.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

мултимедийна клавиатура проблем

здравейте вчера си купих мултимедийна клавиатура, инсталирах си диска и всичко изглежда Ок. Обаче проблема ми е че като цяло мултимедийните клавиши работят с Windows Media Player. Та въпроса ми е как да си го направя така че да ми работят с Winamp ? ако някой знае моля ви да ми кажете..

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Хм.. няма ли някакъв software, който да идва с дисковете ?

мне единственото е че след инсталацията си ми излиза доло в дясно една клавиатурка и дефакто това е като настройките в контрол панела на клавиатурата само къде има и още едно меню и там виждам кое копче за какво е дадено, но не мога да ги променям. Също така пробвах от уинампа там на хот клавишите но за да се добави нова комбинация трябва да се напише някакъв текст. Може би скриптирване ли незнам за да посоча даден бутон

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Би трябвало да се променят точно от тази клавиатурка, за която спомена.. преди ползвах подобна клавиатура и беше така, но идея нямам защо не се получава при теб.. Рестартирай комп-а, ако вече не си го направила след инсталацията на драйвърите!

цяла вечер го правех и аз предполагам че от там трябва но просто не ми дава никаква опция да заменя ... просто си ми пише кой бутон за какво действа и това е.. а и да не говорим че май клавишите някои от тях са объркани.. че като натисна Rrint Screen/SysRq и ми излиза менюто на игрите от Start менюто

Re: мултимедийна клавиатура проблем

Цитирай Първоначално написано от eHoT4e
    здравейте вчера си купих мултимедийна клавиатура, инсталирах си диска и всичко изглежда Ок. Обаче проблема ми е че като цяло мултимедийните клавиши работят с Windows Media Player. Та въпроса ми е как да си го направя така че да ми работят с Winamp ? ако някой знае моля ви да ми кажете..
    Здравей "eHoT4e".

Настройка се прави на "WinAmp"-а! От меню "Options" трябва да се активира опцията "Hot Key", като се щракне отметката "Enable hotkey" и тогава вече ще работят бутоните "Play", "Stop" и т.н.

П.С. - Успех...

Re: мултимедийна клавиатура проблем

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Цитирай Първоначално написано от eHoT4e
    Здравей "eHoT4e".

Настройка се прави на "WinAmp"-а! От меню "Options" трябва да се активира опцията "Hot Key", като се щракне отметката "Enable hotkey" и тогава вече ще работят бутоните "Play", "Stop" и т.н.

П.С. - Успех...
    и това го направих още снощи ... направо се отчаях

Град
    Инкогнито
    а пробваше ли да прочетеш в сайта на производителя вероятно пише

Цитирай Първоначално написано от Jesus
    а пробваше ли да прочетеш в сайта на производителя вероятно пише
    imam si knijka daje no kato cqlo trqabwa da se oprawqt klavishite no neznam kak

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си