Надявам се да нямате нищо против да споделя колко щастлива съм в момента с моето момче!На този етап от живота ми Той е всичко от което имам нужда.Заедно сме от половин година.Той сега ще е 12ти клас а аз 9ти.Родителите ми го харесват и уважават ужасно много(което е важно,поне за мен).Учим в едно училище.Днес той ми доказа още веднъж колко много държи на мен и колко много ме обича.Та ето я и случката:
Той е в Гърция на почивка от една седмица,трябваше да се прибере утре вечерта.Днес му се нацупих малко,защото цял ден не се сети поне 1 смс да ми пише...Вечерта,към 9ч. ми се обади и ме попита къде съм,казах му че съм на кафе,пита ме до колко съм и аз му отговорих че съм до 10.След това той ми се извини,че не ми е звънял,но цял ден е бил на плаж,след това да яде,и чак сега се прибира а телефона му бил в хотела.Каза ми 9 и 30 да съм пред нас,защото ми пратил изненада за извинение.Отивам аз в 9 и 29 пред нас,и 30 точно ТОЙ беше пред нас.Изненадах се супер много.Почнах да го гуша и да му повтарям колко много го обичам...
...Има и още малко.Като бях на море си спечелих ключодържател на "tullamore dew" той много го искаше но му казах,че нямам друг и когато си взема ще му го дам.Беше ми купил от там едно сребърно сърце (на ключодържател) малко с усмивчица върху него.
Това е,надявам се да не съм ви затормозила Мерси за отделеното време