.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Коса

Коса

Съжалявам, че пускам поредната тъпа тема, но имам нужда от малко помощ. От доста време използвам къна за косата си и от около година тя е черна, сега обаче искам да си направя червени кичури. Та това, за което ми трябва помощ е идея как да си направя въпросните кичури, те да бъдат ярки и ако е възможно не с боя, а с нещо друго?
    Една секунда невнимание, цял живот мъртъв!

от както няколко пъти фризьори ми причиняват гадни неща на косата не се разбираме много много и гледам да ги избягвам

Върху черна къна... върху каквато и да е къна ще е много трудно да направиш хубави кичури..

мен всъшност къната ми е паднала в общи линии, но мисля да си сложа пак и се чудя как да го съчетая с кичурите

и аз си мислех че къната ми е паднала ама 2 години още ми червенее косата и не може никакви кичури да станат

няма ли фризьор

Супер фен Аватара на lDoLLl
    Къната пада адски трудно, единственият начин е с обезцветител - дори може да се наложи да я обезцветяваш няколко пъти, а това адски уврежда косата.. Пък и черната къна ме съмнява да се маха изобщо. /:
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    по добре просто потърси съвестен фризьор .. иначе ако искаш яркочервени кичури първо ще трябва да изрусиш местата със супра и след това да ги боядисаш червени ..
    in defense of our dreams...

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Обезцветителя не действа на къна, особено на черна. Почакай да ти израсте изцяло къната и чак тогава прави кичури, иначе няма да стане.

Повече от фен Аватара на IrRePlAcEaBlE
    Град
    Lost in the Paradise
    Ами ако искаш пробвай с прикрепени, изкуствени кичури..
    Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
    искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...

Цитирай Първоначално написано от IrRePlAcEaBlE
    Ами ако искаш пробвай с прикрепени, изкуствени кичури..
    къде мога да намеря и как се прикрепват?

а дали ако сложа ярко червена къна няма да стане, защото мен къната си ми хваща и върху стара, а пък няколко пъти слагах червена къна на сестра ми и въпреки че е с тъмна коса си се виждаше доста добре =?

Фен Аватара на Missky
    Град
    Sf
    Кичури върху основа кана ?
    За първи път чувам.Отиди при професионалист,със сигурност при него ще се получи далеч по естетично отколкото ако ти си правиш кичурите.
    КОД ОТСТЪПКА 5 долара в iherb.com => KUT726
    ... And all I can taste is this moment,аnd all I can breathe is your life...

Може да пробваш със лекарство да се боядисаш,то яко цапа,та може и къна-та да ти оцвети ,ама ще трябва розови или зелени кичури,щот аз за червено лекарсво още не съм чула...

Град
    Софийско поле
    Тя къната много трудно пада,но си купи от някой фризьорски магазин обезцветител и боя има сякакви цветове.Но проблема тук е,че много ще си увредиш косата,дори може да падне.От първа ръка ти го казвам
    Down On The Farm!!!

Супер фен Аватара на galu6a
    аз знам ,че като имаш къна на косата трябва да ти падне назяло зада можеш да я третираш с други продукти
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Цитирай Първоначално написано от galu6a
    аз знам ,че като имаш къна на косата трябва да ти падне назяло зада можеш да я третираш с други продукти

а ако е със същия продукт, т.е. кана, но ярко червена =?

Супер фен Аватара на lDoLLl
    Къна върху къна... не се бях сещала за това
    Би станало ако основата е червена къна и след това се слага черна..
    Ама черното е най-тъмният цвят, не знам дали ще хване друга къна.. по-скоро някакъв отенък може би, но ярко червено.. не ми се вярва

Изкуствените кичури са най-добрият вариант - хем не ти увреждат твойта коса, може да ги махнеш ако ти омръзнат.
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

Цитирай Първоначално написано от lDoLLl
    Къна върху къна... не се бях сещала за това
    Би станало ако основата е червена къна и след това се слага черна..
    Ама черното е най-тъмният цвят, не знам дали ще хване друга къна.. по-скоро някакъв отенък може би, но ярко червено.. не ми се вярва

Изкуствените кичури са най-добрият вариант - хем не ти увреждат твойта коса, може да ги махнеш ако ти омръзнат.

хрумна ми и друго нещо, понеже къната ми е паднала (до колкото може де) и косата ми почти си е върнала естествения цвят, само дето е доста червеникава та смятам да я подновя и да направя кичурите може да отделя тея кичури дет 6те правя червени и да не ги мажа с черната, така дали ще стане =?

и другото, може ли да ми дадете някаква информация за тези изкуствени кичури =?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си