.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt

За хора, знаещи френски

Здравейте
    Имам нужда от малко помощ.Тъй като съм в Белгия и тук почвам от 1ви септ. училище, вече ни скъсват от учене.Както се сещате тук вторият официален език е френски, всичките ми съученици са го учили 7-8 години ,а на мен ми е втората.Ясно е ,че не го зная . .
    Трябва да направя една домашна и наистина е важно да се представя добре . .
    Моля ви ,да ми помогнете:

Здравей!Аз се казвам ......... .На 17 години съм.Родена съм в България, но живея 2 години и 2 месеца в Белгия.Както сам/сама разбираш френският е нещо ново за мен.Имам си братче на 4 месеца.Уча 'търговия'.Радвам се ,че можем да общуваме.Контакта между френско говорящи и нидерландско говорящи (тези двете може да не ги превеждате ,аз ще си ги преведа) е важен.Надявам се, скоро да се видим!Приятелски поздрави!

Мерси предварително.

Пробвай с преводача на Google?

www.translate.google.com

Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Enitto
    Пробвай с преводача на Google?

www.translate.google.com

Не става, защото конструкцията на изречението е различна в българския и френския и ще стане грешен текст Мерси все пак . .

Град
    Hasselt
    Благодаря ,но вече някой ми помогна
    Темата е приключена

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция

Re: За хора, знаещи френски

Здравей!Аз се казвам ......... .На 17 години съм.Родена съм в България, но живея 2 години и 2 месеца в Белгия.Както сам/сама разбираш френският е нещо ново за мен.Имам си братче на 4 месеца.Уча 'търговия'.Радвам се ,че можем да общуваме.Контакта между френско говорящи и нидерландско говорящи (тези двете може да не ги превеждате ,аз ще си ги преведа) е важен.Надявам се, скоро да се видим!Приятелски поздрави!

Bonjour. Je m'appelle... . J'ai 17 ans. Je suis ne(e) en Bulgarie, mais depuis 2 ans et 2 mois j'habite en Belgique. La francais est nouvelle pour moi. J'ai un petit frere a 4 mois. J'apprends "marketing". Je suis content (e), qu'on peut communicer.
    J'espere qu'on se verra a bientot. Bisous

Не знам момче или момиче си, ако си момче изтрий "(е)", но ако си момиче го прибави.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    Hasselt

Re: За хора, знаещи френски

Цитирай Първоначално написано от tItEufFf

Bonjour. Je m'appelle... . J'ai 17 ans. Je suis ne(e) en Bulgarie, mais depuis 2 ans et 2 mois j'habite en Belgique. La francais est nouvelle pour moi. J'ai un petit frere a 4 mois. J'apprends "marketing". Je suis content (e), qu'on peut communicer.
    J'espere qu'on se verra a bientot. Bisous

Не знам момче или момиче си, ако си момче изтрий "(е)", но ако си момиче го прибави.
    Мерси много Между другото маркетинг можеш да го замениш с commerce Мерси много Още един път

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    За нищо.. Аз живея във Франция от година и половина и тея неща съм ги писала милион пъти

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си