- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Garnier продукти за лице
Някой ползвал ли е тези продукти:
1.Garnier Pure Active Scrub
2.Garnier Pure Active roll on (преди малко гледах рекламата му)
3.Garnier Pure SOS pen
4.Garnier Pure A Daily Purifying
5.Garnier pure gel
![]()
Нека,ако някой ги е пробвал да сподели тук.
ползвала съм само 1 и 2 и мога да кажа, че съм доволна![]()
Просто аз
Кое е по-хубаво Activ Scrub или 3 in 1.Аз за сега ползвам Pure 3 in 1,но мисля да изпробвам някой от тези продукти също.Ако трябва да ми препоръчате още 2 неща от тези по горе,кои биха били те?
Аз използвам Garnier Pure Active Scrub и съм много доволна. Като постоя с него 15 мин. и после черните точки ги няма и кожата е видимо освежена и даже ми се струва по-мека на допир. Иначе смятам да си купя номер 2, струва 8-9 лв.
не съм ползвала,защото както споменах преди малко,вече не ползвам такива нещано относно въпроса за activ scrub ili 3in 1,едно момче ми каза,че първото е по-добро..
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Видяло се е,че след седмица като си купувам 3 в 1-то пак 1-я продукт още,който ще купя ще е ексфолианта.Другия кой да бъде?
Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.
От Active scrub съм супер доволна...но според мен другите неща-тампоните и активните простотии няма да имат кой знае какъв ефект...
И двете ли да ги ползвам (Garnier Pure 3 in 1 и Garnier Pure Active Scrub)или ще кажете кое е по-добро?
Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.
1 е добро, другите не съм ги ползвала.
I told you why, I'm a stranger inside..
I told you why, why the palm of my hands are closing..
Добрем утре ще си купя 1!Сутрин ще ползвам актив скраба,а вечер 3 в 1-тоЗа другите продукти нещо да кажете?
аз съм ползвала четвъртото (тампоните) и не бях особено доволна..иначе ползвам 3в 1 и съм доволна !
![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
За 3 в 1-то няма какво да говорим![]()
Току що купих Garnier Pure Active Scrub.Само на 1 място намерих продуктите на Garnier и то,ако ви кажа на какви цени направо ...![]()
3 в 1-то 10,50
актив скраба - 11,70
и т.н. под 10,50 продукт нямашеНе са скъпи,но като ви слушам,че ги купувате по 8-9 лева...
ползвала съм това:
и това:за другите незнам ама тези вършат добра работа
![]()
Първоначално написано от alexandraloui
И аз ползвам.
За гела какво ще кажеш?
Ползвам №3 ...нищо не прави..е може би съвсем малко ако си въобразиш...абе чудеса не прави...пълна боза..само дето си дадох парите за него и едно др не на Garnier...ама съм навита и др да си купя
![]()
ще опитам вс във войната :d
ВНИМАНИЕ!!!
НЕ КУПУВАЙТЕ!!!
2 часа след като си го купих започнаха да ми излизат ПОДКОЖНИ ПЪПКИ,които се наложи да ги цепя с бръснарко ножче или да ги пробивам с карфички!Разката ми фамилиата!С 3 в 1-то тъкмо ми се изчисти лицето и това го съсипа ИЗЦЯЛО и то 2 дни преди 15-ти септември,за което съм му много благодарен.Сега в лицето съм като АМОРТИЗИРАНА К*РВА!Вярно е,че е до тип кожа,но не изпробвайте НА НИКАКВА ЦЕНА!ЕЙЙЙ ПАРИ ДА ВИ ДАВАТ НЕ ГО ПОЛЗВАЙТЕ!Най-много да ви унищожи лицето!ИСТИНАТА СИ ОСТАВА Garnier Pure 3 in 1.Тези,които не се вслушат в думите ми...ще видят за какво говоря след 2 часа макс-започва с подкожни пъпки,стари пъпки,които почват да "цъфтят като пролетни цветя",а кожата се изсушава и почва да се бели (най-вече по носа).Черни точки НЕ ИЗЧЕЗВАТ,повтарям НЕ ИЗЧЕЗВАТ!Дори стават по-видими и още повече ще ви дразнят!Ако имах излишни 300 лева щях да ги ОСЪДЯ!Има още мн да ви разказвам по въпроса какви мизерии ми направи тоя боклук ама съм толкова бясен,че не ми се пише!Хората правилно са написали aCtive Scrub - Аактивира СКРЪБТА!
ВНИМАНИЕ!!!
НЕ КУПУВАЙТЕ!!!
"Искам да играем 1 игра"За спомен на Адриана
Ползвала съм 3в1 и рол-он-а...доволна съм и от двете,но на мене като цяло всичко на Гарние ми действа добре![]()
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
А възможно ли е да ти изкарва мръсотията от кожата и след 1-2 дена положението да е идеално,без подкожни пъпки,червенини и разни други... ???Първоначално написано от mirki4a
![]()
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Carmen_Kass точно така. Изкарва мръсотиите и изчиства кожата в дълбочина. Не знам дали сте ходили на козметик за почистване на лицето но после кожата мяза на маймунски задник с извинение, точно защото всичката мръсотия излиза.
Аз лично от 3 в 1 не съм доволна и мнооого повече ми изсушава кожата от другия скръб. От Garnier Pure Active roll on съм адски доволна и мога само да го препоръчам.
Скраба и гела съм ползвала,но козметиката не е от най-добрите,които съм ползвала.![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Досега ми хванаха окото ГАрниер Пюр 3в1, гелът и онзи рол-он (стик?) но се колебая да пробвам, защото чувам много разнородни отзиви, и то все крайности.
Явно на всяка кожа влияе различно.![]()
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Ползвала съм Garnier Pure 3 in 1 ии на Garnier Roll on-а .. М има ефект но не голям ..![]()
А Garnier Pure Active roll on какви пари е горе-долу?Първоначално написано от slun4ice
Another day,another drama