.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Вътрешно лечение срещу акне

Поразгледах темите за акне и навсякъде се обсъждат продукти за външно третиране. Аз съм забелязала, че без да се пие нещо допълнително трудно става. Всички знаем за прословутата бирена мая, но тук споделете и други неща, за които знаете или сте ползвали (чайове от билки, витамини и др). Дано си обменим ценни съвети.

яж по-здравословна храна и повече плодове и зеленчуци, така ще си набавиш нужните витамини без химия.
    А ако е сериозно положението се посъветвай с дерматолог,защото всяка кожа е индивидуална и подходящото лечение за един може да не е подходящо за друг.

На мен дерматолог ми предписа антибиотик и съм много доволна дори след прекъсването му Иначе съм чувала за чай от коприва

Да, чай от коприва съм мислила да пия, защото знам, че прочиства кръвта и съдържа желязо пък и сега като ми го потвърди втори човек.

Попитай лекар
    So get down move your body,
    Move your body all night long
    Body, body all night long
    Move your body all night long
    Ooh, ooh …

Щях да попитам лекар ако исках да пия лекаства в случая темата е за алтернативни начини за вътрешно лечение като билки и тн.

Като по-малка ходих на дерматолог за пъпките и той ми изписа някакъв антибиотик,но не се сещам как се казва (ако се сетя ще пиша )

Цитирай Първоначално написано от sanna
    Попитай лекар

Град
    Пловдив

Re: Вътрешно лечение срещу акне

Цитирай Първоначално написано от kifla345
    Поразгледах темите за акне и навсякъде се обсъждат продукти за външно третиране. Аз съм забелязала, че без да се пие нещо допълнително трудно става. Всички знаем за прословутата бирена мая, но тук споделете и други неща, за които знаете или сте ползвали (чайове от билки, витамини и др). Дано си обменим ценни съвети.
    за вътрешно лечение 100% тряабва да се отиде на дерматолог за лекарства-просто са си сериозни антибиотици и хич не са и евтини . знам един вид от личен опит,сестра ми до преди известно време много оникаляше по доктори
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Аз пиех Бораго (някаква хранителна добавка се води..) страшно доволна бях естествено дерматоложката ми го предписа
    Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    http://www.lechitel.bg/product.php?p=121

това!! От както започнах да го пия,не се мажа с никакви кремове и такива работи,само измивам лицето със САПУН! и понеже имам мазна кожа си почиствам лицето със салицилов спирт...и пия тази хранителна добавка!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си