Ще разкажа на кратко...В момента съм между чука и наковалнята.Бившия ми приятел беше много груб с мен.След първите 3 седмици от връзката той се пормени и ме правеше на крива.Той ми беше първи,но не уцени и това.След като 3 месеца сме заедно и аз тарпя и тарпя той замина за София а аз си останах в моя град и се разбрахме да се виждаме.Беше сравнително добре.Аз в петък излизам с приятелки и решихме за разнообразие отидохме на една кръчма.Там беше едно момче с което много отдавна се зарибявах.С него изтанцувахме една песен и след това отидох на друга дискотека.После разказах на приятеля ми , за да не си помисли нещо а той стана много ревнив и ми забрани да излизам с момчета независимо приятели или не.Аз тарпях ,но един ден след поредната караница тои ми каза "бегай да игаеш" "надута" "шматка" "ганярка" "момиче което си живее в нейните филми".На мен ми дойде нагоре и се разделих с него.На другия ден излязах с момчето с което танцувахме.Прекарах страхотно.Даржеше се добре с мен и приятелките ми.И така на бърчо се сабрахме.Моя бивш приятел ми званна по телефона да се даржи отвратително както винаги ,но аз му казах че имам ново момче и че няма повече да ме прави на шматка.Той обаче се върна и изглежда разбра какво губи и започна с много смс-и от който написа 1000 пати ,че ме обича,че съжалява и наистина виждам промяна в него.Той е от момчетата който не казват "обичам те" а пред цяла компания много хора стана и каза "обичам те аз сам най-големия глупак че те изгубих.Сега до утре трябва да му кажа решението си ще му дам ли шанс а промяна найстина има..но и сам щастлива с новия си приятел.Той ме кара да се чуствам специялна.Още си обичам стария приятел независимо от всичко той ми е първи и просто свикнах с него много , но с това момче също съм шастлива ,но не го обичам (ние сме от 2 седмици заедно) Не е нормално да обикнеш за 2 седмици...Моля за савет или поне мнение.Ако имате някакви вапроси и неточности за някое от момчетата питайте...Благодаря предварително...