- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- ранички в устата
Имам малки рани в устата и на езика, които са много неприятни и ми пречат да ям, моля помогнете някак.
в устата-афти,а тва на езика wtf нещо не го разбирам.. /лееекааар/
Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!
Всъщност раничките са вследвствие от гнойна ангина, преди малко говорих със сестра ми тя преди по малко от месец беше болна и тя ми каза че са се образували от бактерии и че за една седмица минават но наистина е голяма мъка с тях..
Здравей,аз реших да ти напиша същото както в другата тема за афти.Моят братовчед съвсем наскоро имаше големи болки с тея афти.Доктора му изписа Тантум верде спрей и мисля също ,че и някакъв разтвор за гъргара,не съм сигурна как се казваше.Но пробвай с Тантум верде.На братовчед ми содата не му помогна например.А това за синия камък за пръв път го чувам,но може би помага,пробвай всичко,то с опитване става!Късмет и бързо оздравяване!
Първоначално написано от hinari
ТО С ОПИТВАНЕ И МОЖЕ ДА СЕ НАТРОВИТЕ ХУБАВО ..... КАК МОЖЕ ИЗОБЩО ДА ВИ МИНЕ МИСЪЛ ПРЕЗ ГЛАВАТА ЗА СИН КАМЪК????????????????
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
ама верно синия камък е отровен..използва се за пръскане на различни плодови дръвчета за предпазване от секви паразити.ама ако искаш пробвай
Аз след като прочетох това за синия камък просто се отказах да коментирам... а иначе благодаря за съвета hinari но не помага