.........
Във всеки квартален магазин за козметики има, цена - 3/4лв.
АКо ти е по-дългичка косата обаче, ще имаш нужда от 2 опаковки. Води се шампоан оцветител, марки - бол, аз лично съм доволна от палете и престиж. Не забелязах да вреди на косата.![]()
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
cena 2 kinta= ebati bokluka i nedei da go izpolzva6 osobeno ako si rusa za6toto az ve4e stradax dostata4noNe se otmiva lesno.
Running is my drug and I am overdosed ..
ако искаш косата ти наистина да стане хубава и имаш възможност да дадеш 8-9 лв за оцветител вземи си Casting на L'oreal.Аз ползвам по-старият Casting и съм страшно доволнa,но вместо 15 минс я държа поне 1 час за да държи по-дълго.Успех!
![]()
DarkWitch, лореал кастинг не беше ли баш боя?
И какво ще рече 'по-старият Casting'?
You got to work hard
Casting е безамонячна боя.Взех си я защото се чудих как ще изглеждам с по-тъмна коса,а не исках да се боядисвам трайно,затова се спрях на тази.Фактически тази боя е тон в/у тон т.е. не можеш да си с тъмна коса и да си вземеш рус нюанс,защото нищо няма да стане следователно цветът трябва да е близък до цвета на косата ти.На опаковката пише,че трае 6 седмици /ако не бъркам/ ,а на мен ми траеше около 4-5 измивания на косата.Първоначално написано от lDoLLl
Относно страите и новите цветове:
по-старият: http://www.superdrug.com/content/ebi...2/182782_l.jpg
новите цветове,които са и малко по-скъпи : http://www.sezambg.com/images/jpeg/c...me%20gloss.jpg
Мерси за информацията
Идеално, точно това ми трябва на мене.
Искам леееееко с една идея да си потъмня и поосвежа цвета (светло кестеняв), че имам разни остатъци от руси кичури и ме дразнят
Ако ти се разправя още, може ли да споделиш какво беше състоянието на косата ти след боята? Смисъл имаше ли блясък, по-хубава ли беше или пък обратното?
You got to work hard
ами мен така ме дразниха червените чичури,но червеното по-трудно хваща дори амонячна боя /съдя но една приятелка,която беше червена и се боядиса след това черна и след месец и изби малко червеното/ ,но твоята щом е с руси кичури ще ти хване,винаги е по-лесно от руса да я направиш тъмна.Първоначално написано от lDoLLl
![]()
Аз съм много доволна от боята,защото косата след това е страшно лъскава и мека и балсамчето към боята ухае невероятно/поне на мен ми харесва / Така че ако това ти е целта,ако искаш пробвай.
![]()
Благодаря ти, много много ми помогна за избора на боя![]()
Сега остава само да си харесам подходящ цвят.![]()
You got to work hard
Първоначално написано от lDoLLl
на Престиж са яки .. успех .. да наистина ако искаш драстична смяна на цвета няма да стане ..
in defense of our dreams...
И аз съм с Лореал Кастинг от година вече,боядисвам се на всеки 3 седмици,не виждам косата ми да се е изтощила.Аз съм с най-русият нюанс.
А балсамчето е супер готино и прави косата много мека![]()
Пробвах и безамонячната ХербаШайн на Гарние,също е мн добра и е малко по-евтина от Лореала.Около 3лв разлика.
Със себе си не експериментирам и затова предпочитам да залагам на марки като един вид гаранция.
КОД ОТСТЪПКА 5 долара в iherb.com => KUT726
... And all I can taste is this moment,аnd all I can breathe is your life...
Лореал Кастинг не е отмиваща се боя. Това че е безамонячна не я прави отмиваща.Има разлика ,защото след 6 седмици цвета не пада напълно (както при боите ,за които е направена темата)а просто губи наситеността си и съответно са израстнали корените ти и имаш нужда от боядисване.
Има бои,които се отмиват напълно след няколко измивания.Също така има и такива балсами,които в никакъв случай няма да хванат на тъмна основа)придобиват се само цигански отенъци).Най-добрият ефект се получава при руса коса или изрусена,но след това падането и се проточва и се разваля цвета,така че не ти препоръчвам.![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
мне разбрах ... Тази боя на Лореал Кастинг..вреди ли много на косата ?? имам предвит,като обикновените бои ли е ? Аз съм със кафява коса и искам да се направя черна .. дали ще хване![]()
П.П. Ако ви трябва снимка,имам в албума !![]()
![]()
естествено,че ще хване.Боята няма да увреди косата ти тъй като е безамонячна !
Не е вредна,макар,4е може да изсуши косата ти и да доведе до сухи краища.Аз лично съм ползвала няколко пъти и досега няма проблеми,препоръчвам ти L'oreal Casting Creme Gloss.
На мен точно след 4-5 измивания ми падна и нямам никаква разлика в корените,а се боядисвах преди 3 месеца.Първоначално написано от POLLINA
Една приятелка се прави червена с Prestige и в началото е доста наситен цвета,но не и се изми напълно и дори 2 месеца след това и седеше леко червеникава.![]()
L'oreal Casting Creme Gloss за тази боя говоря.И все пак зависи от косата, от долната основа, от сезона, от шампоана ти.. от много неща![]()
Ми да ти кажа аз използвам шампоан-оцветител.Около 2 лева е,обаче ми харесва.Слагам го 1-2 пъти в годината за разнообразиеПише от 6 до 8 измивания.Малко повече са при мен
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Ако не искаш толкова траен резултат, а наистина цвета да го няма след едно измиване можеш да отидеш в някоя парфюмерия. Има голямо разнообразие на цветни спрейове, аз лично имах червен и розов и са хубави.![]()
Не съм се решила дали да си взема на Лореал боята или шампоан с оцветители.Утре на място в магазина ще решавам.![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
и аз се чудя дали са вредни тези бои.![]()
[size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.
Аз съм тъмно руса и искам да се направя по-светла може ли да ми помогнете, какъв нюанс да си взема и дали ще ме хване въобще и ако може да ми препоръчате някаква боя която с отмиване.Мерси предварително))