- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- помощ!!!!!!!!!!!!
първо да благодаря на всички които дадоха съветПървоначално написано от mArMaLaDkA
а до mArMaLaDkA заслужих си боя и вярно звучи като садо мазо разказ но това е
относно ситуацията днес настоиника ми доиде и аз веднага като почнах " Тренер много сори..." (тои ми е и трениор по плуване) тои каза , че трябва да поговорим седнах ме и говорихме доста (мразя когато говори с този разочарован тон - предпочитам да ми крещи) каза че няма да ми се извинява задето ме наби защото съм си го заслужила казах че знам и не искам извинение ( знам че пак звучи садо мазо , но си е вярно тарпя ме когато се напих,когато ме видя да пуша (вече не пия и пуша) дори когато ме завари с гаджето в много неудобна ситуация (бях на 12) ( вече и с него не ходя),но този път се олях)пак почнах да се извинявам тои каза да го забравим, но че повече няма да търпи подобно поведение и че няма да се поколебае да ме набие пак ако аз продължавам така казах че няма тои каза че се надява защото както казах е много търпелив и мрази да стига до краиности (пак казвам заслужих си го ) пак последваха извинения .говорих ме още тогава тои пита дали ме боли казах че не боли колкото това че съм такъв идиот(въпреки че боли мнооогооо - не ви го препоръчвам ),тои погледна часовника каза че било време за тренировка и пита дали мога да плувам казах да и тои каза да тръгваме като каза че не иска да повдигаме тая тема повече и да си бъдем пак приятели.
та заключението е без повече гафове
та съветвам всички не ядосваите родителите си ( настоиници те си )защото те не го заслужават ( може да има и изключения ) и аз съм сигурна че ако наще бяха в бг щяха да направят същото въпреки че и те мразят краиностите,но ги няма защото се мъчат да ми осигорят добър живот и аз го имам , а аз се възползвах от това по много лош начин та не правете като мен
сори за грешките