- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За или против ученето?
Има някой има се учат други не и аз ви пита за или против ученето?![]()
Пич ти направо обърна котката с главата надолу ,, Къде виждаш смисъла в тва уе мамка му .. почувствах се тъпа за момент .. За или против ? е въпроса и отговорите съответно За и .. wtf >> Не << .. аз съм Не тогава ..
in defense of our dreams...
Е че кво лошо има в анкетата питам тези които искат да учат имат амбиция да се издигнат и тези които не им се учи дай си мнението и си трай се тряя да се обижда значи!![]()
Тъй кът те гледам тебе си против а ?![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Нее аз не съм против аз съм Не .. тъй като има За и Не и няма Против аз съм Не .. чат ??
едит:и извинявай кога успях да те обидя ,, ?? или съм супер добра и вече не ми прави впечетление а ??
виж ся, аз не уча, ама съм за ученетоПървоначално написано от ivan_realmadrid
![]()
пфф..баси тъпата анкета мн ясно че ЗА и уча все пак нямам намерение да стана тъпа като ГАЛОШ![]()
![]()
no comment...just live your life![]()
Първоначално написано от Tempest
оле баси яката граматика дет си вкарал автора до ся не я бях и забелязала .. ти май принудително тряаа да си ЗА ,,
Тцтцтц, без учене как ще си изкарваш хляба бе?!? Само ромите в махалата биха гласували с НЕ! Малоумници колкото искаш...Първоначално написано от ivan_realmadrid
![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
Против! Нека си стоим необразовани и неграмотни!
MIЕRDA що за тъпа тема ? ЗА или Против ученето ,при това е написано отдоло ЗА или НЕ .. wtf? омг.. Аз съм за,но 6 и 7ми клас не съм учила ,пък си влезнах в езикова гимназия ПРЕДСТАВИ СИ... И всъщност съм ЗА ученето.. ся като почна учебниците в 8-ми клас ,та ела гледай кфо става.. като ги напънаа.. Все пак съм решила от 8 до 12 клас да уча яко!
щЪ,нещЪНема я после да работа кат чистачка
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Олееле,ква си якааПървоначално написано от elito0o0o0
![]()
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Преди беше модерно да не се учи. Сега не знам как е
До автора - против съм бате - нека си стоим австралопитеци![]()
За кво мислите, че не ходим на у-ще като станем на 30години? щото е прецено, че на наща възраст трябва да учим. Ясно е и какви са чисто биологичните причини.
и...ЗА ученето съм![]()
Естествено, че съм ЗА ученетоТова, че понякога ме домързява, не значи, че трябва да сме против.
В днешно време не е хубаво да си глупав и ограничен, жалко, но много хора са такива..
![]()
тъп си майна![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Първоначално написано от PurpleDream
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
За или против ученето!?
Е по-тъпо нещо не бях виждала в тоя форум . . .![]()
Много ясно, че за!!
Който му е кеф да седи на село неграмотен, прав му път.
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
За, естествено...
За ЕСТЕСТВЕНО!!!За какво ходим на у-ще,ако не учим???!
![]()
![]()
![]()
Стига с глупавите теми.![]()
Естествено , че съм ЗА.
Който иска да успее .. ще учи , който не иска няма да учи.![]()
Против - няма нищо по-добро от това да не виждаш по-далеч от носа си. Какво му трябва на човек- ядене, пиене, съвокупляване и е напълно доволен .... като всяка крава на пасбището.![]()
Don't worry, be happy!
Що за отговор е "не"
За или против ученето сте.. отговор :НЕ![]()
![]()
Иначе съм за ,защото не искам да съм тъпа кат пън и да мета улиците..![]()