- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- голяма разлика
Ето го моя проблем-мисля,че започвам да се влюбвам в мъж,13 години по-голям от мен.Аз съм на 17,той на 30.Знам,че не е нормално и не трябва да се забърквам с него,но срещите ни са неизбежни и май наистина съм хлътнала.Излишно е да казвам,че приятелите ми не го одобряват,да не говорим какво би било мнението на наще...Той се държи супер готино с мен,мисля че ме харесва,но със сигурност осъзнава,че съм прекалено млада/малка за него.КАкво да правя?Изпадали ли сте в подобна ситуация?Толкова ли е лошо че го харесвам?Имали ли сте гадже толкова по-голямо и ако да,какво е да имаш такава връзка?Мерси предварително
Ако искаш да промениш света започни от себе си!
смАрт ти пеем
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Ох .. трябва ли да го повтарям постоянно![]()
Всеки мъж от 30 нагоре (с изключение естествено на роднините и т.н. ) , който се държи мило с теб иска само С Е К С ! Проумейте го най-сетне!
Особенно пък с толкова голяма разлика в годините...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
+1Всеки мъж от 30 нагоре (с изключение естествено на роднините и т.н. ) , който се държи мило с теб иска само С Е К С ! Проумейте го най-сетне!
Особенно пък с толкова голяма разлика в годините...![]()
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
Баси педофила, не се занимавай.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
НЕ се забърквай.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
офффф Божеееееее къде си тръгнала ма![]()
![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Епа ако искаш да те пецкат като курвйе и да не получаваш никви чуства освен чуство за непълноценност и усещане за боклук...да трудни с него (: дори и да е на 100...тия педофилите са за шамари бе ей!
Кото стаа нека стаа.
Скиперзорс: the.riot.against
(моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)
Само тъй,мойто момиче,трябва да натрупаш опит с големите,щото те знаят какво и как,остави твойте съученици да цъкат Контрата.![]()
![]()
слушай жена ми тя знае ...Първоначално написано от Priceless
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Огледай се за някой на твоята възраст и бързо ще забравиш чичката...
Съгласен съм. Ама ако чичката е нацепен... Трябва поне да го ошашариш малко...Първоначално написано от RaZzer
![]()
![]()
да слуша
Знаеш ли как се нарича? Започва с "П" и завършва на "едофилия"![]()
За да не спамя темата на момичето мога да ти обясня на лични колко не си права. Конкретно за случая... По-добре не се увличай. Такава разлика може да си позволиш когато почнеш да различаваш сексуалния мерак от сериозното отношение в един мъжПървоначално написано от Priceless
Човека който си обича гаджето и си мисли за рускините да не се обажда. xD То и той толко знае.Първоначално написано от golqmumnik
Кото стаа нека стаа.
Пфф знам една такава връзка с по фрапираща разлика.Е наистина разликата ви е големичка, но нали знаеш за любовта граници няма
нали се сещаш, че мъжът сигурно има семейство и едва ли ще го зарежеПървоначално написано от simba007
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
на тея години за нормална разлика приемам 3 години по-голям и 1 година по-малък
1во-няма семейство и деца доколкото знам
2ро-за Бога,НЕ е педофилКато казах че се държи готино имах предвид,че самия той е готин и интересен като човек,и да,мил е с мен,но нищо повече.Нито ми прави някакви намеци,нито се държи неподходящо за възрастта си.И омг-НИЩО няма да ми направи.Не знам откъде си извадихте такива изводи.Наистина е свестен и не е виновен,че съм се влюбила в него,не го е предизвикал умишлено.Плюс това имаме много обще теми на разговор и тн.Знам,че това не прави разликата ни по-малка,но явно всички тук смятат,че трябва да спра да общувам с него
![]()
Добре де, хипотетично се съгласяваме, че той не е педофил и приемаме абсурдизма между вас да излезе нещо, което ще продължи дълго..Под "Дълго" не разбирай 3 месеца... На колко викаш е?на 30?След 15 години ще е малко по-възрастен, а ти ще цъфтиш и така ще ти се живее, че всичко ще е чудо и приказ..като изключим навика , който ще ви е обхаванал , след още 10, той вече ще има нужда от теб , като човек, който ще му помага, защото всичко може да се случи и ти да му бъдеш опора..Я болест, я нещо друго..Което автоматично те връзва за него.И всичко това се случва, ако той няма семейство и няма да страда от угризения на съвестта, че има връзка с теб, която в неговите очи- си още дете.. Та общо взето ако всичко се развие като по мед и масло..в най-добрия случаи ще бъдеш вдовица..Това беше крайно..Извинявай.. Бях груба... Та помисли си за какво изобщо го искаш?За нещо временно, защото неговия биологичния часовник тик-така много бързо и няма време за "дзък-прък" Сещаш се?Или за нещо по-сериозно, на което едва ли си способна, на тази крехка възраст.
![]()
Абе аз не искам да се женя за него.Смисъл не се познаваме от толкова отдавна,изобщо не ми е хрумвало това даже звучи смешно![]()
Въпроса ми беше толкова ли е лошо и ненормално да стане нещо между нас,пък било то и само флирт и готино отношение без нищо повече.Не си търся сериозна връзка а мисля,че той също.
И защо забога имаше мнение,че всеки над 30,който се държи добре иска само сексКакво,на 29 нещо им прищраква и стават кухи секс-машини ли
![]()
Ами така кажи де.Ние от къде да знаем , че искаш само флирт. Напротив, на 29 съзряват...нали ги знаеш малко по-бавно от нас..Ама пак не е гаранция..Аз познавам един на 28 и се държи като пубер.. та.. Успех де!
Което се опитват да ти кажат хората е ...че е на 30 а ти си на 15...това е пълна глупост да тръгнеш с него...защо? защото има хиледи фактори които могат да прекъснат това и да останеш с разбито сърце...дори и да викаш и да пищиш после публично" НИЩО НЕ МОЖЕ ДА НИ РАЗДЕЛИИИИИ" или "НЕ МОЖЕТЕ ДА СПРЕТЕ НАШАТА ИСТНСКА ЛЮБОВ" нещата си остават такива...една невъзможна любов...една илюзия за любов...а и най вероятно си привлечена от това че е по възрастен...не от това че е различен от другите...а просто си мислиш че е защото е стара пушка и е минал през всичко...ако има нещо на което не трябва да се вярва това са мъже които се занимават с малки момиченца като тебе... ако продължиш...накрая ще останеш една от многото "Лолитки".... (:Първоначално написано от Just_me888
Кото стаа нека стаа.
Можеш да бъдеш, с когото си поискаш.Няма нищо ненормално.Разликата в годините не е от толкова голямо значение.А и както каза ти...не искаш да се омъжваш.Какво лошо има да преживееш връзка със зрял мъж?!...Някой, който няма да ти говори как пафка трева в парка и как е изпросил кинти от баща си?..пфф...Първоначално написано от Just_me888
Не знам защо изобщо питаш?..прави това, което намериш за добре.Няма нищо нито сложно, нито лошо.
Само секс щял да иска?!...и...какво ако е това?...да, едно лапе на 16-17, може да ти каже от втория ден, колко те обича...и така, чак до 2рия месец, когато скъсате.
Разликата във връзката със зрял мъж е, че е доста по чиста и проста.Забавлявате се...обогатявате се, хубаво ви е...решавате, че е време за край и се разделяте.
Защо всичко трябва да правите сложно?..
Situatin normal-All fucked up...
Първоначално написано от Priceless
В грешка си - всеки мъж ,който се държи мило или иска секс ,или е гей