- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Последно?!
Абе, не ми говори така, бе пикло тъпа.
Това, че епише 2004 примерно не значи, че тогава е издаден учебника, шматко. Може да е ПРЕИЗДАВАН!!!! Да, ще видим на 15ти как са нещата, неграмотницо тъпа!
И не съм аз тая дето на схваща.. ти си тая дето не й достига мозък!
Не съм пикла а пикльоПървоначално написано от didivid
А ти си ДРИСЛА айде чао до скоро
![]()
Тези които сега ще са 8 клас ще са по новата програмапоследните който бяха по старата са тези дето сега ще са 9 клас !
![]()
...i princut celunal jabata i tq stanala chudna golqma princesa s mnogo kaima i kashkaval..
Още по-лошо, че си пикльо...
Да те видим, дали ще си толкова надут на 16ти или там когато си купиш учебниците. Аз смятам, че по-добре от теб знам, защото първо, че съм по-голяма и второ, че съм хиляди пъти по-умна!![]()
По старата сте..
http://www.econ.bg/news/article16432...las_se_zapazva
След малко ще постна линка и от МОН, че ся ме мързи да го търся
Ооо не сега, ще се заяде и с теб.. по-добре бягай докато можеш...Първоначално написано от kateri4ka
![]()
Естествено че сме по старата а тая дрисла да ходи хубаво да се изсере![]()
Цитат от линка:
Ми ми е инт как тия отпадат при положение, че само Приказка за стълбата сме учили?В публикацията като отпадащи от задължителното учебно съдържание са цитирани произведенията на Христо Смирненски „Цветарка", „Братчетата на Гаврош" и „Приказка за стълбата", на Никола Вапцаров „Прощално" и „Борбата е безмилостно жестока", на Йордан Радичков „Педя земя" и на Павел Вежинов „Бариерата". Всъщност те никога не са били част от задължителното учебно съдържание.А после тъпо изречение.. Но те не са били част от чуебното съдържание. Е, кажете как така, хем отпадат, хем никога не са били в учебното съдържание???
И ако прочете по-внимателно ще видите, че пише, че постепенно се въвежда новия учебен план.. Демек по новата и частично по старата...Четете бе...
![]()
![]()
![]()
мамо мила, що си ма родила
![]()
![]()
![]()
![]()
Въх.. ти наистина си тъп мойто момче!![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
^ Споко, на 15ти ще се осъзнае колко е малоумен!![]()
А, баш!Първоначално написано от didivid
![]()
По новата ще сте. Доказателство:
"Учениците, които през новата учебна година ще бъдат в осми клас в профилираните гимназии с прием след седми клас, ще се обучават по одобрените учебници за интензивно изучаване на чужд език - задължителна подготовка, създадени по новите учебни програми, каза министърът.
В тези гимназии обучението по български език и литература, както и по математика, ще бъде по одобрените учебни помагала за осми клас, в съответствие с новите учебни програми.
Учениците в осми клас в средните общообразователни училища и в професионалните гимназии ще учат изцяло по одобрени учебни помагала, списъците за които са публикувани в сайта на МОМН."
Източник: btv.bg
Аааа, видя ли, бе, отворко!Първоначално написано от edelweiss96
Дрисла ще ми вика... Пикльо неден!![]()
Ей зомби слушай ма ся! тия учебници, по които ще уча аз не ги продават никъде изсипняк такъв! Трябва да се поръчат от даскалото,но като си малоумен .. НИЩО НЕ МОГА ДА НАПРАВЯ,за да те спася ..
бахти шматката изсипана..
![]()
така еПървоначално написано от elito0o0o0
иначе нямаше смисъл 8 години да учим по новата програма....
Ей,зомби! Недей се излага повече,а? Като незнаеш си замълчи!Първоначално написано от 0409
![]()
Искаж ама нямаааа..нямаПървоначално написано от 0409
:P
Доколкото разбрах ще сте по старата.
Стилът не се добива, човек се ражда с него!
Заради едни учебници цяла война стана..Направо ме разбихте..
Nike...
Ако си '95(много вероятно, като гледам нещата, които пишеш..) сигурно ще си по новата..
Ей, отворко, какво стана бе? По новата или по старата?![]()
![]()
![]()
![]()
По новата ест, ама исках тебе да питам, не че ще ти стигне мозък да ги различиш..
![]()
мисля че темата няма смисълние още отначалото сме си по новата програма..как ще минем на старата ей така..