.
Отговор в тема
Страница 3 от 35 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 862
    Град
    морската столица
    Цитирай Първоначално написано от NoContinuation
    Ми ти за кво я направи тая тема бе ,да си обсъждаме сексуалните желания ли?Или да си търсиш гадже от Варна?
    Права си..

Сега доволни ли сте?!

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Да, точно. Не мога да си представя да седя по цял ден и да уча. До сега не съм го правила, но ще се наложи да започна. Не знам как ще съчетавам уроци и училище. Все пак не вярвам, че е чак толкова страшно. Опитвам се да се настроя психически. Странното е, че тази година не трябва и няма да мога да си казвам "Другата година ще се стегна", защото в 8ми клас ще е късно, поне за френската.
    Знаете ли къде ще ходите на уроци?

term0t0
    , така е по - добре.

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Искате ли история на сега осмокласничка,която е минала през всичко?
    И да искате,и да не искате-ето ви.
    Та.Аз по това време миналата година дори не знаех какво ме чака.Отначало си започнах годината добре,но въобще не мислих за предстоящите изпити.Чак към януари-февруари се осъзнах.Тогава наистина разбрах,че ме чака нещо дооста сериозно и трябва да постигна целта си-езиковата гимназия,която си бях избрала.
    Та така..От началото на 2009 започнах яко учене.Математика,български ,математика,български,мате атика български.Тестове до дупка.Не съм ходила на частни уроци,но по математика имаше кой да ми помага вкъщи.
    Не очаквайте,обаче,че щом ще имате някакви изпити в края на годината трябва да минете по-леко.И по другите предмети яко ще ви натискат да учите,нищо,че трябва да се готвите за изпити.Поне така беше в моето училище.За всеки учител,неговият час е най-важен,било то дори и изобразително,технологии,м узика.
    Хората от форума също ми помогнаха.Обсъждахме всичко,та дори и решавахме задачи заедно.
    Доста учене падна,но си струваше.
    Изкарах добри оценки и влезнах от първо желание.
    Ако имате някакви въпроси-насреща съм.

Май само аз няма да ходя на уроци по БЕЛ или математика...

Град
    морската столица
    и аз няма да ходя..май де..

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Аз не съм ходил и пак си изкарах изпитите. Уроците са за такива, дето в училище си клатят краката и блеят, докато учителите им говорят, или пък даскалите им са малоумни и не знаят за какво работят.
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Ако мислите,че ще се справите-не ходете на частни.
    Но..Това,че ходите на уроци не е гаранция,че ще имате хубави оценки на изпитите.
    От нашия клас имаше доста хора,които от по 1-2 години ходят и на математика,и на български,а на изпитите се осраха.Пък тези,които цяла година си учеха съвестно,но сами,изкараха по-добри оценки от другите.
    И не само в моя клас.Има доста такива хора.

Аз ще ходя, защото нашите така решиха, хах.
    По български език, нямам проблеми, приятен ми е, дори. С математиката е друго.

Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    За всеки учител,неговият час е най-важен,било то дори и изобразително,технологии,м узика.
    Дано лудият ми учител по ИИ да не ме прецака, защото миналата година беше писал 3 на едно момиче, а веднъж на един мой съученик - 2, понеже не знаеше кои са жанровете и стиловете (и аз не ги знам...). Другото не ме притеснява толкова.

YouCantStopMe, по колко часа горе-долу на ден ти отнемаше, за да се подготвиш? ;/

Мда.. И на мен математиката ми беше по-гадна.Просто не я обичам.Докато българскияяя..Там е друго.Любим предмет.
    Зависи и от учителите де.Понякога намразваш предмета,точно заради тях.
    Пфуу.. А то на изпита по български имаше дооооста задачи,които дори не сме ги учили,така че...Не очаквайте да знаете всичко.
    Тъпото е,че набутват логически задачи,а не на всички им се отдават.Например,има хора,които много точно си изчисляват сметки,но не умеят да решават логически задачи.Аз съм една от тях.Не всеки има логическо мислене,амаа..Никой не те пита.

Аз по математика ще си взема някой по-хубав сборник, а по натам - тестове. По БЕЛ само тестове ще си взема и ще правя по 1-2 преразказа. По другите предмети ще карам по-леко.

