- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Височина ?
Може ли да питам -момичетата по специално- колко сте високи... Защото съм на 16 и много се комплексирам ... висока съм 1.71 и това страшно много ме дразни. По висока съм от повечето ми приятелки и даже от някой момчета. Като някой киборг се чувствам. А и много ми пречи при момчетата защото първото което гледам е височината и ако са по ниски от мен направо ги отписвам![]()
ami az sum na 14 i sum 178 .. ne mislq che problema ti e chak tolkova golqm (:
suvsem normalna si si
Music (:
Maybe I am inLove (:
Well .. I feel like whatever ''-
Тва не е нищо,някои момичета са по 1,80![]()
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Добре сиАз убивам за такава височина :P
Ами аз съм 1.60![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Може ли да си толкова тъпа значииВместо да се радва че е 170 а не 160 като другите запетайке седнала да се оплаква по форумите
![]()
Знаеш ли колко се дразня на шибани високи кокошки - като си нисък и не си човек ! До болка познат проблем ! Ако някой ти каже нещо - ти си ниска, той е дебел, или ти си ниска - той е крьорав, с две думи - всеки има кусури, тъй че да не ти пука...
Висока съм 1,73-4 и съм на 15.И въпреки това си нося и високи токчета и не се чувствам мнооого висока.Не знам защо се оплакваш..
ами аз какво да направя като сам на 15 и сам само 158 висока
дайте савет как да порасна
![]()
![]()
![]()
...i princut celunal jabata i tq stanala chudna golqma princesa s mnogo kaima i kashkaval..
Много си добре даже. Аз съм на 14 и съм 172-3см. пък не се оплаквам. Е, защото ми харесва височината, ама т'ва е друг въпрос.![]()
много си добре даже![]()
аз като съм на 14 и съм 164см к`во да кажа просто си с идеален ръст![]()
аз пък съм 1,74 и също съм по-висока от повечето ми приятелки ама изобщо не се оплаквам. А това че си по-висока и от момчета ем кво да ги правиш да са пораснали![]()
ми аз съм виждал момиче, по-високо от мене... аз съм 187няма лошо, така имаш бъдеще като модел
![]()
Пий НескуикПървоначално написано от kateri4ka
Иначе няма как, зависи от гена ти.
И аз съм на 14 и съм 164 см, не се оплаквам.
И мислиш,че 171 е мнооооого.![]()
Господи,много си си добре даже.
Аз съм на 14 и съм 172-173(може и да съм пораснала,отдавна не съм се мерила).Искам да стана 175-176.![]()
не се притеснявай, аз съм на 17 и съм по- нискаПървоначално написано от kateri4ka
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Аз съм на 14, ръст 172 см, вчера се премерих. Първоначлно и аз много се комплаксирах, защото дургите бяха 165 някъде. И си казвах, че съм много висока. Вече си казвам, че са много ниски. Никой не еидеален, пък и не се притеснявай, вече няма да растеж толкова много, колкото досега. Пък и по-добре вискоа, отколкото ниска.![]()
Ей хорица ! Аз съм на 14 и съм висока 162-3см.. Много съм си добре.. Има да раста още. Така че.. Нося обувки 40 номер ,а съм само на 14.. Смятайте какъв гигат мога да стана..
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
На 16 съм и съм 1.68![]()
Аз съм на 18 (почти) - 1.58. Харесвам си ръста, според мен една жена е по-добре да е ниска, отколкото твърде висока, ама кой колкото расъл-толкова, няма как да се когирира ръстът, особено надолу.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
остави ги тия лилипути, има акселерация..аз съм на 14 и съм 1.73..Първоначално написано от miglenkaa
+ това имаш "ранно развитие", т.е. най-много още 2-3 см да растеш
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
e и аз съм на 16 и съм 157 : )Първоначално написано от PurpleDream
Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!
момиче - 14 год - 1.59 м
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Какъв ген беПървоначално написано от Sarafina
всички са високи
и понеже сам най ниска ми викат ( шибек)
![]()
ужасяващо е
![]()
...i princut celunal jabata i tq stanala chudna golqma princesa s mnogo kaima i kashkaval..
^Ха , а аз като съм 151? (на 15 съм ;д)
Като чета мненията , се чувствам като джудже![]()
Ама не се оплаквам , никога не съм искала да бъда висока ;д