Цитирай Първоначално написано от Hilary_
Защото се дразниш и е забавно. Както и тва,че отричаш,че се дразниш.

дразня се и не го отричам, но не на теб а на простотията, която показваш с този твой начин да спориш с почти всички от форума ... този форум не е за това ...

А и защото не те харесвам.

е? Трябва ли целия форум да ни чете споровете .. кажи ми го на Лично .. но нее ти искаш да е показно!!!

Може би и защото в постовете ти се опитваш да покажеш колко компетентно и умно мнение имаш (а това изобщо не е така.)

Не не съм се и опитвала .. пиша това, което мисля .. пък и съм убедена, че не си чела всичките ми мнения, за да твърдиш подобно нещо ... и понеже ще кажеш "не ми е нужно да ги чета всичките" .. напротив нужно е след като твърдиш такова нещо за човек, който не познаваш!!!

Сега разбира се ще го успориш и ще кажеш,че не съм права,от което не ми се обяснява пак същото.

Никой не те икара да м иго обясняваш пак .. но аз ще се повторя, че и да го обясняваш аз ще си остана на моето ти на твоето .. мисля, че това ти е ясно ...

Толкова ли си тъпа и толкова ли не разбра,че не ми трябва внимание тук? Какъв е смисъла да го повтаряш и дъвчеш това внимание милион пъти?

Виж сега .. дали съм тъпа или не си е ЛИЧНО мой проблем ясну?? Т'ва тебе изобщо не те вълнува каква съм ... пък и не ми дреме за твоето мнение ...
Аз го повтарям?? Ти го доказваш ... и не ми казвай "правя го от скука" измисли си нещо друго за оправдание ... и пак ще се "направя на модератор" ... този форум не е за убиване на скуката .. ако не си го схванала все още "умната" ...
Защо имаш толкова сковано чувство за хумор...и не само? наистина не само?
Не се прави на толкова морална и сериозна,колкото всъщност едва ли си. ("Не се правя на такава,а бла бла" - така де да ти го спестя) Не го взимай толкова присърце тоя форум Оо (Не го взимам,просто/а...бла бла" - и това да ти го спестя)