.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Любов ии .. Обич ;=]

Какво е за вас любовта .. влюбването .. и какво е обичта .. за мен лично любов е когато сърцето ти прави бум-чики-бум-чики-бум и би умрял/а за този човек .. а обич когато искаш винаги да си до него каквото и да направи .. изпитваш щастие когато видиш усмивката му/й .. сияеш покрай него/нея .. освен това когато си влюбен виждаш единствено +овете на човека до себе си .. а когато го обичаш .. го обичаш въпреки отрицателните му черти .. защото всички имаме такива..
    И за кое сте вие .. бурна изпепеляваща любов .. или тиха спокойна обич
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    България

Re: Любов ии .. Обич ;=]

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92
    Какво е за вас любовта .. влюбването .. и какво е обичта .. за мен лично любов е когато сърцето ти прави бум-чики-бум-чики-бум и би умрял/а за този човек .. а обич когато искаш винаги да си до него каквото и да направи .. изпитваш щастие когато видиш усмивката му/й .. сияеш покрай него/нея .. освен това когато си влюбен виждаш единствено +овете на човека до себе си .. а когато го обичаш .. го обичаш въпреки отрицателните му черти .. защото всички имаме такива..
    И за кое сте вие .. бурна изпепеляваща любов .. или тиха спокойна обич
    ееех да можеше да се опишееее

еми да но на мен ми писна да си играя да се влюбвамм .. искам нешо по стабилно .. и мисля че да обичаш а не да си влюбен е ключа от бараката на човека до теб да му е постоянно интересно .. защото връзката върви някак си по бавно но по сигурно а не да се раздам за някакви си месец-2 и после нищо да не мога да му предложа..
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Любов е кат жинъта ти праи салатъ и ти дава да одиш по барове.
    Обич е кат биеш жина си като не ти носи ракийца със салатката.
    Кото стаа нека стаа.
    Скиперзорс: the.riot.against
    (моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ако в началото връзката не е бурна, не вярвам, че ще можеш да се запалиш, че да обикнеш този човек. В началото това спокойствие ми звучи като непукизъм, незаинтересованост. Според мен една бурна любов, просто с времето се превръща в спокойна обич (която сега имат родителите ни, например).

Цитирай Първоначално написано от Shadow1596
    ето заради такива като теб МРАЗЯ ТОЯ ФОРУМ !! аз казвам нещо сериозно и винаги майка му стара се намира някой миндил да са прави на интересен ...
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Ако в началото връзката не е бурна, не вярвам, че ще можеш да се запалиш, че да обикнеш този човек. В началото това спокойствие ми звучи като непукизъм, незаинтересованост. Според мен една бурна любов, просто с времето се превръща в спокойна обич (която сега имат родителите ни, например).
    Най добрата ми приятелка е абсолютния пример за обратното в началото с приятеля и не се обичаха толкова сега са луди един за друг .. скоро правят 2 години а според мен .. бурната любов се изчерпва все някога .. а и аз в началото винаги съм незаинтересована .. защото не гледам външен вид а как човека се отнася с мен и трябва време за да се привържа ..
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

ето заради такива като теб МРАЗЯ ТОЯ ФОРУМ !! аз казвам нещо сериозно и винаги майка му стара се намира някой миндил да са прави на интересен ...
    ко са палиш и ти... кат ти не аресва коментара...просто го остай си седи там... ти питаш аз отговарям...това е начинът по който работят нещата тука... може би и аз имам някой който ме обича заради тази отрицателна ми черта... аз примерно бих лълзнал на такъв отговор... дори и сериозно да бях написал подобна тема... иначе да любовта е смесица от чувства...всеки човек го възприема по различен начин...някой се влюбват всеки ден някой им отнема време...няма точно определение...това е когато имаш чуството че си изпил 20 блистера успокоителни, чуството което те кара да правиш неща които не си правил до сега...а обич е когато мама те гушка и те целува по челото за лека нощ... когато просто не можеш без някой щото си бил 1325235 хиледи време с него и не искаш да те остави или да го оставиш... аз съм си аз ти си ти...кой не му изнася да фаща влака и на селото. Има гигантска пропаст между любов и (привързаност)обич... гигантска...
    Кото стаа нека стаа.
    Скиперзорс: the.riot.against
    (моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)

Най добрата ми приятелка е абсолютния пример за обратното в началото с приятеля и не се обичаха толкова сега са луди един за друг .. скоро правят 2 години а според мен .. бурната любов се изчерпва все някога .. а и аз в началото винаги съм незаинтересована .. защото не гледам външен вид а как човека се отнася с мен и трябва време за да се привържа ..
    Дано наистина си 92 ... ще ми върнеш надеждата в младото поколение. Малка искра сред катранената тъма.

