- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- хихихи
много искам да рецитирам един стих.
Кой е този Славчо педофила, на кой са тези потни очила, кой сега се моли във джамия и кой развява турски знамена? Това сте вие жълти куpви, това сега са вашите деца, в гъза сте вечно нaебани, това е вашата съдба.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Защото се дразниш и е забавно. Както и тва,че отричаш,че се дразниш. А и защото не те харесвам. Може би и защото в постовете ти се опитваш да покажеш колко компетентно и умно мнение имаш (а това изобщо не е така.) Сега разбира се ще го успориш и ще кажеш,че не съм права,от което не ми се обяснява пак същото.Първоначално написано от Hilary_
Толкова ли си тъпа и толкова ли не разбра,че не ми трябва внимание тук? Какъв е смисъла да го повтаряш и дъвчеш това внимание милион пъти? ОоПървоначално написано от Hilary_
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
какво искаш да кажешПървоначално написано от w0sh
просто съм си написал скапания скайп...
no dream is too big,sky is the limit! :]
Аз съм човек психолог.
Знам какво има в подсъзнанието ти.
хахаха![]()
омфг
И го махна?Първоначално написано от Ins0mnia
ХАХАХАХАХАХХАХХАХА ^_^
4XCOKИ
Днес извърших едно добро дело.
Взе си поука надявам се :Д
човека е психолог,плаши ме...Първоначално написано от ShtrudeL
![]()
Аз не се шегувах.
Изключителна рядкост.
От кога психолозите са плашещи?Първоначално написано от Ins0mnia
4XCOKИ
Защото се дразниш и е забавно. Както и тва,че отричаш,че се дразниш.
дразня се и не го отричам, но не на теб а на простотията, която показваш с този твой начин да спориш с почти всички от форума ... този форум не е за това ...
А и защото не те харесвам.
е? Трябва ли целия форум да ни чете споровете .. кажи ми го на Лично .. но нее ти искаш да е показно!!!
Може би и защото в постовете ти се опитваш да покажеш колко компетентно и умно мнение имаш (а това изобщо не е така.)
Не не съм се и опитвала .. пиша това, което мисля .. пък и съм убедена, че не си чела всичките ми мнения, за да твърдиш подобно нещо ... и понеже ще кажеш "не ми е нужно да ги чета всичките" .. напротив нужно е след като твърдиш такова нещо за човек, който не познаваш!!!
Сега разбира се ще го успориш и ще кажеш,че не съм права,от което не ми се обяснява пак същото.
Никой не те икара да м иго обясняваш пак .. но аз ще се повторя, че и да го обясняваш аз ще си остана на моето ти на твоето .. мисля, че това ти е ясно ...
Толкова ли си тъпа и толкова ли не разбра,че не ми трябва внимание тук? Какъв е смисъла да го повтаряш и дъвчеш това внимание милион пъти?
Виж сега .. дали съм тъпа или не си е ЛИЧНО мой проблем ясну?? Т'ва тебе изобщо не те вълнува каква съм ... пък и не ми дреме за твоето мнение ...
Аз го повтарям?? Ти го доказваш ... и не ми казвай "правя го от скука" измисли си нещо друго за оправдание ... и пак ще се "направя на модератор" ... този форум не е за убиване на скуката .. ако не си го схванала все още "умната" ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
хилари не си ли легна бе...а щрудел....не знам плашат ме xd не че съм ходил,но когато видя и по филм е така![]()
Я ми кажи какво виждаш?
Всеизвестния тест на Роршах.
мм не ..Първоначално написано от Ins0mnia
Priceless .. <3
ъммм пеперуда оО но мяза и на космически кораб пха![]()
Хилари...преди да ти прочета глупостите (за което трябва да ми благодариш ^^) няма как да се сдържа...
ХАХАХАХАХХАХХХХАХААХАХАХХ ^_^
4XCOKИ
Първоначално написано от Ins0mnia
.. На мен пък ми прилича на съвсем различно нещо..
![]()
никой не те кара да ги четеш ..Първоначално написано от ShtrudeL
![]()
.. ии ще ти благодаря ако спреш да се заяждаш ...и не само аз, а и половината форум ...
![]()
Priceless .. <3
Всъщност този тест се базира на това че всеки човек вижда разнични неща.
Те са 12 картончета, така че горе долу всеки човек е уникален в отговорите си.
и половината форум ще ти благодари ако просто престанеш да постваш...Първоначално написано от Hilary_
тази картинка съм я виждал много пъти и повечето хора сякаш казват че мяза на пеперуда...това какво ще рече ;дПървоначално написано от w0sh
Защо имаш толкова сковано чувство за хумор...и не само? наистина не само?Първоначално написано от Hilary_
Не се прави на толкова морална и сериозна,колкото всъщност едва ли си. ("Не се правя на такава,а бла бла" - така де да ти го спестя) Не го взимай толкова присърце тоя форум Оо (Не го взимам,просто/а...бла бла" - и това да ти го спестя)
4XCOKИ
ае прилеп е ве !!Първоначално написано от Ins0mnia
![]()
Най-стърчащите работи горе ми приличат на глави на коне/мечки/вълци...Тея малките по средата на крака...като на балерините когато са на пръсти...А самите глави на коне/мечки/вълци все едно са на откъснат остров...Другите пък крайни където има все едно мастилени капчици,приличат на глави на лъвове с отворени усти...Първоначално написано от w0sh
^^
4XCOKИ