.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Какво в държанието ми не е ок?

Здравейте....Преди година бях "наранена" ,оттогава се държа дистанцирано и не допускам почти никого до себе си.От известно време излизам с едно момче,което тази вечер каза следното нещо"виж,разбирам,че са те наранявали и си изградила стена около себе си,но ако продължаваш така,просто ще отблъснеш хората от себе си,дай ми възможност да те опозная и помисли,дали си готово да си с мен"....при което аз просто замълчах и се замислих,че не е единственият,който ме го е казвал.Но какво да направя,просто съм такава или по-точно станах такава,не си показвам чувствата и желанията,не смятам,че това ме прави лош човек.....

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не те прави лош човек, но той ти го е казал отблъсква останалите!!! Може да не си лош човек, но ако така продължаваш накрая ще останеш сама .. така или иначе живота не е лесен .. а защо трябва да се лишаваш от това, което ти е приготвил заради едно момче ... Никой не е казал, че ще бъде лесно .. но поне опитай да си го направиш хубаво ... смисъл да ти е забавно, да се забавляваш и всичко останало... дано ме разбра ...

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Виж, и аз бях като теб. После срещнах човека, който ме накара да разруша тая стена около себе си ( и той помогна, де ) и да ти кажа наистина няма смисъл от нея. Хората ако искат да те наранят - могат да го направят по много начини. А не можеш вечно да се криеш зад тази стена, нали знаеш
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

не гради стени,а мостове

Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Виж, и аз бях като теб. После срещнах човека, който ме накара да разруша тая стена около себе си ( и той помогна, де ) и да ти кажа наистина няма смисъл от нея. Хората ако искат да те наранят - могат да го направят по много начини. А не можеш вечно да се криеш зад тази стена, нали знаеш
    Какво си умничко
    "Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."

Щом си се променила един път, можеш още веднъж. Опитвай малко по малко да допускаш отново хората до себе си, започвайки от него. Както каза Priceless - по един или друг начин някой все някога ще те нарани.

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Тя вече е изградила "стената" и сега трудно ще я бутне! Но според мен да се дърпаш на човек,който иска да ти помогне,не е добра идея

Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от AraBella
    Какво си умничко
    Знам бе
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от AraBella
    Какво си умничко
    Знам бе
    Е няма що,пръщите от акъл

Град
    Варненска чайка
    ^ Тихичко

Hilary_

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    не гради стени,а мостове
    И без това един ден идва човека бута и ти бута всичко

Град
    Sofiq
    ^ Тихичко
    Щоооо пъъъккк.... :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Град
    Варненска чайка
    Шото е късно, шото ми се спи и не ми се разправя с теб

Hilary_

Град
    Sofiq
    Шото е късно, шото ми се спи и не ми се разправя с теб
    Аз пък си няям друга работа

^ Тихичко
    ейй копирачкееее

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    ^ Тихичко
    ейй копирачкееее
    Кви сме спамери,не е истина

Цитирай Първоначално написано от radybt
    ^ Тихичко
    ейй копирачкееее
    Кви сме спамери,не е истина
    кой го казва?

Супер фен
    Не си лоша.Просто не допускаш момчетата до себе си и така няма как да ги опознаеш и може да изпуснеш някоя добро момче.Не поддържай тази дистанция с тях.И аз бях така.Не си показвах чувствата,не правех шървата крачка за нищо,опитвах се да си абранявам да имам силни чувства и ако видех,че задълбочават нещата - бягах и сес трахувах.Но един ден просто направих аз първата крачка (за сегашния ми приятел) ... и сякаш се престраших.Позволих на сърцето си да обича и да бъде наранявано ... но определено е по-добре така от колкото да се дистанцирам от всички момчета.Опитай и ти.Може да те наранят отново,но няма да си първата,а и няма смисал да продължаваш по този начин.Срутвай ги тея стени около теб,които си издигнала и действай по-смело.Успех
    Обичам те <3 !!!

Супер фен Аватара на AutomatiC

Re: Какво в държанието ми не е ок?

Цитирай Първоначално написано от let_me_be
    Здравейте....Преди година бях "наранена" ,оттогава се държа дистанцирано и не допускам почти никого до себе си.От известно време излизам с едно момче,което тази вечер каза следното нещо"виж,разбирам,че са те наранявали и си изградила стена около себе си,но ако продължаваш така,просто ще отблъснеш хората от себе си,дай ми възможност да те опозная и помисли,дали си готово да си с мен"....при което аз просто замълчах и се замислих,че не е единственият,който ме го е казвал.Но какво да направя,просто съм такава или по-точно станах такава,не си показвам чувствата и желанията,не смятам,че това ме прави лош човек.....

Разказът ти много ми напомня за тази песен http://vbox7.com/play:e4df784e
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

Град
    ВаРнАаАа
    Много хора го имат този проблем.. опитай се някак да допуснеш дадения човек до себе си. Сигурно ще е трудно, но пък имаш ли избор?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Какво в държанието ми не е ок?

Преди година бях "наранена" ,оттогава се държа дистанцирано и не допускам почти никого до себе си.

Тук ти е проблема.

просто съм такава или по-точно станах такава,не си показвам чувствата и желанията

Просто ти е удобно да си такава. Релно не го искаш, обаче те е страх.

не смятам,че това ме прави лош човек

Но аз смятам. Нерешителните, безволеви, и предубедени хора не помагат на никого около тех, а само насаждат негативни емоции, страх, караници, кавги и т.н. и т.н.

Но какво да направя

Промени се. Изгради си силен вътешен свят, спри да се влияеш от разни дребни неща, като някаква раздяла примерно, или накриво казана дума, или куп други маловажни неща. Обръщай внимание на красивото и стойностното, на значимото е ценното. Всичко друго го пращай янкъде там..не дръж лоши неща при себе си - прощавай лесно, но не забравяй. Не си гради фундаментални изводи от един човек. И не се крий зад нищо - никой не обича затворниците.

Успех!

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на d3sincet0y
    Град
    Nяkъde п0 sVeта...
    виж сега... казаха ти вече хората-опитай се да го допуснеш този човек... щом ти го е казал това, значи все пак има добри намерения към теб и го интересуваш, иначе досега просто да те е зарязал без обяснение... остави го да разруши тази стена...
    времет0 тu uztuча

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Рано или късно трябва да допуснеш някой до теб.Постарай се това да е по-скоро .. изглежда момчето има някакви намерения,дай му шанс.

Град
    Пловдив
    Не те прави лош човек, но той ти го е казал отблъсква останалите!!! Може да не си лош човек, но ако така продължаваш накрая ще останеш сама .. така или иначе живота не е лесен .. а защо трябва да се лишаваш от това, което ти е приготвил заради едно момче ... Никой не е казал, че ще бъде лесно .. но поне опитай да си го направиш хубаво ... смисъл да ти е забавно, да се забавляваш и всичко останало... дано ме разбра ...
    +1

Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    Рано или късно трябва да допуснеш някой до теб.Постарай се това да е по-скоро .. изглежда момчето има някакви намерения,дай му шанс.
    А ако намеренията са просто физическо възползване.....?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си