.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

бели точици по пениса

здравейте имам бели "израстйчета" по главичката на пениса,ходих на лекар и той ми каза че това е нормално нещо и се среща при около 10-15% от мъжете,но все пак някой знае ли с какво мога да ги мажа за да се махнат,някаде четох за "Смрадлика" ??????? мерси предварително!

мисля че тук няма да намериш някой, който да знае повече от специалиста, при който ти вече си бил

Голям фен Аватара на glamouros
    Цитирай Първоначално написано от pitan4icata
    мисля че тук няма да намериш някой, който да знае повече от специалиста, при който ти вече си бил
    + Съгласна съм.
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

това е нормално нещо и се среща при около 10-15% от мъжете мажи го със смрадлика
    Не е сер щом специалист ти казва, че е нормално значи е така наблюдавай го и ако не се махнат отиди при друг
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!

.

може да си го намажеш с бръснарско ножче

Мега фен Аватара на t0d1t0
    нормално е и не се притеснявай. Това е просто козметичен дефект така да се каже. Не е болест така , че не се притеснявай за приятелката и т.н.
    Станислава

Хора и аз имам подобен проблем , само че моя е по ствола не пениса и то се виждат само когато ми е надървен и кожата е опъната иначе несе виждат. Незнам какво ми има , повечето са отдолната част на пениса ми. Моля помогнете

Град
    Maina Town
    Нормално е бе няма да мрете..
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Супер фен Аватара на Amateur
    Отиди при друг лекар,в 7ма поликлиника в София ако си от там има един доктор Карабахчиев тои е дерматовенеролог!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    И аз имам. Няма да се плашиш. Ръгай, пък ако някоя те пита и обясни с 2-3 думи, че това е нормално и го имат голяма част от мъжете. ( повече са от 10-15% )
    Temet Nosce

벨야카

Еми ако си избършеш оная работа от спермата, няма да имаш.

Re: бели точици по пениса

Цитирай Първоначално написано от bigbosssss
    здравейте имам бели "израстйчета" по главичката на пениса,ходих на лекар и той ми каза че това е нормално нещо и се среща при около 10-15% от мъжете,но все пак някой знае ли с какво мога да ги мажа за да се махнат,някаде четох за "Смрадлика" ??????? мерси предварително!
    Аз също имам. Ходих на кожен и ми каза, че е напълно нормално.

Re: бели точици по пениса

Цитирай Първоначално написано от abcabc
    Цитирай Първоначално написано от bigbosssss
    Аз също имам. Ходих на кожен и ми каза, че е напълно нормално.
    И аз имам такива чудосии... Не съм ходил на лекар въобще. Имам си и бемка на главичката... Бог ме е дарил със всякакви екстри по пениса общо взето.

5 от 13 => около 38,4% от хората. Разбира се това е доста относително

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Щом лекаря ти е казал, че е нормално, не се притеснявай. Мисля, че преди време имаше специална тема за това, потърси
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

zdraweite az sam na 12 i polovina i imam beli tocici po penisat ot kraq malko i dolo imam. Ste mi kajetd li kak da gi maxna ili dali ste se mahnat mola wiii !!!!!!!!!!!????????

Цитирай Първоначално написано от deivit.asenov.1 Виж мнението
    zdraweite az sam na 12 i polovina i imam beli tocici po penisat ot kraq malko i dolo imam. Ste mi kajetd li kak da gi maxna ili dali ste se mahnat mola wiii !!!!!!!!!!!????????
    Пенис вика .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си