Цитирай Първоначално написано от Just_me888
Абе аз не искам да се женя за него.Смисъл не се познаваме от толкова отдавна,изобщо не ми е хрумвало това даже звучи смешно
Въпроса ми беше толкова ли е лошо и ненормално да стане нещо между нас,пък било то и само флирт и готино отношение без нищо повече.Не си търся сериозна връзка а мисля,че той също.

И защо забога имаше мнение,че всеки над 30,който се държи добре иска само секс Какво,на 29 нещо им прищраква и стават кухи секс-машини ли
Което се опитват да ти кажат хората е ...че е на 30 а ти си на 15...това е пълна глупост да тръгнеш с него...защо? защото има хиледи фактори които могат да прекъснат това и да останеш с разбито сърце...дори и да викаш и да пищиш после публично" НИЩО НЕ МОЖЕ ДА НИ РАЗДЕЛИИИИИ" или "НЕ МОЖЕТЕ ДА СПРЕТЕ НАШАТА ИСТНСКА ЛЮБОВ" нещата си остават такива...една невъзможна любов...една илюзия за любов...а и най вероятно си привлечена от това че е по възрастен...не от това че е различен от другите...а просто си мислиш че е защото е стара пушка и е минал през всичко...ако има нещо на което не трябва да се вярва това са мъже които се занимават с малки момиченца като тебе... ако продължиш...накрая ще останеш една от многото "Лолитки".... (: