Цитирай Първоначално написано от bogzfaggot
Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
Цитирай Първоначално написано от bogzfaggot
Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
Ти си жалка и наивна. На всичкото отгоре не се уважаваш.
Първо съм преживяла много повече от тебе,мисля че знам по добре дали някои ме обича или не,защото него го познавам от 3 години,просто му се случиха много лоши неща и той оцени кфо има до себе си,няма да изяснявам какви неща,защото са лични,не съм наивна,ако бях нямаше да го зарежа,вече не го обичам както преди.просто той страда и може би по някуф начин искам да го направя щастлив
Ти знаеш аз какво съм преживяла? брей че медиум! ^

Знаеш по-добре дали някой те обича?! Стига бе Оо Момиче слез малко на земята. Оо Ако знаеше нямаше да търпиш толкова да те тъпчат. Не била наивна...точно,че си с него и той те върти на пръста си както казаха по-горе си наивна. На всичкото отгоре искаш да го правиш щастлив? Оо Той правил ли те е щастлива след толкова изневери и заразвания? Оо джизес!
и това Ф нямаше как да не ми се набие на очи Оо
^^
Не съм с него о боже..Вземи почети малко темата,нито искам да се връщам при него нито нищо О_О,толкова много се опитваш да си оригинална,че ставаш безумно смешна.Нали ти чета постовете,имала си една връзка,която и в момента продължава,е много си преживяла,направо медал ти давам,както и да е,от тебе повече постове не искам,достатъчно се занимавах с малоумни днес
Хубу. Махни изречението в което съм писала,че си с него и прочети другите. Не разбирам защо коментирате само това което можете и ви е удобно ^^ Изобщо не ме интересува дали съм оригинална,смешна или не,това че вие говорите на изуст е друго. ^^ И да искаш и да не искаш мои постове имам правото да си ги поствам ^^
И като не си с него и си решила,че няма да си...защо изобщо пускаш темата? ^
а да...и значи "преживяното" ако не е любовно и лигаво не е нищо така ли? Тъпа си ^^
И какво като си ми чела постовете....и какво като имам връзка,която продължава и до днес? Ми да имам си я и обичам момчето си,тва не означава,че не сме преживели много неща. Но сме заедно и не сме позволили на изневери и други подобни глупости да разрушат връзката ни. Нито сме се зарязвали,поне се уважаваме и мислим един за друг преди да предприемам каквито и да е действия.
Хубаво е поне,че си го оставила и няма да се върнеш при него,защото това да те е зарязвал,да се е връщал пак и да ти е изневерявал...и ти отново да си с него е наивно и жалко.