- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Допитване
Всички ми допадат,не мога да определя какво искам.Моля за съвет.
Е,първо кажи какви са твоите интереси и в кои предмети си най-добра ... иначе така нищо не може да се каже![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
аз съм се запътила към софийския с психологията под ръка .. мега интерсно е колко сме тъпи хората .. цивилизовани ама друг път .. <<обобщение на целия материал ..![]()
in defense of our dreams...
Всяка специалност с плюсовете си. Ако наистина си 91 решавай какво искаш, защото може да е късно. Аз лично препочитам фармация, реших се, много се колебах и достигнах до тази специалост.
Топ 5 ми е:
1. Бизнес и Корпоративно Право
2. Бизнес Администрация
3. Международни Икономически Отношения
4. Финанси
5. Политически Науки
Това е формулата за успеха според мен....![]()
Аз лично съм се запътила към медицината, но ти сама си реши какво искаш да работиш за в бъдеще.
Пробвай по метода на изключването.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
От изброените само психологията ми харесва...и може би медицина...но лично аз съм за изкуството...нещо с рисуване. ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Фармация, психология, филология. Като че ли първото.
1.Архитектура
2.Право
3.Икономика
4.Туризъм
...Гласувах за Архитектура! (:
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
нито една от изброенитепредпочитам (но нямам възможност) актьорско майсторство, фотография, КСТ, КТТ... нещо такова
![]()
Ами аз съм се насочила към медицината, въпреки че не е изключено да си сменя мнението скоро.. А твоите предпочитания какви са и в кои предмети те бива, защото е доста трудно да се каже така..
Имам и един въпрос, който сигурно ще ви се стори глупав, обаче все пак ще го задам - ако запишеш да следваш фармация какво точно учиш? Първата асоциация ми беше с фармацевтиката, но след време попаднах на някаква тема, където адски много хора бяха писали, че ще следват това и ми се стори странно да има толкова желаещи за аптекари.. Така че трябва да е нещо друго, но какво??![]()
Предположение, че така наречените аптекари взимат доста пари. Повечето затова записват тази професия, но незнаят какво ги чака и се отписват. Учи се предимно химия, естествено има и други науки, но това е основата на фармацията.Първоначално написано от ramone
Да, чувала съм, че взимат доста пари,но пак ми звучеше странно. Тоест ако се насочиш към фармация не учиш толкова биология както ако се специализираш в друг дял на медицината и после не можеш да станеш лекар?
Ами..
Сякаш на мен много ми допада правото.Обичам български,историята също е интересна.Но всеки втори вече иска да следва право.Освен това има доста прависти без работа.Друго...Доста трудно е да станеш добър адвокат.
Но.. с право може и да станеш нотариус.Това също е добра преспектива,според мен.
Според мен,което най те влече.Ние не можем да изберем вместо теб.
Нещо не се впечатлявам от никоя от изброените. Ам да речем архитектура..
туризъм
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
фармация
15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми
Имам време дотогава,но твърдо съм решила да е право
1.Архитектура
2.Право
3.Медицина
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
И ще решиш какво да учиш въз основа на това какво искаме ние???
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Успех? По-скоро скукаПървоначално написано от amk933
![]()
гласувах за Икономика![]()
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
гласувах за психологията,защото натам съм се запътила.СУ факултет философия специалност псхилогия![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
За теб може да е скука, обаче, мен и много други хора това ги интересува най-много. Плюс това точно комбинации измежду тези ти дават страхотен старт в живота и основата да натрупаш много пари. Кеф ти твой собствен бизнес, кеф ти финансов консултант, кеф ти политик, кеф ти ООН. Разбира се, ако ги завършиш в хубав университет.Първоначално написано от gorska
![]()