- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първото "Обичам Те"
ОК ле прическа?Първоначално написано от mOBSCENE
Temet Nosce
벨야카
е аз обичам те казвам трудно ,много трудно (засега на 1 човек)..мисля че беше на 6-7месец
love is gone!
като "ко стаа" мие обичам те ахах
казвам на всеки втори че го обичам момиче момче раздавам яко
след 3-я месец към 4-я вече казах на приятеля ми че го обичам
е аз му го казах а му го показах....![]()
![]()
no comment...just live your life![]()
Някои момчета го казват,ей така просто...за това вече аз не го казвам![]()
Не съм го казвала на никое момче.. точно, за да не отбивам номер, защото не съм го почувствала истински.. въпреки, че са ми го казвали..![]()
![]()
ммм,да,казвала съм го,за да отбия номера.
но не съм чуствала ЛЮБОФФФФФФФФ, по принцип.
много си прав/а в тва,че всичко е привързаност и секс.
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
С "обичам те" започна връзката ни преди близо 2 години.
И никога не е било за да "отбием номера".
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
винаги ме е било страх да кажа "Обичам те" , защото незнам дали другия също го мисли ...![]()
никога не съм казвала 'обичам те' на момче.Не съм обичала истински..тъжно нали![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Никога не съм казвал обичам те просто ей така.. няма и да го кажа.. Точно време не мога да кажа, когато го усетя го казвам. Аз винаги казвам това, което мисля. Имах случай когато дори не ходех с момичето а я обичах... в последствие тръгнахме ама не беше това което очаквахама това е друга тема... А за секса.. не бих правил секс без да имам чувства към момичето.
С бившото беше на шестия месец,но беше желано и искрено.
Бих го казала след година чак.Аз на много много малко хора мога да кажа наистина,че ги обичам,но кажа ли го значи наистина е така.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
аз му го казах чак след 4-5 месеца... и го мислех..
а и аз не бих правила секс без чувства..
The blood that binds us ..till death unites us
Казахме се го още в първата секунда и с тези думи се разделихме
Казвам и го всяка вечер преди да си легна макар и да я няма и че съм в стаята си сам
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Първоначално написано от TheGirlNextDoor
същата история..
ами скоричко си беше... 1 2 седмици... но първите 2 седмици бяхме всеки ден заедно от сутрин до вечер![]()
Мисля че на първия месец беше. Или два три дена след това. Получих искрен отговор, твърдящ същото.
Без привързаност - няма секс. В една връзка ако секса липсва - значи нещо куца. Що заклеймявате секса като нещо лошо?
Офф:
Баси филмите имате, честно.... о.0 Направо се чудя, как сте живи още.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Аз ти казвам, че не бих правил секс за 1 вечер, кой ти казал да няма секс във връзката тиПървоначално написано от valdesbg
Не съм казал, че е нещо лошо. Има разлика.
Отновно авторовата идея че всичко е привличане и секс. Ми да всичко е привличане и секс. Ако човека не те привлича - няма как да го обикнеш. А ако няма секс, значи определено нещо куца. Затова - за да има някаква любов - трябва да има секс, а за да има секс - привличането трябва да е налице. Ако си представим връзката като една къща - привличането са основите, секса е приемния етаж, а любовта е втория.
Dr. Gregory House
За мен приемния и втория етаж са обратно.. но това е мое виждане. Но просто пак казвам (наречи ме дори задръстен ако искаш) нямам ли чувства към момичето не бих правил секс с нея. Това е.Първоначално написано от valdesbg
Но в крайна сметка всеки човек си има свое мнение, виждане и подходи към нещата (:
Окей бе мой човек. Аз чувствата не ги отричам като необходимо и достатъчно условие. За мен не е проблем и секс без чувства от моя страна, но това е друга тема. Приземния и втория етаж нарочно са така - щото показваш на всички любовта си към човека. А секса си го пазиш само за вас, зад оградата на къщата. Ама той съществува, и поддържа любовта ви. Та идеята ми е че е глупаво да плюете по секса, при положение че той е една от основните колони на които се крепи една връзка. Подчертавам че не е единствената. И е първото нещо по което се разбира дали една връзка е като хората или не.
Dr. Gregory House
Разбирам кво искаш да ми кажеш, просто аз имам друго мнение. Не виждам защо изобщо продължаваме да спорим. И съм съгласен, че връзка без секс, значи нещо куца. Но не плюя секса .. не знам 'що остана с такова впечетление.