- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- имам сериозен проблем!!!
Аз съм момиче, на 14 и имам хубаво тяло. Тренирам бокс и това ми помага да се поддържам в добра форма. Освен това имам стегнати гърди и спя полугола само по бикини. Преди 2 дена ставах от сън и тръгнах да се обличам и по-големият ми брат (на 17 и той е с здраво тяло, даже доста здраво) влезе в стаята ми и ме видя гола. Докато успях да реагирам от шока и да прикрия гърдите си, той вече ги беше видял. Гледаше ме по- шокиран и от мен, а аз направо ми идеше да потъна в земята от срам.
Сериозня проблем не е в това че ме видя, а че днеска пак го направи, но този път не ме беше срам.
Моля ви, помогнете!!!
На сутринта преди да се събуди отиди и му събуй гащите.Той ще стане,ти ще го видиш гол и ще сте квит![]()
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Какво толкова, брат ти е все пак. И моят ме е виждал гол, а не ме беше срам. Е, може би защото съм момче.
Ти така ли правиш с брат си ?Първоначално написано от AraBella
![]()
![]()
По темата: 1. Че не е тука мястото за темата.
2. Можеше да пропуснеш частта със саморекламата.
3. И квооо?![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Иска ти сеПървоначално написано от Priceless
Като ми дойдеш на гости,ще го пробваш
Ти,не аз
![]()
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
И какво като те е видял? Нали ти е брат? Освен ако нямате някакви по-особени отношения, не виждам нищо шокиращо.
Искаш според мен съвсем истимаро да намекнеш ,че ти е харесало, че те е видялПравилно ли разбирам?
Честно казано ,извратено е, да ,много даже, обаче мисълта за това ми направиш нещобасиии знаех ,че съм извратена ама...
![]()
![]()
![]()
ХммМ,освен ако не ти е доведен брат не виждам никъв проблем![]()
И скромна!Първоначално написано от crazyZ
Мерси, че сподели.Първоначално написано от crazyZ
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Имам хубаво тяло, стегнато - абе стига се фали ма пачааа![]()
Сега като знаем ще спим спокойно![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Ц ц ц, не мисля, че самоописанието, което си направи беше нужно.![]()
![]()
Аа до проблема ти, той ти е брат .. следващия път като влезе му се разкрещи и няма да се повтори (освен, ако не искаш да продължава да те гледа) .![]()
Хмм защо си мисля,че ти е станало хубаво като те е видял втория път .. и на него също ?![]()
Незнам имам някакво такова чувство .. Иначе поздравления минутите за самореклама и реклама на брат ти бяха just perfect ! (:
Таа .. какво да ти кажа . Направи му забележка .. недей да го гледаш като теле като влезе.
Баси темата ..
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
hell yeahПървоначално написано от Assshley
Govori s nego, be! Kvo se oplakvash i v sahtoto vreme fukash v toq forum na nas?![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Ами и моят брат ме е виждал гола-голеничка, ама кво като... Развиках му се веднага да излиза от стаята, обаче той се разхили, взе си каквото си търсеше и чак тогава излезна.. На другия ден му го върнах.. И той се развика..![]()
П.С. Добра самореклама и реклама на брат ти.. Имам чувството, че темата е ей така измислица и просто искаш някой да каже ЙЕЕЕ ЩА Ч-КАМ МАЦКО...
карай... от едно място сте излезнали...![]()
![]()
![]()
времет0 тu uztuча
Пука ти, нали ти е брат кво толкова може да стане ?
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!