- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол: SofiaRegularCunt
Може и да са те питали,не съм чела всичко...
За теб България е...?
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
еми не съм хомо но както и да е. бях останал с грешно впечатление, явно се дразниш на хомотата който парадират с това, все1 че е нещо супер яко. ами то Арсен си е педофил, в отбора най-старият титуляр май е аршавин на 26-8 :S другите вече резерви че егн-то си казва думатаМнението ти за Франция и франчулята все пак си бил в париЖ
А за Ерик вашата легенда. Гледам днес си в по-добро състояние някакви поздрави за което, ако играят баварците и дяволите на финала за кой ще викаш ?
Как, къде и кога се запозна със сегашната си приятелка?![]()
Кола или Пепси?
Кой набор си?(тоя въпрос може и да го е имало по-назад, въпреки че си мисля, че не го видях..)
оффтопик:Първоначално написано от Jesus
Нямаше нужда да намесваш легендарния Арсен Венгер,още повече да даваш подобни глупави и обидни квалификации на тъй принципен и твърд човек с характер,който е еталон в съвременния футбол.Този гений с прекрасната си идеология ,политика и далновидност ще остане ненадминат още дълго време.Най-старият титуляр не е Аршавин,нито другите са резерви.
онтопик:
Питаха те за любимо пиене,аз пък ще те питам за любима храна.![]()
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Дръм и бас?
Подарявал ли си цветя някога? (изключваме майки, учителки, etc.)
Какъв цвят са чаршафите ти в момента?
Вярно ли е, че Обама ти е подчинен?
Male
1. Зебрите черни на бели райета ли са, или бели на черни райета?
2. Защо, когато батериите на дистанционното ни се изхабят, започваме да натискаме копчетата по-силно?
3. Защо отпразнувахме деня на труда (1-ви май) с един ден почивка?
4. Защо чичо Скруч има кърпа около кръста, когато излиза от банята, а по принцип ходи без гащи?
5. Защо някои хора си поръчват голям хамбургер с картофки и диетична кола?
6. Защо вярваме, когато ни кажат, че има стотици милиони звезди във Вселената, но когато ни кажат, че боята на стената още не е изсъхнала, трябва да пипнем, за да повярваме?
7. Защо пилотите камикадзе носят каски?
8. Защо жените си отварят устата, когато си гримират очите?
9. Защо врачките просто не вземат да познаят числата от Тотото и не се пенсионират на Бахамите?
10. Ако мразиш хората с предразсъдъци… това предразсъдък ли е?
11. Ако мразиш циганите, расист ли си?
12. Има ли синоним на думата “синоним”?
13. Защо думата за “страх от дълги думи” е толкова дълга? (хипопотомонстросекуипеда иофобия Hippopotomonstrosesquippedaliophobia)
14. Ако искаш да неуспееш и успееш, успял ли си?
15. Ако хората в Отдела за борба с корупцията са корумпирани, на кого трябва да се оплачеш?
16. Ако “целият свят е сцена, а ние сме актьорите”, къде и кой тогава е публиката?
17. Защо някой хора пият кафето си с нискомаслено мляко и парченце шоколад?
18. Защо нощта пада, а зората е тази, която се пука?
19. Защо трябва да дръпнете надолу колонката за скролване (отдясно на страницата), за да отиде страницата нагоре?
20. Защо компютрите се изключват от “Start” бутона?
21. Защо старите хора си мислят, че говорят за “доброто старо време”, а винаги говорят за времето, когато са били млади?
22. Ако един политик ви каже, че всички политици са лъжци, ще му повярвате ли?
23. Защо продават коли, които вдигат по 250 км/ч, след като тази скорост винаги е забранена?
24. Защо не можем да се гъделичкаме сами?
25. Защо хората си блъскат ръцете една в друга, за да покажат, че нещо им харесва?
26. Защо хората си сочат китката, когато питат за часа, а не си сочат между краката, когато питат за тоалетната?
27. Когато храната за кучета се рекламира, като различна, с нов, подобрен вкус, кой я опитва?
На колко години влезе за пръв път във форума,и на колко си сега?
като превеждаш "и"-то, превеждай и дръм тогава. то не е бг дума.Първоначално написано от IrrieSkyline
Имаш ли татуировка?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
обичал ли си някое гадже ?
кой номер обувки носиш
колко тежиш?
имал ли си моменти на страх, паника и т.н
любимата ти кежо марка
съседката майна![]()
като правиш сeкс викаш ли?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първоначално написано от SofiaRegularCunt
споко, аз по 1 време си разказвах приказки
ходил ли си на детска градина?![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Първоначално написано от SofiaRegularCunt
и аз имам хубави спомени, ама не е за пред хората хаха
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
колко ти е дълъг (носа имам предвид ти пък за какво си помисли)
Имали човек достоен да седне на стола след теб ? мнението ти за бербо ? дали е достоен за този отбор ? любимият ти играч на ман. може и да е от миналото ? как си обясняваш феномена че за да си известен в обществото трябва да си простак и да правиш сеир ? защо е важно да знаеш кога и колко % е намалението в теранова/манго и т.н. но не е важно да знаеш кое е повече пи на степен "е" или "е" на степен пи. спи ли ти се ? и пак за секс-акога за последно го прави
а би ли правил секс с монахиня ? сори за скучните въпроси ама нещо ми се нанка, ти колко часа нана днес ?
а да мнението ти за запознанствата по интернет ? а за хората който си хващат гаджета от нета ?
От колко време ходите?
Какви са били отношенията ти със съучениците ти?
Колко често се къпеш?![]()
Като беше здрав, абсолютно всеки ден ли излизаше?
Кой е най-спрелият в тоя форум?
само да уточня че не визирах никого конкретно, нито намеквам нещо. Аниме гледал ли си ? Кое ? Хареса ли ти ? Със смърта на кой певец света загуби най-много ? само бели кецове ли носиш ? в къща или апартамент живееш ? с родители или самомостоятелно/съквартирант ? съквартиранта ти се казва ? преди каза че си търсел няколко месеца работа безуспешно сега как е ? е може би последните са малко по лични сори за което може да не отговаряш
Страх ли те е от смъртта?
ОБИЧАШ ЛИ МЕ ЛЮБОФ МОЯ??
Отличителни белези, родилни петна и т.н.? :Д
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Супер, може пак да си менкаме иглитеПървоначално написано от VanillaMuffins
![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Готини въпроси :
1. На колко си години?
2. Кой набор си?
3. От кога си във форума и на колко си сега?
(Нее нее не ме бий)