Защото се дразниш и е забавно. Както и тва,че отричаш,че се дразниш.

дразня се и не го отричам, но не на теб а на простотията, която показваш с този твой начин да спориш с почти всички от форума ... този форум не е за това ...

А и защото не те харесвам.

е? Трябва ли целия форум да ни чете споровете .. кажи ми го на Лично .. но нее ти искаш да е показно!!!

Може би и защото в постовете ти се опитваш да покажеш колко компетентно и умно мнение имаш (а това изобщо не е така.)

Не не съм се и опитвала .. пиша това, което мисля .. пък и съм убедена, че не си чела всичките ми мнения, за да твърдиш подобно нещо ... и понеже ще кажеш "не ми е нужно да ги чета всичките" .. напротив нужно е след като твърдиш такова нещо за човек, който не познаваш!!!

Сега разбира се ще го успориш и ще кажеш,че не съм права,от което не ми се обяснява пак същото.

Никой не те икара да м иго обясняваш пак .. но аз ще се повторя, че и да го обясняваш аз ще си остана на моето ти на твоето .. мисля, че това ти е ясно ...

Толкова ли си тъпа и толкова ли не разбра,че не ми трябва внимание тук? Какъв е смисъла да го повтаряш и дъвчеш това внимание милион пъти?

Виж сега .. дали съм тъпа или не си е ЛИЧНО мой проблем ясну?? Т'ва тебе изобщо не те вълнува каква съм ... пък и не ми дреме за твоето мнение ...
Аз го повтарям?? Ти го доказваш ... и не ми казвай "правя го от скука" измисли си нещо друго за оправдание ... и пак ще се "направя на модератор" ... този форум не е за убиване на скуката .. ако не си го схванала все още "умната" ...