- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- голяма разлика
Абе форумен трол такъв XD флеймър гаден...кво правиш тука бе... гей бил...лол и кво трябва да носиш бухалка и да удряш момето по глъъта за да я свалиш бе жувотно? xD another fail post.Първоначално написано от Rhype
Кото стаа нека стаа.
Скиперзорс: the.riot.against
(моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)
Не съм от момичетата които по принцип си падат по по-големи само за идеята,още повече от тея които вярват във вечната неразделна любов,камоли да го крещя където и да еПървоначално написано от Shadow1596
Може да съм малка наистина,но не съм на 13 все пак.Всъщност проблема ми не е толкова дали ще ми разбие сърцето,за това не можете да помогнете.По-скоро ви питам дали ще изглежда толкова лошо и ненормално отстрани ако стане нещо между нас
Ако искаш да промениш света започни от себе си!
Еми истинат е че...абе да го кажа с няколко думи - чупи си главата сама...ще изглежда зле да...ще те хранят отвсякъде ще те фелймват от лево и от десно... и така. (: лично от тебе си зависи дали ще приемеш или ще игнорираш съветите на хората (: ако искаш да те знаят като момичето което се зарибява с чичковци... давай ако ли не... си живей живота като дете.Първоначално написано от Just_me888
Кото стаа нека стаа.
Скиперзорс: the.riot.against
(моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)
Много жалко,но сигурно си прав.Повечето хора имат предрасъдъци и започват да се подиграват на всичко което не се вписва в тяхната представа за нормално.Мерси за мнението,интересува ме дали на всички би им изглеждало така и явно на повечето да.Наистина надявах се на други отговори,но поне сте искрени![]()
Ти решаваш,все пак каквото и да ти казваме,това е твоят живот
Ако искаш просто да си пофлиртуваш, проблем няма. Ама това "влюбена" не ми харесва. Нищо по-сериозно от флирт не може да стане...13 години си е голяма разлика.
А дали не е просто мил по природа?Първоначално написано от Rhype
![]()
![]()
Смятам , че такава разлика във възрастта е голяма. Сега си влюбена и не го осъзнаваш , но когато това чувство отмине - какво ще стане ? Как си представяш евентуалната ви връзка? Какво ще кажеш на родителите си ако разберат ? И аз преди време бях в подобно положение .. бях влюбена в много по - голям мъж от мен . Бях намерила номера му и започнах да му звъня и му казах за чвствата си , но добре , че той беше мъж на място и не се възползва - каза ми , че съм много малка и връзка между нас е невъзможна и много тактично и интелигентно ми обясни ситуацията . Сега съм му благодарна , защото не си представям какво щеше да стане изобщоПросто помисли над нещата
![]()
Айде бееее .. и на 17 години авторката вече може, така ли ?Първоначално написано от dimitar_ak
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ох .. трябва ли да го повтарям постоянно![]()
Всеки мъж от 30 нагоре (с изключение естествено на роднините и т.н. ) , който се държи мило с теб иска само С Е К С ! Проумейте го най-сетне!
Особенно пък с толкова голяма разлика в годините...
Може да иска да я осинови! ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Офф не я пуснах темата за да слушам подигравки.Щял да ме осиновиМного смешно.
Ако не ми четете постовете и искате да се заяждате не пишете моля,пуснах темата за съвет или нещо подобно.Като мислите че съм зле просто не пишете.МИсля,че от всички постове 2-3ма човека разбраха в каква ситуация съм точно
ми на мен би ми направило впечатление, но в никакъв случай не бих се подиграла или осъдила двойката, кофтито е обаче, че повечето хора не са така, та мисля,че за другите няма да изглежда добре отстрани, но ти използвайки думата "влюбена" , нямаш мн избор да размишляваш в/у това,което ще си помислят другите, ако беше влюбена, няммаше да задаваш този въпрос, за мен това е просто увлечение, което с този си статут би могло да се пренебрегне с времето, защото иначе навлизаш в дълбоки води, повярвай![]()
Най-лесно е по-възрастен мъж да завърти главата на някоя хлапачка (не се обиждай не казвам че си такава ,но в неговите очи сигорно си ) аз не бих се занимавала защото след това сигорно ще си огорченаПървоначално написано от Just_me888
съгласна съм с всички, зарежи чичкото, нека да се занимава с по- големи
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Аз имам приятелка която е на 18 и заживя с мъж на 38 който има дъщеря на неините години и по малък син сега тя живее с тях!!!
Предполагам,че може наистина да е само увлечение,и ако не го виждах често всичко щеше да отмине.Не искам да навлизам в подробности,но някои обстоятелства налагат да се виждаме почти всеки ден,което хич не ми помага.Тъй като казах,че ми е интересен като човек,бих се радвала и да бъдем приятели примерно и да продължаваме да си общуваме,не знам това как ще изглежда според вас,но не искам да си прекратявам всякакви контакти с него и да се правим,че не се познаваме...
не дей да се занимаваш с него, ще съжаляваш... ако не ми вярваш опитай и ще ти кажа, че до втората седмица макс ще имаш куп проблеми на главата.....
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Ми ако наистина се харесвате пък що да неВсе пак ако той е някъв дето иска само секс не се занимавай с него! Но ако чувстваш че наистина се привличате или се обичате или нещо такова що да не сте заедно
![]()
tAke a dIrty pIcture![]()