- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- А бе как може такова нещо, аз в БГ ли живея, по дяволите?
Първоначално написано от LittleFashionista
![]()
![]()
![]()
![]()
това е защото,сега са на мода турските сериали,до скоро бяха все латино сериалите,и прочие
Що за глупости?
До сега въртяха латиноамерикански сериали , които също са чуждоезични ....
Филмите , които гледате също са такива. Кога пускат български фими? На 3 месеца веднъж.
Какво искате , да излъчват 1008907 римейка на Касандра , Есмералда и тем подобните захаросани бози ли?
Големи предразсъдъци , голямо нещо.
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Оххх божее как може да си толкова тъпа.. Че колко български сериала има и то добри, че да ги дават чак в турция, а?? БЪЛГАРСКО КИНО ПОЧТИ НЯМА!! А "турските сериали се излъчват в целия арабски свяр, Ръмъния, Македония и 1-2 сериала в Германия" (източник вестник "Труд").. А български филми и сериали дори в България нямаПървоначално написано от PurpleDream
![]()
, така че, не мога да си представя как може да сравняваш турското и (несъществуващото) българско кино
![]()
![]()
Тъй като български филми няма на теб не ти се пада да казваш дали турските за "бозави" или НЕ !!
И нека отбележа, че БТВ НЕ Е НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ !!! и може да си дава каквото си иска.
А новините на турски по БНТ е наистина ужасноо![]()
и само в тва ви подкрепям
Ми не са ми чак такъв проблем. Иначе да, приличаме си с турците, както и с гърците и сърбите. Балканци сме все пак. Иначе това е временна мода и след 2 години и нещо никой няма да ги помни тия сериали. Иначе сериалите имат и пропаганден характер. Откакто ги гледат доста хора са по-благосклонни към Турция и турското население.
А за новините на турски имам малко по-различно мнение от общото, което е доста първосигнално и е в стил "Ааааа, ама те имат права. Гадни турци, дайте да им ги махнем". Аз смятам, че новините на турски може да са полезни в политически план, тъй като чрез тях:
1. може да се показва българската позиция на нещата (ако е вярно, че турските телевизии изкривяват информацията пропагандно)
2. може да се прокарва съвсем тънка пропаганда, която да налага правилните мнения сред турците, които ги гледат новините.
А дали се постъпва така, не знам, вероятно не. Но по-добре българска държадава да ги използва за тънка пропаганда, отколкото да ги забранява.
ТВ ефира ще се пренасити от турските сериали и ще започнат все по-малко хора да ги гледат. Не може завинаги да са на мода.
Audio ergo sum
Много интересно дали някога са пуснали български филм (не сериал) по чужда телевизия?![]()
Иначе на мен не са ми проблем. Не ми харесват- не ги гледам.![]()
Не е толкова от сериалите,колкото до нашето мислене.Ако даваха толкова латино сериали нямаше да пищите толкова,просто защото не са ни направили нищо латинотата.А турците-още пт 1ви,айде 2ри клас се знае за 5те века робство.На мен не ми харесват сапунки,били те колумбийски,турски,китайск и или австралийски.
Обаче имаме 1 сериал(Забранена любов),и ако трябва да бъдем честни,не струва.Сапунката,каквато и да е е Б-О-З-А!
Като не ви харесват Перла и тия глупости,ми не ги гледайте.
Омазахте се с тази работа за робството.Даже са дублирани филмите.
Преди беше 'Изабела е бременна',сега е 'Хадир е бременна'...Някаква разлика да има?
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
напълно съм съгласна...Не е толкова от сериалите,колкото до нашето мислене.Ако даваха толкова латино сериали нямаше да пищите толкова,просто защото не са ни направили нищо латинотата.А турците-още пт 1ви,айде 2ри клас се знае за 5те века робство.На мен не ми харесват сапунки,били те колумбийски,турски,китайск и или австралийски.
Обаче имаме 1 сериал(Забранена любов),и ако трябва да бъдем честни,не струва.Сапунката,каквато и да е е Б-О-З-А!
Като не ви харесват Перла и тия глупости,ми не ги гледайте.
Омазахте се с тази работа за робството.Даже са дублирани филмите.
Преди беше 'Изабела е бременна',сега е 'Хадир е бременна'...Някаква разлика да има?
това просто е новата мания - турски сапунки
латиноамериканските явно се изтъркаха - сега това е нов материал за бабичките![]()
нямам против тези сериали .. не ги гледам .. а пък като толкова не ви харесват - не ги гледайте - рейтинга им ще им спадне и ще ги спрат ;D
Ами като слушаш за джон алис и кейт не ти ли е гадно защо никой не забелязва това американски,френски,исладс ки,малайзийски и какви ли не като няма бг кино и сериали ще ги дават какво да правят отговарят на търсеното от публиката до сега никой не забелязваше обаче расизма във вас проговори като пуснаха турски сериал и айде да сме недоволни да вдигаме пара какви лицемери са всички! Не харесвам сапунки от каквато и да била народност затова просто сменям канала,щом се въртят въпросните сериали значи има кой да ги гледа включително и българи което доказва че с нищо не сме по различни от която и да било нация включително и турската !Първоначално написано от ri41
![]()
jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan![]()
![]()