Цитирай Първоначално написано от Snickers
    YouCantStopMe, по колко часа горе-долу на ден ти отнемаше, за да се подготвиш? ;/
    О,винаги различно.Понякога съм учила с часове,друг път и половин час няма,защото просто съм решила днес да си дам почивка.Макар че накрая нямаше никакви почивки и всеки ден по няколко часа.
    На мен най-много време ми заемаше математиката.. За там един тест-2 часа и нещо.
    По БЕЛ тестовете ги решавах за минути.
    Странното е,че,ПРИЗНАВАМ СИ,през учебната година не бях направила нито един преразказ .Само по контролни ни караха да правим-значи около 3-4 пъти.А на изпита изкарах максимално-25 точки.Поне ни се падне нещо не толкова трудно.

Мерси, за изчерпателния отговор.
    Признавам, мен математиката най-много ме притеснява. Схващам я, но имам изгубен материал, който така и не наваксах. Просто в 6ти клас се отпуснах много.
    Преразказите ги правя с удоволствие, просто го обичам предмета.
    А пък по математика, ако съм спокойна и не бързам, мога да реша задачите, ако не съм ще я реша грешно 9 пъти и на 10тия-вярно. Но все пак, за това ще ми е нужда тренировка, която ще я получа, като непрекъснато решавам задачи.))
    Ти какъв език ще учиш? Ако учиш в ЕГ, де ;/

Аз дълго се чудих между немски и английски,но накрая избрах английския.
    Английският е първи,немският-втори.
    Спирам да пиша,че само с мои постове се напълни темата.

Цитирай Първоначално написано от NoContinuation
    Недей ,ти си ни надеждата!
    Аз точно това не мога да си представя ,да уча по други предмети като история и география - тях най - малко ги тача ..
    А математиката ми е болна тема .. не вървим заедно.Българският ми е на "ти" винаги съм най - добрата в класа на класни и входни и преразкази ,без да съм отваряла учебник защото ми е лесно ,но чак пък приятно да ми е .. Може би само синтактичните разбори са ми леко приятни.
    А пък аз имам страхотно логическо мислене ,така съм давала верни отговори на цяла контролна ( по мат . ест ) но не ми зачетоха .. Ще се оправим бее
    Аз пък съм точно обратното - много добре по математика, разбирам ги нещата, а по БЕЛ - много зле. Преразказите ме затрудняват, на класни изкарвам 4 , 4,25 , 4,50. граматиката не ми е много трудна, обаче и там нямам големи знания.

Пожелавам късмет на всички бъдещи седмокласници Учете много
    Не е важно от къде ще тръгнеш, важно е да знаеш на къде отиваш!!!

http://angel4etogeri.blogspot.com/

Важно за всички седмокласници!

Единствената промяна през новата учебна година в средното образование пък е свързана с обединяването на външното оценяване след седми клас с приемния изпит за кандидатстване в гимназиите.

Външното оценяване по български език и литература /БЕЛ/ след седми клас заедно с изпита по БЕЛ ще се състоят на 27 май, а по математика - на 31 май, каза заместник-министърът на образованието Милка Коджабашиева. По думите й тестът по двата предмета ще се състои от два модула.

Първият от тях ще бъде за външното оценяване и ще оценява усвоените от всички ученици знания и умения от общообразователния минимум, а вторият модул е за класирането в профилираните гимназии с изучаване на чужд език.

Учениците ще се явяват на изпитите в училищата, в които учат, а квесторите ще са от други учебни заведения. Седмокласниците няма да подават предварително заявления дали ще се явяват само на първия модул, а това ще стане след излизането на окончателните резултати, каза Коджабашиева.

По думите й оценката от външното оценяване след седми клас ще бъде една от текущите оценки за втория учебен срок.

Заместник-министърът на образованието каза, че в гимназиите ще се влиза със сборна оценка от външното оценяване по БЕЛ и по математика, прибавени към оценката от втория модул на теста. На изпита по БЕЛ няма да има промени и той отново ще включва тест и преразказ.

До средата на януари предстои много сериозна работа по учебно-изпитните програми по БЕЛ и математика след седми клас, каза Милка Коджабашиева. По думите й по предварителни работни разчети първият модул за външното оценяване може да продължи 60 минути, а вторият - 90 минути.

В самата форма на теста и в изпита няма промяна, учениците ще бъдат подготвяни за тях в училище, каза министър Фандъкова. Тя отбеляза, че промяната след седми клас е по-скоро организационна и не е свързана със съдържанието на изпитите.

