- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- хихихи
.. може "майна" особено като не ми е на кеф!!Първоначално написано от tuzaro
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Е кво ме бърка .. аз пари за тея цигари не съм давала ! Обичам мама!
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
че аз когато и да съм у форумо ти се не си на кеф, имаш некъв проблем с хапчета ли?? Забавляваш ли се въобще??Първоначално написано от Hilary_
Priceless, аз нема как да не давам щото пуша по почти 2 котии на ден, пък и виждам наще само вечер.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
не,по скоро ми се яде,но няма да ям,защото не е полезно сред 8![]()
Е, и аз давам. Само вечер пуша от на мама, когато са ми свършили вече и последните стотинки.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Аз пък вчера се направих на животно.
мен тва не ми се е случвало повече от месец вече, нещо не ми се пие най много по 2-3 и спирам... нещо съм болен явно.Първоначално написано от w0sh
Не мисля, че "забавлението" трябва да представлява "осиране" на всички раздели във форума с разни глупави теми .. в случая автора на тази!!!Първоначално написано от tuzaro
Сега по - ясно ли ти е ??
Priceless .. <3
Ти кво очакваше?Първоначално написано от Marinchety
темата може да е тъпа, ама ние си го правим кефаПървоначално написано от Hilary_
![]()
Стига си играла ролята на модератор бе. Оо Като не ти харесва не пиши в нея. Оо Какво само мрънкаш и недоволстваш. Оо Сега пак ли ще изкажеш някой тъпо защитен пост?Първоначално написано от Hilary_
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
да,пък вий ни го разваляте само...за кефа демек xD
no dream is too big,sky is the limit! :]
Кой е казал че съм пил.Първоначално написано от tuzaro
И да забавление да осираш чуждите теми, защото нормалните хора нямат бъгнато чувство за самоличност.
И да темата е тъпа и това и е целта.
Ако всички пускаха осттри теми то форума нямаше да е толквоа посещаван.
Абее .. айде не разваляйте хубавата тема за спам с караници !![]()
![]()
Hilary_![]()
________________/Първоначално написано от w0sh
![]()
Тузарче .. в случая вие си правете фъна .. аз съм преценила, че няма да се влкючвам ..
Шрудел: Защо винаги се намесваш в моите постове? В момента никой не говореше на тебе ... опитай се да птривлечеш вниманието към себе си, но не чрез мен ок ??Да си призная .. малко ми омръзна да споря с тебе .. още в началото разбрах, че няма да се разберем ... просто ме отпиши от списъка си с хората, с които тярбва задължително да спориш .. нешите спорове нямат смисъл!!!
п.с. Не се правя на модератор много добре знаеш, че и аз съм спамила .. но такива тъпи теми провалят форума!!!!![]()
Priceless .. <3
Угасна пламъка на спора ви![]()
хЪх или ся се засилва
![]()
АРГХ.
О НЕ
че аз не съм те виждал да се включиш у някоя яка тема, ама ти си знаеш майна. Кой каза че ше пали наргиле??
бе не е само темите дет провалят форумаПървоначално написано от Hilary_
ма айде...да не говорим
no dream is too big,sky is the limit! :]
Особено много го развалят жалки хора,, които си пишат скайпа в подписа, за да се свалят с тийн загорели мадами.
апфф ако ти се говори давай и без т'ва сме почнали ...Първоначално написано от Ins0mnia
![]()
![]()
Priceless .. <3