.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60
    Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    Цитирай Първоначално написано от LittleFashionista
    М да наистина.от сутрин до вечер са такива. А ъпк бабите гледат ли гледат.Колко ли пари изкарват на турците. Баба преди няколко дена ми беше казала " боже,боже бива ли такова нещо.Още от сутринта са ги задавали тея филми.не мога да си свърша работата.Цял ден филми и чудя се кай по-напред да гледам "
    да и имам проблемите

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    това е защото,сега са на мода турските сериали,до скоро бяха все латино сериалите,и прочие

Град
    Blondeland
    Що за глупости?
    До сега въртяха латиноамерикански сериали , които също са чуждоезични ....
    Филмите , които гледате също са такива. Кога пускат български фими? На 3 месеца веднъж.

Какво искате , да излъчват 1008907 римейка на Касандра , Есмералда и тем подобните захаросани бози ли?
    Големи предразсъдъци , голямо нещо.
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    когато в Турция започнат да въртят български новини и филми тогава да ги има тука техние лайнаа
    Оххх божее как може да си толкова тъпа.. Че колко български сериала има и то добри, че да ги дават чак в турция, а?? БЪЛГАРСКО КИНО ПОЧТИ НЯМА!! А "турските сериали се излъчват в целия арабски свяр, Ръмъния, Македония и 1-2 сериала в Германия" (източник вестник "Труд").. А български филми и сериали дори в България няма , така че, не мога да си представя как може да сравняваш турското и (несъществуващото) българско кино Тъй като български филми няма на теб не ти се пада да казваш дали турските за "бозави" или НЕ !!

И нека отбележа, че БТВ НЕ Е НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ !!! и може да си дава каквото си иска.

А новините на турски по БНТ е наистина ужасноо и само в тва ви подкрепям

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Ми не са ми чак такъв проблем. Иначе да, приличаме си с турците, както и с гърците и сърбите. Балканци сме все пак. Иначе това е временна мода и след 2 години и нещо никой няма да ги помни тия сериали. Иначе сериалите имат и пропаганден характер. Откакто ги гледат доста хора са по-благосклонни към Турция и турското население.

А за новините на турски имам малко по-различно мнение от общото, което е доста първосигнално и е в стил "Ааааа, ама те имат права. Гадни турци, дайте да им ги махнем". Аз смятам, че новините на турски може да са полезни в политически план, тъй като чрез тях:
    1. може да се показва българската позиция на нещата (ако е вярно, че турските телевизии изкривяват информацията пропагандно)
    2. може да се прокарва съвсем тънка пропаганда, която да налага правилните мнения сред турците, които ги гледат новините.
    А дали се постъпва така, не знам, вероятно не. Но по-добре българска държадава да ги използва за тънка пропаганда, отколкото да ги забранява.

ТВ ефира ще се пренасити от турските сериали и ще започнат все по-малко хора да ги гледат. Не може завинаги да са на мода.
    Audio ergo sum

Много интересно дали някога са пуснали български филм (не сериал) по чужда телевизия?
    Иначе на мен не са ми проблем. Не ми харесват- не ги гледам.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Не е толкова от сериалите,колкото до нашето мислене.Ако даваха толкова латино сериали нямаше да пищите толкова,просто защото не са ни направили нищо латинотата.А турците-още пт 1ви,айде 2ри клас се знае за 5те века робство.На мен не ми харесват сапунки,били те колумбийски,турски,китайск и или австралийски.
    Обаче имаме 1 сериал(Забранена любов),и ако трябва да бъдем честни,не струва.Сапунката,каквато и да е е Б-О-З-А!
    Като не ви харесват Перла и тия глупости,ми не ги гледайте.
    Омазахте се с тази работа за робството.Даже са дублирани филмите.
    Преди беше 'Изабела е бременна',сега е 'Хадир е бременна'...Някаква разлика да има?
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Не е толкова от сериалите,колкото до нашето мислене.Ако даваха толкова латино сериали нямаше да пищите толкова,просто защото не са ни направили нищо латинотата.А турците-още пт 1ви,айде 2ри клас се знае за 5те века робство.На мен не ми харесват сапунки,били те колумбийски,турски,китайск и или австралийски.
    Обаче имаме 1 сериал(Забранена любов),и ако трябва да бъдем честни,не струва.Сапунката,каквато и да е е Б-О-З-А!
    Като не ви харесват Перла и тия глупости,ми не ги гледайте.
    Омазахте се с тази работа за робството.Даже са дублирани филмите.
    Преди беше 'Изабела е бременна',сега е 'Хадир е бременна'...Някаква разлика да има?
    напълно съм съгласна...
    това просто е новата мания - турски сапунки
    латиноамериканските явно се изтъркаха - сега това е нов материал за бабичките
    нямам против тези сериали .. не ги гледам .. а пък като толкова не ви харесват - не ги гледайте - рейтинга им ще им спадне и ще ги спрат ;D

Град
    TRQVNA
    Цитирай Първоначално написано от ri41
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Цитирай Първоначално написано от AutumnTears
    Повръща ми се от тях.. какъв срам.... Едва ли другаде се случват такива абсурди!
    Оф, навсякъде се въртят чуждоезични филми и сериали.
    Айде, стига сте театралничели. То бива патриотизъм и расизъм, ама туй ваш'то вече е смешно.
    ама туй дето се случва вече е прекалено, 24 часа слушам за Ахмед, Мехмед, Назлъ, Мъзлъ, аман
    Ами като слушаш за джон алис и кейт не ти ли е гадно защо никой не забелязва това американски,френски,исладс ки,малайзийски и какви ли не като няма бг кино и сериали ще ги дават какво да правят отговарят на търсеното от публиката до сега никой не забелязваше обаче расизма във вас проговори като пуснаха турски сериал и айде да сме недоволни да вдигаме пара какви лицемери са всички! Не харесвам сапунки от каквато и да била народност затова просто сменям канала,щом се въртят въпросните сериали значи има кой да ги гледа включително и българи което доказва че с нищо не сме по различни от която и да било нация включително и турската !
    jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си