.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60
    Предпочитам си латино сериалите...

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    В началото не ми правеха впечатление чак толкова ама сега нещо взеха и мен да ме дразнят Нищо против произхода на сериалите нямам ама просто е мега дразнещо когато и да пуснеш телевизора се няква такава боза да дават...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Цитирай Първоначално написано от PurpleDream

може да не са много, но ги има.....да им дават сериалите където искат, аз не одобрявам нито новините, нито сериалите...
    Новините са друго. Сериалите са дублирани и просто изместиха латионоамериканските от ефир. Стига сте се превъзнасяли.
    'Cus history is all dreams.'

Град
    из източната част
    големи философи има тука първо научете значението на думите раса и иго
    второ наистина като имаше латино сериали никой не писка а те даже бяха по-тъпи и от тея иначе и аз съм против щото са ебати безмислиците тея сериалчета турски и латино пълни бозички да вземат да направят някое предаване те не че не правят щото сега е преход само сллед седмица две пак почват най-различни предавания и сериали, за които пак не е сигурно колко са добри
    това за който го мързи ,да бе

^ Препинателни знаци на клавиатурата нямаш ли? оО
    главни букви, ала бала

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от leprechaum

може да не са много, но ги има.....да им дават сериалите където искат, аз не одобрявам нито новините, нито сериалите...
    Новините са друго. Сериалите са дублирани и просто изместиха латионоамериканските от ефир. Стига сте се превъзнасяли.
    Именно.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...

както и да е....тва си е мое мнение, щом ти харесват гледай ги, мен ме дразнят
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

^Не ми харесват. Сериали отдавна съм спряла да гледам .

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от AutumnTears
    Повръща ми се от тях.. какъв срам.... Едва ли другаде се случват такива абсурди!

само в България.......предпочитам да гледам забранена любов отколкото тея турци......не знам аз човека който мрази расистите и не мога да ги понасям псувам расистки турците. тва сигурно е защото сме били 5 века под турско робство и т.н....някво не знам.....нищо че е било преди колко време
    колкото до сапунките......аре през деня окей скоро почвам училище, мога да си пусна филм на компютъра вместо да гледам тъпите турци ама бтв дето се излагат супер много с тая перла от 20:00 до 22:00.........може ли бе в 8 часа вечерта ще ми пускат някви сапунки. браво на нова поне че пускат хубави филми вечер......

Цитирай Първоначално написано от brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от AutumnTears
    Повръща ми се от тях.. какъв срам.... Едва ли другаде се случват такива абсурди!

само в България.......предпочитам да гледам забранена любов отколкото тея турци......не знам аз човека който мрази расистите и не мога да ги понасям псувам расистки турците. тва сигурно е защото сме били 5 века под турско робство и т.н....някво не знам.....нищо че е било преди колко време
    колкото до сапунките......аре през деня окей скоро почвам училище, мога да си пусна филм на компютъра вместо да гледам тъпите турци ама бтв дето се излагат супер много с тая перла от 20:00 до 22:00.........може ли бе в 8 часа вечерта ще ми пускат някви сапунки. браво на нова поне че пускат хубави филми вечер......
    мда, точно..кой ги гледа, по дяволите? а, да, бабките под блока се изнасят в 8 без пет да гледат тъпат Перла..има си про-о-ри-те-тии - по-голямата част от населението е под 60 години => не наблягайте на малоумните турски сапунки, пускайте повече филми, щото губите шибания си рейтинг!
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Град
    В далечината... еййй там ;]
    Повечето са адски тъпи. Има 2 хубави на кръст...
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
    мда, точно..кой ги гледа, по дяволите? а, да, бабките под блока се изнасят в 8 без пет да гледат тъпат Перла..има си про-о-ри-те-тии - по-голямата част от населението е под 60 години => не наблягайте на малоумните турски сапунки, пускайте повече филми, щото губите шибания си рейтинг!

