- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Fox Kids филмче
ОО стига защо ми припомнихте тези години ,, винаги питах баща ми кога е 3 и половинаот начало беше по 1 час но след това стана половин и се бях ядосал .. спомням си Ю ги йо , рейнджърите , соник , имаше и някакви страшни филмчета и с духове , шаман кинг и още много .. незнам защо го спряха
![]()
На английски е Funnybones .... Но на мен ми е втълпено, че се казваше "Мама Скелет, Татко Скелет и Кучето Скелет".. Мисля, че във Вбокс има епизодПървоначално написано от Thrasherr
![]()
Истинският непукист е този, на който не му пука дали му пука или не!
Да...помня гоПървоначално написано от zvezdichkaaa
.А по FOX Kids даваха една анимацийка за тинейджъри, не знам как се казва.Помня само, че имаше една чернокоса,която беше лошата, и един, който постоянно вървеше след нея.Всички бяха богати...но това са само бегли спомени.
П.С : Намерих много серии на Гузбъмс с БГ Аудио![]()
![]()
Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.
Аз пък си спомням едно филмче по бТВ (май пак от Фокс Кидс да беше) където пращаха група от хора да ходят по някакви замъци, мостове и тем подобни през нощта за да се уверят дали има духове. Помня дори, че имаше един мост, където всеки който минел под него вечерно време сутрин го намирали провиснал на въже, удошен от този мост. Помня как бяха в една къща, където като търсиха духове имаше една много стара кукла, която обаче забелязаха че се потеше ... беше много хубава поредица и доколкото имам спомен поредицата се казваше "Най-страховитите места на земята" (Scariest Places on the Earth).
Спомням си, че гледах едно филмче по бТВ, пак от Фокс Кидс да беше в стил рейнджърите, обаче се казваше принца-пришалец или нещо такова и се биеше с разни извънземни, беше ми доста по-интересно от изкуствените рейнджъри, но изобщо не се сещам как му беше оригиналното име. Имаше и едни 5 бойци, които бродеха май из една гора с хора, имаха различни инструменти и ако някой нападнеше техните земи и се отбраняваха, също много хубаво филмче, дори мисля че двама от тези 5 бойци май се влюбиха накрая, нещо в стил Повелителят на зверовете беше този филм, ако някой се сеща, да сподели.
Първото с кучетата е Secret Files of the SpyDogsПървоначално написано от LaffyTaffy
А второто с вещерите които имаха котка и една птица с постоянните магии се казваше WunschPunsch и се сещам, че по бТВ го превеждаха като Абракадабра.
Не знам дали за този момент говориш, но погледни последната минутка:Първоначално написано от AfterNight
http://www.youtube.com/watch?v=XR0Gie66AO0
Гуус бъмс беше велико(въпреки че като бях малка ме беше страх да го гледам)Спомням си имаше едни поредици с една маска дето като я сложиш и не можеш да я свалиш.А мой любимия епизод беше като едно момче и момиче бяха приятела обаче се случваха много странни неща и накрая на филма има един пожар и момиче беше заключено в една стая и тогава се разбра че момчето е призрак ама все пак я спаси . Аве много добре измислени епизоди. Как ми се иска пак да ги гледам.![]()
ПП: Някой да се сеща преди доста време сутрин някъде към 6,30 часа даваха едни документални филми за мистерии и загадки и някой път ги разкриват и казват кое е измислено, даже май повечето пъти така беше.
Имаше едно филмче с едно локомотивче и един баща със сина си !
Ако някои се сети как се казва плс да пише
The Scariest Places On Earth също мисля,че са го давали по фокс кидс...Даваха за замъка на граф Дракула и за някъв остров дето всички са измрели ;д иии май за някви катакомби.
Сега се чудя как може такива страхотии да ги дават толкова рано ?? :д;д;ддд