- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- помощ!!!!!!!!!!!!
първо да кажа че тъкмо се стигаше до секс и тои ни спипа ( за което се радвам, още съм си детствена)Първоначално написано от SummerRain
а за провинението още в началото като се запознахме въпреки че бях още лапетои ме предупреди че няма да допусне неща като наркотици (при което баща ми му стисна ръката)каза че може да се примири ако пуша или пия (баща ми =>) но че ще се постарае да ме откаже от такива пороци аз му казах че не пуша или пия и си беше вярно.Също допълни , че мрази да го лъжат .
Но вечерта пред да згафя тотално бях на купон . Наставника ми каза до 1:00 в къщи все пак съм на 14. Щеше да звъне да види дали съм се пребрала .Добреде ама домашния безжичен аиде в чантата и готово. В един часа излязохме от купона с наи добрата ми приятелка
тои звъна
"-Мая в къщи ли си ?
-Естествено тренер !( магито още малко ще се пръсне от смях)
-Как беще ?
-Ми бива!
-Пили ?
- Не разбира се !( в ръката ми водката)( магито се пръска от смях)
-Добре аиде.Лека!
-Лека тренер!
И затворих. И ся свобода и понеже бях спряла да пия и да пуша но с моята слаба воля Магито ме обеди . Но като видя че вече ме е навила на това, още преди да се обади наставника ми , реши че може ме навие на нещо по-силничко предложи да смъркаме и да пушим трева .И аз с моята куха глава се съгласих . Та смърках,пих и пуших трева. Но до ся не бях опитвала трева и не бях смъркала а и с алкохола смятаите как се дрогнах. Такова лигавене не е падало никога.Ама 6 часа стана и Магите и още няколко френда ( вече ветерани в горе посоченото си бяха почти трезвени ) да ме закарат до вкъщи с такси ама докат се дотътрим то стана 7 часа .
"- Мая къде е ключа !
-Де да знам !
- Виж в чантата и!
- А ето го!
- Ъъъ.. то отклиучено бе !
- (хиля се )
отварят вратата и какво да видим вътре
"-What's up тренер !!!! "" (един път седмично ходим да бягаме с одбора в 8 час сутринта ( тва през лятотото де )и тои дошъл да ме земе)
гледа строго магито:
""-Ми тя леко пиина !!!
- И тва само от пиене !!!!
-Ми не малко смръкна , а и трева пуши
(ХИЛЯ СЕ)
-......( гледа строго)
- Аз да зема я бутна в леглото
- ..... (гледа строго)
(всичко горе след разговора в 1часа ми го разказаха иначе едва ли щях да помня нещо)
Спал съм каквото съм спала и като се събудих знаете вече какво стана . И така излъгах , стоях след вечерни час, пих ,пушиш и се дрогнах (демек направих всичко което не би ми било простено)
Ката си тръгна аз разревана и в шок се обадих на Магито,която веднага доиде( може да е луда ,но е добра приятелка)>.Обясни ми какво е станало и ми държа косата докато повръщах.
та поуката е слушаите родителите си