- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Височина ?
165..Не че ми и пука особено
Първоначално написано от eliyiy
на 15 съм 1.56не са оплаквам не обичам да съм висока (не че знам кво е да си висок де ..)
![]()
нисичка съм си ама си ми е перфектно някво яко е да съм по различна от другите
пък и не наблягам мноо на височината
деазнам се пак не съм си избирала колко висока да съм![]()
Еуфория от изгрева
и еуфория от деня,
еуфория от залеза
и еуфория от нощта.
Еуфория от смеха,
на госпожица Хуана -
болка от страха,
глупава забрана...
А, бе, да не ти пукаПо едно време аз пък нещо се гледах, че съм нисичка, (15 години- 1.58 някъде, при личния лекар, даже един път се мерих, дава ми 1.57, викам 'майка ти стара откъде накъде пък съм се смалила
![]()
) но сега... не ми пука кой знае колко
![]()
Прави си кефа, а ако някой ти каже нещо е направо цар на комплексарите и гледа къде да си ги избие(С други думи да не те “е*е", ако трябва да бъдем цинични [-o< )
мии аз съм на 14 и съм 1 и 63 имам една фр дето е 1 и 74 но това няма никакво значение, не трябва да се притесняваш
ами аз съм на 15 и съм висока около 1,60 и нз мисля че не трябва се притесняваш от това че си висока...![]()
![]()
Аз пък съм на 15 и съм 1,81 .. е и ?! Много се радвам, че гледам от високо и на концерти и по-такива събития имам гледка, а не да се мъча![]()
А и ми отива на физиката
![]()
аз като съм 163 см а съм на 13 тва нормално ли е според теб? направо имам чуството че стърча над сички![]()
hating you makes me all warm inside : )
164 на 17 съм![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Относно оплакването ти - не мисля че посочената височина би трябвала да те притеснява.![]()
пп не знам дали съм хубав ама съм 182 сантиметра![]()
аз мисля,че 165-172 е нормално за момиче . даже 170 ми се струва доста ,защото обуеш ли високи обувки е кофти . но да не ти пука ..
кво тва е предимство от няква гледна точка .
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
напълно нормално висока си![]()
няма от какво да се притесняваш ..![]()
![]()
аз съм 166 .. някъде там![]()
абе аз съм на 14 и съм и последно като се мерих бях 1.68 но ми се вижда много май съм по ниска..около 1.66 :Д доста голяма разлика.. ама мн сикам дасъм около 1.70 а ти се ядоваш че си висока ..
Ако нямате нищо в живота освен един голям приятел, вие сте богат.
Сигурна ли си, че си 171!? Щом са под теб в автобуса вероятно минаваш двата метра..![]()
Да ви имам проблемите..
Pain is inevitable. Suffering is optional.
И аз съм 1.70 да не ти дреме.![]()
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
тва за автобуса не го разбрах, ама аз с мойте 187 се навеждам в автобуси, че ше си дрънна канчето...
хахах![]()
Няма за какво да се притеснявашСупер си..а ръста ти е.. ПЕРФЕКТЕН !
на 14 съм и последно като се мерих бях 1.68см![]()
Аз съм 170 см на 14.
Комплексираш се, защото си 171см ?![]()
Чети не за да противоречиш и опровергаваш, не за да вземаш безкритично, и не за да намериш предмет за разговор, а за да мислиш и разсъждаваш.
1.58 см съм. : )))))
Вие на хероин ли сте бе?
ми аз сум на 15 173 смсега опитвам да си превъзмогна компелкса и да нося високи обувки
![]()
Хахахаааа..Божее..К'во се оплакваш бе момиче?!?Аз съм на 12 1,56 и искам да стана поне 165.. Пък ти си 1,71 и искаш да си ниска?!?Мале..К'во ли не бих дала за височината ти!Пък и момчето което харесвам е на 14 и е 170 и за т'ва ще е добре да порасна малко повече..!![]()
![]()
![]()
![]()
♥ ♥ ♥ F.Torres ♥ ♥ ♥