- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо...
Мисля,че трябва да го обсъдим...Първоначално написано от w0sh
![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
ммкей ^_^Първоначално написано от NamelessRomantic
4XCOKИ
Ако искаш омраза...отиди просто в раздела за даскалото или тази за вскъщи...а дори и тука..омразата е празпространена..както и омразата която изпитвам към тоя цвят на бял фон (x
Кото стаа нека стаа.
Скиперзорс: the.riot.against
(моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)
Оо?Първоначално написано от Shadow1596
4XCOKИ
онзи цвят използван за първият пост дъъх... това просто ми иде да си хвана монитора и да го изпецам у стенъта кат магаре къч на дрът циганин.Първоначално написано от ShtrudeL
Кото стаа нека стаа.
oOПървоначално написано от Shadow1596
4XCOKИ
незнам защо ме плача тоя емот оО и Оо.... граах *портрепва* >.> кажи думи не казвай ....ъъъ...не думи!Първоначално написано от ShtrudeL
Кото стаа нека стаа.
Защото това е лошо чувство.. негативни емоции и т.н... По какъв начин би ти помогнал този раздел!?![]()
безсмислена тема..
![]()
Абе тая сутрин, която и тема да отворя все омраза виждам. Все някой с някого се заяжда ..![]()
Какво ви става, бе хора? Прекалено много се впрягате с тоя форум вече ! Тук сме, за да си помагаме, когато някой има нужда от съвет - не, за да си играем на надцакване и кой кого ще затапи по-качествено, нали ? Всеки гледа се захване за най-малкото нещо, най-малката сгрешена от невнимание ( примерно ) думичка![]()
И да, и аз понякога се заяждам - не го отричам. Обаче днеска ми направи впечатление, че в половината теми всеки се заяжда с някого, или ВСИЧКИ се заяждат с някого ... де да знам .. ебахти омразата, ебахти чудото ...![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Може би, защото в такъв форум ще си пишем само неща, изглеждащи така:
I'll f**k your f***in wh**e in the Hole, you Motherf**er, f**ken b**ch.
...малко ли са злобарите и всезнайковците в този форум..тааа ти рябва и раздел....![]()
защото да питаш и пак да не знаеш![]()
Priceless. очевидно е че аз мразщ всички.
[img]http://api.ning.com/files/djPAREWSbNCmlXhaXHMjIv8S4BFKKmj1ec0O7tuehbdp-0a26r53yIfEnlUO4JQVNMaLFhpi5IRq2a9*Wr08sJf7yzA0u5L E/FuckLove5.jpg[/img]
по темата за омразата![]()
ама вярно,защо да не се направи един...определено ще има голяма посещаемост![]()
Като се замисля,даже и Любов може да надмине
![]()
![]()