ко са палиш и ти... кат ти не аресва коментара...просто го остай си седи там... ти питаш аз отговарям...това е начинът по който работят нещата тука... може би и аз имам някой който ме обича заради тази отрицателна ми черта... аз примерно бих лълзнал на такъв отговор... дори и сериозно да бях написал подобна тема... иначе да любовта е смесица от чувства...всеки човек го възприема по различен начин...някой се влюбват всеки ден някой им отнема време...няма точно определение...това е когато имаш чуството че си изпил 20 блистера успокоителни, чуството което те кара да правиш неща които не си правил до сега...а обич е когато мама те гушка и те целува по челото за лека нощ... когато просто не можеш без някой щото си бил 1325235 хиледи време с него и не искаш да те остави или да го оставиш... аз съм си аз ти си ти...кой не му изнася да фаща влака и на селото. Има гигантска пропаст между любов и (привързаност)обич... гигантска...
    да от една страна .. любовта е някав микс от хормони и когато си влюбен би могъл да го преодолееш .. когато по един или друг начин приключи.. а този човек за мен е специален аз го обичам не съм влюбена и искам да му давам цялата нежност на света .. и не искам без него не знам ...
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от Python5
    Дано наистина си 92 ... ще ми върнеш надеждата в младото поколение. Малка искра сред катранената тъма.
    благодаря искрено
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Джоли ти кво направи с оня господинчо? Нищо не казваш

Бурната любов, прераства в тиха обич, стига да и се даде достатъчно време. Аз съм ЗА тая комбинация.

А влюбването и обичта са отново взаимосвързани. Какво е - не мога да ти го опиша.(т.е. не ми се пишат чаршафи)

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

бум-чики-бум-чики-бум
    т'ва ми на напомни на филма "Дарма и Грег", май Дарма веднъж го пя някъде, ама не си спомням :Д

Иначе по темата:
    някой от форума преди беше казал едно нещо за любовта и обичта ..

"внуче пита дядо си:
    -Дядо ти нали си бил влюбен в съседката, когато сте били по на 17? Е, ако видиш да я пребиват ще и помогнеш ли?
    дядото отговаря:
    -Да бях влюбен в нея за кратко, но за к,во ся да и помагам, да пребият и мен ли?!
    внучето:
    -А баба нали я обичаш? На нея ще помогнеш ли?
    дядото:
    -Да обичам я. Но вземат ли да я пребиват взимам пушката и ги изтребвам до крак! "

.. примера не е много точен, но това е разликата между любов и обич ^^
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    бум-чики-бум-чики-бум
    т'ва ми на напомни на филма "Дарма и Грег", май Дарма веднъж го пя някъде, ама не си спомням :Д
    Ооо МЕРСИ Ето какво ше правя .. ще гледам "Дарма и Грег"
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Да има разлика между любов и обич. Едното рано или късно изчевза, а другото не. И все пак, нито едно от двете не може да се опише. Прекрасно е !!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Разликата се осъзнава като ти дойде акъла в глвата.

И определено няма бум-чики бум, нито чики-на-на, нито тупци-тупци-тупци
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от w0sh

ми при мен тупци-тупци има дори и любов да няма :Д
    .. например ако съм направила нещо и после някой идва да ми се кара, има такова тупци-тупци .. :d

Град
    Варненска чайка
    А джагара джугара?
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Шубиду-дубиду-да!

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от Priceless
    А джагара джугара?
    Това още не съм го изпитвала :Д

Град
    Варненска чайка
    Яба даба ду!

Hilary_

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Яба даба ду!
    Това е фред флинстоун

и last.fm-ец

Град
    Варненска чайка
    Да, знам.

Тиририам тиририрам .. ририрам .. ( А това е Мариус Куркински ).

Hilary_

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Джоли ти кво направи с оня господинчо? Нищо не казваш

Бурната любов, прераства в тиха обич, стига да и се даде достатъчно време. Аз съм ЗА тая комбинация.

А влюбването и обичта са отново взаимосвързани. Какво е - не мога да ти го опиша.(т.е. не ми се пишат чаршафи)
    за господинчото ми изтриха темата .. модератори с модератори .. гледам нещата да стават бавно някак си .. защото на него т0ва му е проблема .. омързват му като го дразнят ( което знам какво го дразни и не правя ) като е постоянно същото .. като се държат супер тъпо .. и максимума е месец .. и мрази да му свалят звезди .. а те почти всички го правят ..
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от m0n4yyy
    Да има разлика между любов и обич. Едното рано или късно изчевза, а другото не. И все пак, нито едно от двете не може да се опише. Прекрасно е !!
    именно зат0ва мисля че моето в момента е обич тихо и нежно ..

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Разликата се осъзнава като ти дойде акъла в глвата.

мда и аз така мисля ... иии .. престанете да ми спамите темата .. казах интелигентността си я показвайте на друго място .. е даскало идва ..
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове