Аз пък си спомням едно филмче по бТВ (май пак от Фокс Кидс да беше) където пращаха група от хора да ходят по някакви замъци, мостове и тем подобни през нощта за да се уверят дали има духове. Помня дори, че имаше един мост, където всеки който минел под него вечерно време сутрин го намирали провиснал на въже, удошен от този мост. Помня как бяха в една къща, където като търсиха духове имаше една много стара кукла, която обаче забелязаха че се потеше ... беше много хубава поредица и доколкото имам спомен поредицата се казваше "Най-страховитите места на земята" (Scariest Places on the Earth).
Спомням си, че гледах едно филмче по бТВ, пак от Фокс Кидс да беше в стил рейнджърите, обаче се казваше принца-пришалец или нещо такова и се биеше с разни извънземни, беше ми доста по-интересно от изкуствените рейнджъри, но изобщо не се сещам как му беше оригиналното име. Имаше и едни 5 бойци, които бродеха май из една гора с хора, имаха различни инструменти и ако някой нападнеше техните земи и се отбраняваха, също много хубаво филмче, дори мисля че двама от тези 5 бойци май се влюбиха накрая, нещо в стил Повелителят на зверовете беше този филм, ако някой се сеща, да сподели.