- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- пак за глупавия мензис - кафяво течение
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Значи пак е за тъпия мензисаз съм на 13 години до сега не ми е идвало някъде от около една година имам жълто течение или там както се нарича и сега то стана кафяво . Това показател че скоро ще ми дойде ли е или е нещо друго зех да се притеснявам вече два дена е така кафяво и слабо преди да ми дойде така кафяво първия ден ме боля стомаха доло ниско слагам си превръзки защото иначе ми е неконфортно кажете на някого друг случвало ли се е ! Нормално ли е или... нз притеснявам се!

И само музиката винаги ще ме обича... [music] :]
Здравей.На мен ми се случи веднъж да ми дойде кафяво и оскъдно, но тогава даже подрани и все пак си беше мензис сигурно и при теб е менструация. Чела съм някъде (май беше из този форум) че кафявата менсруална кръв просто е престояла (май нещо подобно беше). Искам да кажа, че щом не ти е идвало от една година е нормално да е така, сигурно скоро ще си потече нормално или пък следващия път не се знае. А преди да ти пропусне една година от колко време имаше менструация, ако е било по малко от година е напълно нормално. Ако се притесняваш поговори с майка си или иди на гинеколог.

НЕ четеш внимателно... от една година има някво жълто течение ....Първоначално написано от gevitooo

Ми мацо скокни до чичо доктор да си поиграе с котаранката ти ....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Абе това жълто течение нещо не ми вдъхва доверие... Говори с майка ти и бягай на гинеколог.

Кафявото течение е нормално при началото и края на месечния цикъл.Но не разбрах ти преди това имала ли си цикъл!?Ако питаш мен най-добре отиди на лекар,защото аз наскоро имах големи проблеми с менструацията...В интерес на истината всеки организъм се отличава от друг така,че най добре отиди на лекар...по-добре не се лекувай сама(не казвам че е някаква болест)просто за да не стане по-зле...
Айде успех ще се оправиш всеки минава през това...
не не до сега не ми е идвало никога
а четох някъде че преди да ти дойде за пръви път имало някакво кафяво течение
между другото днес вече е третия ден и то вече не е кафяво

така че нз може би скоро ще ми дойде и така ...не мисля че е друго

И само музиката винаги ще ме обича... [music] :]
а моя цикъл три месеца идваше все кафяв тоест всички дни беше такъм но после се оправи и беше нормален.според вас това нормално ли е

Да просто още не ти е развит така да се каже...Първоначално написано от evalongoriq

здравейте значи от вчера започна да ми тече кафяво и то е доста слабо трябва да ми дойде на 6-ти до преди ден два бях настинала на 12-ти имах полов контакт.днес започна да ме притеснява нещо друго значи както при менструацията по някой път има едни такива и аз незнам как да го нарека не е само кръв а и някакво слузесто такова като сопол(извинявам се че звучи доста противно) та нормално ли е да има и такива неща и те също са кафяви и бият на черно? Question Question Question
нормално е според менПървоначално написано от eleonika93
нещо като съсиреци би трябвало да са както ги описваш
спокойно
много ме успокойПървоначално написано от desyty

Нп всеки си има такива моменти...Първоначално написано от evalongoriq

Та така... не намерих друга тема за моя въпрос и ще го пусна тук!
Значи аз също имам кафяво течение, но то е след цикъла.. и така цикъла ми продължава до 9 дни ако броим и кафявото течение... много се притеснявам.. и искам само да попитам дали това може да е някаква инфекция или болест,..?
Няма минало, няма бъдеще, всичко е ТУК и СЕГА! <3
имам менструация от 6 месеца... и винаги ми идва навреме..

Няма минало, няма бъдеще, всичко е ТУК и СЕГА! <3
ми незнам ..
отиди на преглед за всеки случай )
макар че ми се струва нормално ))
Първоначално написано от xToxiic
^ Нищо ти няма според мен. Това "кафяво течение" е знак че цикъла ти спира. А колкото до продължителността- при всяка жена е различно

ами виж може би ти е дошло , но когато кръвта по превръзката засъхне става кафява може да е това
Ако нети отговарям.. Това е защото не искам да те слушам! (H)
Цвета и количеството на мензиса зависи от много неща .. чувал съм че от диетите също така става .. кафяво или липсва въобще

Кафявото течение е нормално при началото и края на месечния цикъл.
и аз така знам , но ако е непрекъснато така по-добре се консултирай с генеколог!
Ако нети отговарям.. Това е защото не искам да те слушам! (H)
здравейте и на мен както на авторката никога не ми е идвало но днес имах околко 1 чаена лъжичка такова кафяво течение.Мислите ли че това е първия ми цикал просто още е с такъв цвят и не се е нормализирал.

тва твойто "жълто" течение всъщност се нарича бяло течение (понякога може да е прозрачно,бяло,а дори и жълтеникаво) аз го имах сиг от 10 годишна,дойде ми на 12 някъде иии и досега освен шибания цикъл си имам и бялото,което е съвсем нормално :P
Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!