- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трудно...
^ да, разбира се, че е така.Вие ни обичате, но без да искате си го слагате на топло другаде.И това е любов!Честито!Бира за всички!
Каквото и да кажем..."Мъжете" винаги ще са прави...Ти направо ми реши проблемите..( силно иронично)
В същият ред на мисли..вие винаги сте ангелчета и никога не мислите за силни мъжаги освен с този с който сте...абе това е доста разтегливо понятие...кой какъв е...всичко е в зависимост от човека... така че да не съдим за хора които не познаваме става ли?Първоначално написано от ImmortalForever
Кото стаа нека стаа.
Скиперзорс: the.riot.against
(моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)
Нарича се "Война на половете" Okey, Спирам, No problemo..
Не наричам се феминизъм... и може да се каже че е почти равно на расизма само че в по големи скали (; мрази хора - не живей в лейбълистки свят. Стериотипите са нещото което промиват мозъците на хората...забавно е да се шегуваш с тях...но не да ги изпозлваш като доказателства (:Първоначално написано от ImmortalForever
Кото стаа нека стаа.
Все пак сексът няма нищо общо с любовта,така че мъжете изневеряват дори и да обичат някоя жена.Това ми е пределно ясно,просто на мен ми дотеrна ;],а и не само изневерите са проблема,за това няма да се върна при него..прекалено много ме нараниПървоначално написано от Shadow1596
Тая тема много ме обърка...значи до колкото разбрах ти не искаш да си с него,но се страхуваш,че ако се видите само като приятели,отново ще тръгнете...еми щом се страхуваш,му кажи че не искаш да се виждате...В същото време пък искаш да го направиш щастлив о.О хмм не знам...ти трябва да си решиш какво да правиш...
no dream is too big,sky is the limit! :]
Не си струва да продължаваш да се измъчваш,както ти казаха и почти всички преди мен.![]()
Излезте да се видите,да си поговорите и да си поддържате хубавите отношения,но го предупреди предварително да не очаква нищо повече или да не смее да настоява,защото ще е бахти и наглия.![]()
А ако не можеш да се страеш и ще му се хвърлиш на врата,по-добре стой настрана от него.
Познати (каквито ще сте с него) колкото щеш,но достойнството ти е едно.
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Естествено, че няма да издържиш. Той няма да се промени. 1 месец ще се държи добре, после пак ще започне с глупостите. Ако си решила да си мазохист - действай.
Животът е адът описан в Библията!
Да ви имам разбиранията за любов тогава....Първоначално написано от bogzfaggot
излез с него и ще има тема "разби ми сърцето...ОТНОВО"
А може да има и тема..благодаря ви...пак сме заедно и сме радостни? може би... its called possibilities...Първоначално написано от NaNa_SladuRana
Кото стаа нека стаа.