- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първото "Обичам Те"
Колко време след началото на връзката си казахте "Обичам Те"
Колко от вас го казват за да отбият номера(защото от друагта страна искат да го чуят)
и колко, защото го чувстват.
или просто всичко е привързаност и секс - мое мнение![]()
колкото повече - толкова повече...каза мечо Пух и умря от зоб http://kachi-snimka.info/images/arx1254396390d.jpg
Той ми го каза на първата седмица, а аз след 3-4 месеца, защото не исках да отбивам номера...![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Еми за време като говорим...не може да се определи...но не да кажеш първият вторият ден...или месец...всичко е до това да прекараш достатъчно време с човека и по едно време ще го усетите и двамата ...ако е такава връзката де.Първоначално написано от ke4o
Аз лично съм влюбчиво копеле... никога не съм го казал да отбия номера...ама са ми го казвали за да отбият номера де...и то доста xD
а отностно привързаноста и секса...това са второстепенни връзки без голямо бъдеще...съжителстване... може с него може и без него...винаги има хора с които да влезнеш в такива приключения (:
Кото стаа нека стаа.
Скиперзорс: the.riot.against
(моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)
не го казвам за първи път ... но как се опознаваш с човека срещу тебе с гушкане и целуване...
аз си мисля че секса най-много зближава партньорите , опознава ги
а относно мнението на девойката , на първата седмица са ти казали че те обичат , мислиш ли че е било изтинско или просто не е могъл да си изрази чувствата с други думи и е изръсил обичам те - аз съм я правил рази грешка , в първата си сериозна връзка и после усазнах какво съм казал![]()
колкото повече - толкова повече...каза мечо Пух и умря от зоб http://kachi-snimka.info/images/arx1254396390d.jpg
Ами... той ми го казваше всеки ден и още продължава. И според мен не е било обичане, но той си го твърди още.Първоначално написано от ke4o
Колкото до секса, съм съгласна. Сближава адски много.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Колко време след началото на връзката си казахте "Обичам Те" - Няколко дни преди да тръгнем. Вече сме заедно година и 4 месеца и се обичаме още повече.
Колко от вас го казват за да отбият номера(защото от друагта страна искат да го чуят) Казвам го,защото имам нужда да го кажа,защото го изпитвам.
и колко, защото го чувстват. Именно де... (горното изречение)
или просто всичко е привързаност и секс - глупости.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Първоначално написано от mechtaq_za_teb
\
/
Той ми каза "Обичам те" за първи път веднъж, когато бях много разстроена и плачех, а той се чудеше вече какво да направи, за да ме успокои. Беше два месеца, даже и толкова дали е имало, от началото на връзката ни. Сигурна съм, че не беше особено искрено. Сигурна бях, че иска да бъде с мен, но да ме обичаше още тогава, едва ли... И след това вече (не знам след колко време е било) ми го каза съвсем искрено и чисто, че ме обича. Тогава му го казах и аз. И до ден днешен си го казваме и съм сигурна, че и двамата го чувстваме, а не е за да отбием номера.
Нека кажа, че ми трябваха близо 2-3 месеца да го осъзная .. което значи някъде към 5-6 месеца и му го казах ...Чувствах го а не просто ей така да съм го казала ...
а последното изречение хмм съвсем не е така (мое мнение) ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не го казвам,а го показвам,баце![]()
дааа даа стана ми ясна твоята "обич" ...Първоначално написано от golqmumnik
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Може ли да не усложняваме нещата и всеки да си го чувства, но да не го казваме...?На мен лично не може да ми се отдели от устата...Мога само да си го чувствам, но дори от това да зависи събирането ни[Говоря за конкретен човек, защото само той ме интересува в момента], пак не съм сигурна , че ще го кажа..как го казвате толкова лесно бе, хора?![]()
евала "бро" , имъш един чеп за зеле от менеПървоначално написано от golqmumnik
![]()
Като правиш експерименти с рускини? XDПървоначално написано от golqmumnik
Кото стаа нека стаа.
Скиперзорс: the.riot.against
(моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)
Най-дългата ми връзка беше 2 години и не го казах,просто не чо чувствах!![]()
Трябваше ми време,защото наистина исках да го почувствам.И така и стана.![]()
Случи се 2 месеца след като се запознах с момчето.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
няколко месеца след като тръгнахме, никога не казвам нищо, което не мисля/чувствам,т.е. в никакъв случай не е било отбиване на номера
трябва да га чувстваш... Попринцип е хубаво да го кажеш,когато си готов и когато са готови да те чуят
На втория месец си казахме![]()
може и след месец![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Казах му го на петия месец,защото не исках да отбивам номера
Единственото "обичам те", което съм казвал е на огледалото. Друг не заслужава.
Temet Nosce
벨야카
Дам. Де да бях като теб, да си показвам обичта, като чукам рускини.Първоначално написано от golqmumnik
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ShtrudeL
+++
само дето сме заедно от 8 месеца и 15 дена :P
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!