- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Последно?!
По новата или старата програма ще сме в 8 класГледах в един сайт вече ги има учебниците по новата програма
Искам по старата
![]()
Омг .. естествено ,че по новата бе. леле леле![]()
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
http://mon.bg/opencms/export/sites/m...-2009-2010.pdf Хмм тия учебници не са нови ми се струва![]()
Извинявай, ама ти в коя учебна година си 2008/2009? + това до скоро не се знаеше по коя програма ще е ...Първоначално написано от elito0o0o0
Дано, че с тая нова е отврат.
Ех, връхлетяха ме спомени, когато и аз бях 8ми клас![]()
Тъпа си та чак мен ме болиПървоначално написано от elito0o0o0
![]()
![]()
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
Ми не аз съм тъпата.. Нито ме разбрахте какво искам да кажа,нито нищо.. просто си замълчете! Ставате ми смешни. Спирам да споря по темата ,че се навъртяхте много ,дето изобщо не са гледали новини!![]()
Пък и ще кажа,че щом сте започнали вече по новата програма,не може да почвате по старата ,то е просто повече от логично! Айде чао ви !![]()
Айде обясни, че ми е интересно как ще се оправдаеш?Първоначално написано от elito0o0o0
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
По новата сте. Последния випуск, които са по старата са тези които през тази учебна година (2009/2010) ще са 9ти клас.
видя ли ма rauwkostПървоначално написано от didivid
![]()
![]()
пък аз съм била тъпа .. кфо ли се занимавам и аз с тебе.. направо си се чудя
![]()
Eй дрислоПървоначално написано от elito0o0o0
Такааа
8 клас ще сме по старата програма
а по новата ще са тези следващата година. Тогава основното се завършва от 7 клас а не от 8. За това ние ще минем по старата програма
![]()
![]()
![]()
А я кажи в 7 ми клас по коя програма беше???Първоначално написано от 0409
![]()
Следователно ЛОГИЧНО е и в 8ми клас да си по новата!Първоначално написано от 0409
Абсолютно съм убедена, че си по новата. Аз съм в ученическия съвет на моито даскало и сме го дискутирали милион пъти. Аз съм от предпоследния випуск, които е по старата, а ще съм 10ти клас сега. Малко елементарна математика май ще ти е от полза.
Следователно няма да съм по новата щот имаше промянаПървоначално написано от didivid
![]()
Покажи ми я тая промяна и тогава ще се съглася с теб.![]()
http://mon.bg/opencms/export/sites/m...-2009-2010.pdf това са одобрените учебници за 8 клас тази година и ако те бяха по новата програма нямаше да пише Валидни издания 1998-2009 примерно или 2001-2009Първоначално написано от didivid
![]()
Омг.. Това е списък с издания на учебници, а не изявление на министъра в Държавен вестник.![]()
Тези учебници дето са от 1998 повечето са по езици.. погледни малко по-вляво и ще видиш.Плюс това ти ще учиш по един учебник по история примерно. Два от трите показани са от 1995, а последния от 2005.
Това, че в списъка има 4-5-6 учебника от 1995-1998 година, не означава, че ще си по старата програма.
Извод: по новата си.![]()
Нещо май не схващашПървоначално написано от didivid
Ъм се тая на 15 ще видиме ДРИСЛО
![]()