Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92
Цитирай Първоначално написано от Shadow1596
Любов е кат жинъта ти праи салатъ и ти дава да одиш по барове.
Обич е кат биеш жина си като не ти носи ракийца със салатката.
ето заради такива като теб МРАЗЯ ТОЯ ФОРУМ !! аз казвам нещо сериозно и винаги майка му стара се намира някой миндил да са прави на интересен ...
ко са палиш и ти... кат ти не аресва коментара...просто го остай си седи там... ти питаш аз отговарям...това е начинът по който работят нещата тука... може би и аз имам някой който ме обича заради тази отрицателна ми черта... аз примерно бих лълзнал на такъв отговор... дори и сериозно да бях написал подобна тема... иначе да любовта е смесица от чувства...всеки човек го възприема по различен начин...някой се влюбват всеки ден някой им отнема време...няма точно определение...това е когато имаш чуството че си изпил 20 блистера успокоителни, чуството което те кара да правиш неща които не си правил до сега...а обич е когато мама те гушка и те целува по челото за лека нощ... когато просто не можеш без някой щото си бил 1325235 хиледи време с него и не искаш да те остави или да го оставиш... аз съм си аз ти си ти...кой не му изнася да фаща влака и на селото. Има гигантска пропаст между любов и (привързаност)обич... гигантска...