.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Голям фен Аватара на liim0nka
    Цитирай Първоначално написано от DejaVu31
    Циганска история.Вземи си 2-3 КА4ЕСТВЕНИ двуцветни палитри,напълно достатъ4ни са.Кой нормален 4овек ще си сложи перлено розови сенки
    оо повярвай има
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

то малко работата звучи като лисицата дето не стигала гроздето та затова викала че е кисело...

на който му се вижда скъпо да не купува, на момичето ако и харесва палитрата - няма какво да търси чуждото одобрение - то всеки гледа според своя вкус и джоб, които могат драстично да се различават от нейния...

мойто мнение го казах - ако ти харесва - купи си я щом ти харесва, ще си направиш кефа, а и съдейки по това колко е голяма палитрата кефа ще е доста продължителен ))

на мен ми допадат ярките цветове, иначе по магазините все едни размити пастелни които състаряват, рядко намирам плътни качествени цветове, като тези

Според мен не си струва .. има много намаления напоследък - има същия брой подобни такива , за по - ниска цена ! Ти си реши ..

Вземи си я

Цитирай Първоначално написано от DisturbiaV
    според мен е скъпа.За толкова пари можеш да намериш по-добра
    +1

Цитирай Първоначално написано от liim0nka
    Циганска история.Вземи си 2-3 КА4ЕСТВЕНИ двуцветни палитри,напълно достатъ4ни са.Кой нормален 4овек ще си сложи перлено розови сенки
    оо повярвай има
    що кво лошо има
    аз попринцип не се гримирам,ама,ако се гримирам някой път попринцип е в искрящи цветове или да си личи ,не си падам по 'естествените нюанси'

Град
    KaRlOw0
    според мен не я купуваи първо е бая скъпичка 2 има и по хубави ии 3 по хубава я виж отколкото да я купиш по нета

но както си прециниш :П

Град
    В света на чудесата..
    Попринцип от трите,които си дала тази най-евтината ми хареса най-много. Но,според ме бързай...Преди време бях взела на приятелка доста по-голяма палитра със сенки и разни там други за нещо от сорта на 20лв. беше на ruby rose
    ето виж http://www.rubyrose-bg.com/html/Pali...0na%20niva.htm четвъртата палитра 2520..виж на каталог има всякакви палитри

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Beautyful
    Попринцип от трите,които си дала тази най-евтината ми хареса най-много. Но,според ме бързай...Преди време бях взела на приятелка доста по-голяма палитра със сенки и разни там други за нещо от сорта на 20лв. беше на ruby rose
    ето виж http://www.rubyrose-bg.com/html/Pali...0na%20niva.htm четвъртата палитра 2520..виж на каталог има всякакви палитри
    Съгласна съм!!!
    На Ruby Rose има страхотни палитри за много по-ниски цени,а и самите им сенки са много хубави и покривни
    Аз имам 2 палитри на тази марка (една голяма-№2400 в каталога "Комплекти за грим" (12 или 15 лв.) и №5550 от "Палитри за грим на нива" (към 7лв.)) и съм страшно доволна Адски съм доволна от палитрите Само спиралата и моливите не ползвам,защото са няк'ви смотани,а очите ми са адски чувствителни.
    Препоръчвам ти да си вземеш някоя палитра на тази марка,защото е евтина и хубава
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Колко струва, понеже не мога да отворя сайта?

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    ^ 44лв. и съдържа
    24 цвята сенки за очи, три цвята руж, два цвята компактна пудра, 6 цвята гланц за устни, една спирала, два апликатора
    Извод:Не си струва
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Цитирай Първоначално написано от Beautyful
    Съгласна съм!!!
    На Ruby Rose има страхотни палитри за много по-ниски цени,а и самите им сенки са много хубави и покривни
    Аз имам 2 палитри на тази марка (една голяма-№2400 в каталога "Комплекти за грим" (12 или 15 лв.) и №5550 от "Палитри за грим на нива" (към 7лв.)) и съм страшно доволна Адски съм доволна от палитрите Само спиралата и моливите не ползвам,защото са няк'ви смотани,а очите ми са адски чувствителни.
    Препоръчвам ти да си вземеш някоя палитра на тази марка,защото е евтина и хубава

Охх моля се на ГОСПОД възможно най бързо да ми отговорите

от тоя същия сайт си харесах ето тая палитра http://www.rubyrose-bg.com/html/komp...0za%20grim.htm

3939 е номера

ама къде пише цените
    ... ;(
    моля ви отговорете бързоо 4е нямам търпение
    Requiem for a dream <3

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    съгласна съм за Руби Роуз..аз ползвам техни сенки и съм много доволна

иначе да питам и аз къде са цените

КЪДЕ СА ЗАБОГААААААА
    Requiem for a dream <3

Град
    Blondeland
    Май и аз си харесах
    Видях, че мога да си поръчам от там, но къде са цените наистина?
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Град
    Blondeland
    Ох, наистина ви благодаря за това , че ми обърнахте внимание.
    Страшно много искам сенките да са дълготрайни , че иначе не си струва въобще да си вземам.

добре дее
    айде кажете за пустите цени 4е умрееееееееееееех
    Requiem for a dream <3

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Абе Jeuelle сори за офф-топика , ама теб ли видях днес в Поморие в RedClub , че не ми дава мира
    Или просто ми се стори че приличаше на теб , чак зазяпах момичето

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Bloodlust
    Какъв е смисълът? Мини по козметичните магазини и си харесай някоя по-малка палитра. Тази ми изглежда по-скоро за професионални гримиори, а ти реално няма да изпозлваш всички сенки. Освен това, като дадеш пари и за доставка, съвсем ще си на загуба.

така е

Град
    Blondeland
    Цитирай Първоначално написано от BlackWings
    Абе Jeuelle сори за офф-топика , ама теб ли видях днес в Поморие в RedClub , че не ми дава мира
    Ммм - не , със сигурност не си видял/а мен

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Цитирай Първоначално написано от BlackWings
    Ммм - не , със сигурност не си видял/а мен
    Ок значи съм се объркала

Цитирай Първоначално написано от cactus
    Цитирай Първоначално написано от liim0nka
    оо повярвай има
    що кво лошо има
    аз попринцип не се гримирам,ама,ако се гримирам някой път попринцип е в искрящи цветове или да си личи ,не си падам по 'естествените нюанси'
    Аз пък попринцип се гримирам,затова казвам 4е попринцип ярките цветове изискват известно умение в гримирането,което като не се гримираш попринцип няма как да имаш.Попринцип,друго си е да се мацаш.Лошото е 4е е ГРОЗНО.Попринцип

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Хммм аз си купих палитра с 88 цвята + 7 четки за гримиране за ?17,00 и в началото много й се кефех но всъщност не използвам всички цветове макар че се гримирам всеки ден а четките са боклук.
    Помисли логично:
    - спиралата няма ползваш защото ще е некачествена (90% гаранция!)
    - същото важи и за очната линия
    - гланцовете също едва ли ще употребяваш защото няма как да си ги вземеш с теб навън
    - руж едва ли ти трябва в 4 нюанса и най-вероятно ще си харесаш 2 които най ти отиват и това ще е
    - със сенките - същата работа
    От тази гледна точка не мисля че си заслужава.
    И бтв купи си хубав праймър и дори най-евтините сенки ще ти седят цял ден. Аз си купих един за ?8 (http://i26.tinypic.com/2i7puep.jpg) и няколко пъти ми се е случвало да заспя без да си махна грима и на сутринта сенките си седят все едно току що съм ги сложила!
    Това е мойто скромно мнение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си