Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
Цитирай Първоначално написано от bogzfaggot
Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
Ти си жалка и наивна. На всичкото отгоре не се уважаваш.
Първо съм преживяла много повече от тебе,мисля че знам по добре дали някои ме обича или не,защото него го познавам от 3 години,просто му се случиха много лоши неща и той оцени кфо има до себе си,няма да изяснявам какви неща,защото са лични,не съм наивна,ако бях нямаше да го зарежа,вече не го обичам както преди.просто той страда и може би по някуф начин искам да го направя щастлив
Ти знаеш аз какво съм преживяла? брей че медиум! ^

Знаеш по-добре дали някой те обича?! Стига бе Оо Момиче слез малко на земята. Оо Ако знаеше нямаше да търпиш толкова да те тъпчат. Не била наивна...точно,че си с него и той те върти на пръста си както казаха по-горе си наивна. На всичкото отгоре искаш да го правиш щастлив? Оо Той правил ли те е щастлива след толкова изневери и заразвания? Оо джизес!
и това Ф нямаше как да не ми се набие на очи Оо
^^
Абе хора...кво само се дъжчете като кучита у циганска маала...просто помагайте...ако сте преживели нещо...хубаво всеки е минал през различни неща и те са повлияли по различен начин...ама тука да обръщате всичко в една простотия...а не благодарим... + това... всеки си решава какъв съвет да даде....няма нужда да се правите на актьори тука и драми да завързвате (: всеки с мнението си