- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изпотяване?
хеи..искам да питам нещо ефикасно срещу изпотяване..аз може нищо да не правя ама пак се изпотявам![]()
..може би е до ген защото и баща ми е така..пробвах с рол он на vichy и сега съм със стик на dove..но нито едно от двете не действа..а е мн неприятно защото си личи много по дрехите и трябва да си избирам тъмни дрехи за да не си личи
![]()
![]()
аз използвам REXONA и съм много доволна : )
здрасти !и аз имах проблем ,пак и потта мерише ужасно,мий се саа сапун всеки път когато можеш ,и разбира се ако имах косми махни ги ,използвай някакъв ролон на dove,avon,rexona,nivea![]()
love is gone!
Четеш ли че момичето/момчето ползва и не е доволна/ен . Опитай РексонаПървоначално написано от marti93
![]()
аз си ги махам космите(естествено) като си слагам от тези рол они премхват само миризмата..а не премахват потта![]()
Пробвай с Одорекс, въпреки, че и аз съм като тебе, и когато ми е студено се потя и не ми помогна много, но пак има някакъв ефект.Веднъж цял ден карах колело на слънце и само под мишниците не се бях изпотила![]()
![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
E потта какво ти пречи ако ти миришеш на хубаво колко и мокро да е не трябва да те притесняваПървоначално написано от tanchu
![]()
Пробвай ако искаш стик на Фа , аз съм страшно доволна от стиковете им!!
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Да е, и да се разхожда с некви потни петна по улиците...Първоначално написано от JaCkSpAr0y
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Първоначално написано от breathless
Еми тогава мисля че пудрата помагаше попиваше![]()
Най-доброто за мен е ролката на Sanex и не е много скъпа-около 5 лева e.
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Аз знам,че Одорекс помага,но не съм го ползвала лично - http://www.biotrade-bg.com/index.php?p=8&l=1&c=2
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Оо аз от Rexonaсъм най-доволна.Пробвала съм и други, ама не ми вършат работа.
Big or small, lies are lies!
аз използвам на Адидас .. и съм много доволна .. на Нивеа съ6то е хубав ..![]()
![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
След като се изкъпеш (и преди да си сложиш какъвто и да е продукт против изпотяване) минаваш под мишниците с памуче със салицилов спирт и чак тогава дезодорант.
Определено помага![]()
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
пробвай някой стик на Nivea,мисля че ще останеш доволна![]()
![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
е няма значение че не мирише на пот,пак е гадно с тия петна.аз понякога имам подобен проблем,но рексона помага и страшно доволна![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Пробвай Nivea Double effect, не рол он-а, ами стикчето. Много съм доволна от него :P
най-доброто.
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()