Губят си рейтинга . Поинтересувай се преди да даваш експертно мнение. 'Перла' е сериалът, който е бил най-гледан за изминалия месец- 1,1млн. зрители.

едит: ' Сериалът е изпреварил пресконференцията на ГЕРБ, която е била гледана от над 950 хил. души по Би Ти Ви. '

Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY

Губят си рейтинга . Поинтересувай се преди да даваш експертно мнение. 'Перла' е сериалът, който е бил най-гледан за изминалия месец- 1,1млн. зрители.

едит: ' Сериалът е изпреварил пресконференцията на ГЕРБ, която е била гледана от над 950 хил. души по Би Ти Ви. '

СРАМ И ПОЗОР

Град
    Софийско поле
    То това със сапунките не е най-страшното.Аз толкова време се опитвам да проумея как може по БНТ да дават новини на турски език?!? Не мога да проумея..
    Down On The Farm!!!

Град
    Софийско поле
    '' тва сигурно е защото сме били 5 века под турско робство и т.н....някво не знам.....нищо че е било преди колко време ''

То ние още сме под тяхно робство,и те все още си мислят,че ни притежават и лека по лека ни завземат..
    Down On The Farm!!!

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    хахаха и аз съм крайно възмутен ... майка ми и баба ми не ми дават вече да пипна тв-то... то не,че много много го гледам,ама тва вече е баси хуйа...и то все глупости бе лелеле тия по 20 серияла на месец правят

Цитирай Първоначално написано от axlbaby
    '' тва сигурно е защото сме били 5 века под турско робство и т.н....някво не знам.....нищо че е било преди колко време ''

То ние още сме под тяхно робство,и те все още си мислят,че ни притежават и лека по лека ни завземат..

да наистина точно така е......иначе за турските новини, те са най-добрия пример за тва което каза ти - "То ние още сме под тяхно робство,и те все още си мислят,че ни притежават и лека по лека ни завземат.." в Бургас когато бях преди 2 седмици се подписах имаше подписка за спирането на турските новини и за някви полицай имаше...подписах се и на двете, но ми се щеше за новините да се подпиша още 100 пъти

Град
    Neverland
    Мехмед и на мен ми се повръща,ама тва е положението..

Мега фен Аватара на lenito_sf
    Точно защото живееш в България става това..

Град
    Rock City
    Цитирай Първоначално написано от lenito_sf
    Точно защото живееш в България става това..
    Искам пак до мен да застанеш и кръвта ми пак да запалиш,две души в едно да се слеят,две сърца в едно да живеят ..

Аз не съм ЗА тези филми.. обаче като даваха само латиноамерикански серияли... нямаше такива тем и,ч е целият ефир е пълен с тях. И съм 100% сигурна, че 1-2 от сериялите ако не бяха турски щяхте да сте им големи фенове Всичко си има граници... Телевизиите прекалиха адски много ! Ама и вие прекалявате !

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Аз гледам 2-3 сериала и не бих казала, че ме дразнят. И без това ги правят на български после, а не като турските новини по бнт..
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Цитирай Първоначално написано от elito6754
    Пуснаха НоваТВ 1001 нощи и като видяха какъв рейтинг беше, решиха, че и с другите ще е така. Нормлано. Доста време гледахме латино сериали, сега турски. Ще минем и този период. Иначе има един серил - "Брак с чужденец" - симпатичен е. Абе стават за гледане, телевизийте просто няма с какво да си запълват времето и пускат сериали.
    ама латино сериалките се гледаха много според мен и бяха много по-интересни! те още ги дават де,но по някфи други програми.иначе кво стана със старите сериалки-"моя сладка валентина","имението","шемет ната анастасия","жената в огледалото"....

аз още немога да си обясня новините на турски по К1...
    i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
    not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
    not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH

Супер фен Аватара на maybeline
    Град
    Kwartala na bogatite !

абе много се ядосвам.. започнаха да дават Вечно твоя по БТВ.. стигнаха до 10-тата серия и го спряха за да пуснат турски сериал..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си