увити с бинт.Има голямо действие.Също така може да го мажеш с Бенгей.Ако не помогне e най-добре да отидеш на лекар и да ти се направи снимка!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си