Източник: btv.bg

Ох майко пресвета богородице! Да и се не знае тъпата министърка бе, пууу! Така, доколкото разбрах: ще има външно оценяване(1 час) и ако искаш да кандидатсваш в езикова(както аз) трябва да вземеш и изпита(час и половина). Освен това, няма да е само по БЕЛ и математика, ами и по другите предмети ще има външно оценяване, сякаш не ни стигат 2 часа и половина писане по БЕЛ и още толкова по матемаика. Освен това бас ловя, че на първия модул ще го дават леко, като на контролно, а втория-задачи, които и най-мъдрия човек на Вселената да съм, пак няма да ги реша! Краен извод - Аааабе на тая САндъкова така и хлопа дъската, че направо ще се счупи.
    Аз във всеки случай ще се панирам и по математика, не стига, че по принцип не съм кой знае колко добре, ами въобще няма да реша и 1 задача. И по БЕЛ не е малко. 2 часа и половина непрекъснато писане. Ще ми изсъхне ръката бе!
    Иии за капак на всичките дебилщини, дето са измислили - единия изпит е на 27 май. А познайте каквооооо! Имам рожден ден на 26-ти. И какво? На рожденния ден ще съм със зачервени очи и ще зубря като побъркан цял ден и цяла нощ за да мога да изкарам някаква нищо и никаква мизерна 5-ца. Еееми сори, ама няма да го бъде! Ако щат, като толкова им знаят главите и толкова капризи към нас имат и аз пък ще си имам капризи. Оставам си у нас в деня на изпита и да си трошат главите. Само да си мисля за това ме заболя главата, пък какво ще става като дойде време. Не съм особено убеден, че след края на седми клас ще съм в добро психическо състояние...........

Не се палете толкова. Няма смисъл, на мен не ми пречи, външното оценяване по всички предмети. Само оценките по математика и БЕЛ са ми от огромно значение...
    Ако тръгна да се ядосвам, ще получа инфаркт, сигурно ;д

Леле... ццял седми клас си чешех задника Завърших със знания. Искарах що-годе хубави оценки на изпитите... не ви казвам и вие да си чешете задниците защото на едни им се отдава, а на други не...
    Казвам да не се панирате... притеснението и напрежението са ви най-големия враг. Ще ви приемат където искате, тъй като няма деца в страната.. особено извън столицата. Успех.

Цитирай Първоначално написано от waterflame96
    Ох майко пресвета богородице! Да и се не знае тъпата министърка бе, пууу! Така, доколкото разбрах: ще има външно оценяване(1 час) и ако искаш да кандидатсваш в езикова(както аз) трябва да вземеш и изпита(час и половина). Освен това, няма да е само по БЕЛ и математика, ами и по другите предмети ще има външно оценяване, сякаш не ни стигат 2 часа и половина писане по БЕЛ и още толкова по матемаика. Освен това бас ловя, че на първия модул ще го дават леко, като на контролно, а втория-задачи, които и най-мъдрия човек на Вселената да съм, пак няма да ги реша! Краен извод - Аааабе на тая САндъкова така и хлопа дъската, че направо ще се счупи.
    Аз във всеки случай ще се панирам и по математика, не стига, че по принцип не съм кой знае колко добре, ами въобще няма да реша и 1 задача. И по БЕЛ не е малко. 2 часа и половина непрекъснато писане. Ще ми изсъхне ръката бе!
    Иии за капак на всичките дебилщини, дето са измислили - единия изпит е на 27 май. А познайте каквооооо! Имам рожден ден на 26-ти. И какво? На рожденния ден ще съм със зачервени очи и ще зубря като побъркан цял ден и цяла нощ за да мога да изкарам някаква нищо и никаква мизерна 5-ца. Еееми сори, ама няма да го бъде! Ако щат, като толкова им знаят главите и толкова капризи към нас имат и аз пък ще си имам капризи. Оставам си у нас в деня на изпита и да си трошат главите. Само да си мисля за това ме заболя главата, пък какво ще става като дойде време. Не съм особено убеден, че след края на седми клас ще съм в добро психическо състояние...........

А пък ти... онея там дето УЖ ни упрваляват не са длъжни да се съобразяват с твоя рожден ден. Миналата година аз не знаех по това време кога ще са ми изпитите.. както виждам ти знаеш.. ама недей да бъдеш много сигурна

Град
    Where streets have no name
    Цитирай Първоначално написано от waterflame96
    Като си толкова недоволна и с претенции, недей да държиш изпити и си остани в старото даскало С толкова мн претенции, баси. И аз цяла година учих като ненормална и на рождения си ден също. колко мн рождени дни ще имаш после, ама в гимназия веднъж ще влезеш...
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Абе не се палете толкова бе.. аз 7ми клас почти нищо не съм учила, апък съм изкарала добри оценки на изпитите .. Споко.. Вие го започнете,пък тогава ще си говорим.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

^ е да не искаш да ги накараш да не учат.
    Учете си, който си учи съвестно съвсем заслужено си влиза където си е избрал

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си