- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво в държанието ми не е ок?
Здравейте....Преди година бях "наранена" ,оттогава се държа дистанцирано и не допускам почти никого до себе си.От известно време излизам с едно момче,което тази вечер каза следното нещо"виж,разбирам,че са те наранявали и си изградила стена около себе си,но ако продължаваш така,просто ще отблъснеш хората от себе си,дай ми възможност да те опозная и помисли,дали си готово да си с мен"....при което аз просто замълчах и се замислих,че не е единственият,който ме го е казвал.Но какво да направя,просто съм такава или по-точно станах такава,не си показвам чувствата и желанията,не смятам,че това ме прави лош човек.....
Не те прави лош човек, но той ти го е казал отблъсква останалите!!! Може да не си лош човек, но ако така продължаваш накрая ще останеш сама .. така или иначе живота не е лесен .. а защо трябва да се лишаваш от това, което ти е приготвил заради едно момче ...Никой не е казал, че ще бъде лесно .. но поне опитай да си го направиш хубаво ... смисъл да ти е забавно, да се забавляваш и всичко останало... дано ме разбра ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Виж, и аз бях като теб. После срещнах човека, който ме накара да разруша тая стена около себе си ( и той помогна, де) и да ти кажа наистина няма смисъл от нея. Хората ако искат да те наранят - могат да го направят по много начини. А не можеш вечно да се криеш зад тази стена, нали знаеш
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
не гради стени,а мостове![]()
Какво си умничкоПървоначално написано от Priceless
![]()
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Щом си се променила един път, можеш още веднъж. Опитвай малко по малко да допускаш отново хората до себе си, започвайки от него. Както каза Priceless - по един или друг начин някой все някога ще те нарани.
Тя вече е изградила "стената" и сега трудно ще я бутне! Но според мен да се дърпаш на човек,който иска да ти помогне,не е добра идея![]()
Знам беПървоначално написано от AraBella
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Е няма що,пръщите от акълПървоначално написано от Priceless
![]()
^ Тихичко![]()
![]()
Hilary_![]()
И без това един ден идва човека бута и ти бута всичкоПървоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
Щоооо пъъъккк.... :P :P :P :P :P :P :P :P :PПървоначално написано от Priceless
Шото е късно, шото ми се спи и не ми се разправя с теб![]()
Hilary_![]()
Аз пък си няям друга работаПървоначално написано от Priceless
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ейй копирачкееееПървоначално написано от Priceless
![]()
![]()
![]()
![]()
Priceless .. <3
Кви сме спамери,не е истинаПървоначално написано от Hilary_
![]()
кой го казва?Първоначално написано от radybt
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Priceless .. <3
Не си лоша.Просто не допускаш момчетата до себе си и така няма как да ги опознаеш и може да изпуснеш някоя добро момче.Не поддържай тази дистанция с тях.И аз бях така.Не си показвах чувствата,не правех шървата крачка за нищо,опитвах се да си абранявам да имам силни чувства и ако видех,че задълбочават нещата - бягах и сес трахувах.Но един ден просто направих аз първата крачка (за сегашния ми приятел) ... и сякаш се престраших.Позволих на сърцето си да обича и да бъде наранявано ... но определено е по-добре така от колкото да се дистанцирам от всички момчета.Опитай и ти.Може да те наранят отново,но няма да си първата,а и няма смисал да продължаваш по този начин.Срутвай ги тея стени около теб,които си издигнала и действай по-смело.Успех![]()
Първоначално написано от let_me_be
Разказът ти много ми напомня за тази песен http://vbox7.com/play:e4df784e
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Много хора го имат този проблем.. опитай се някак да допуснеш дадения човек до себе си. Сигурно ще е трудно, но пък имаш ли избор?
Преди година бях "наранена" ,оттогава се държа дистанцирано и не допускам почти никого до себе си.
Тук ти е проблема.
просто съм такава или по-точно станах такава,не си показвам чувствата и желанията
Просто ти е удобно да си такава. Релно не го искаш, обаче те е страх.
не смятам,че това ме прави лош човек
Но аз смятам. Нерешителните, безволеви, и предубедени хора не помагат на никого около тех, а само насаждат негативни емоции, страх, караници, кавги и т.н. и т.н.
Но какво да направя
Промени се. Изгради си силен вътешен свят, спри да се влияеш от разни дребни неща, като някаква раздяла примерно, или накриво казана дума, или куп други маловажни неща. Обръщай внимание на красивото и стойностното, на значимото е ценното. Всичко друго го пращай янкъде там..не дръж лоши неща при себе си - прощавай лесно, но не забравяй. Не си гради фундаментални изводи от един човек. И не се крий зад нищо - никой не обича затворниците.
Успех!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
виж сега... казаха ти вече хората-опитай се да го допуснеш този човек... щом ти го е казал това, значи все пак има добри намерения към теб и го интересуваш, иначе досега просто да те е зарязал без обяснение... остави го да разруши тази стена...
времет0 тu uztuча
Рано или късно трябва да допуснеш някой до теб.Постарай се това да е по-скоро .. изглежда момчето има някакви намерения,дай му шанс.
А ако намеренията са просто физическо възползване.....?Първоначално написано от Kukumqvka