.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Въпроси за бюста

iskam da pitam ima li nqkvo zna4enie za gurdite dali se spi s sutien ili bez? tova vliqe li po nqkaluv na4i na razmera formata ili kak izglejdat?

i izob6to po kolko vreme e dobre da se nosi sutiena (za6toto edna priqtelka mi kaza 4e e dobre postoqnno)? Ima li zna4enie kakuv e sutiena s ili bez podplunki?

Znaete li nqkakvi uprajnenie za porastvane na gurdite? Poprincip za golemii hubavi gurdi si trqbva trenirane za6toto vsi4ki pluvkini i i gimnasti4ki sa s golemi gurdi. Ta znaete li nqkvi uprajneniq koito da stimulirat razteja?

Moderated by slun4ice
    т.1 и т.7 от правилника
    Постове на латиница ще бъдат изтривани след 1-ви април

Град
    Wonderland
    Хубаво е да носиш сутиен през деня,особено,ако гърдите ти са по-големи,сутиенът ги предпазва от преждевременно увисване.Добре е да избереш подходящ за формите ти сутиен,който в никакъв случай не трябва да бъде прекалено стегнат/малък,зашото това може да доведе до негативни последици.
    Според мен е добре да спиш без сутиен.

Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Хубаво е да носиш сутиен през деня,особено,ако гърдите ти са по-големи,сутиенът ги предпазва от преждевременно увисване.Добре е да избереш подходящ за формите ти сутиен,който в никакъв случай не трябва да бъде прекалено стегнат/малък,зашото това може да доведе до негативни последици.
    Да, напълно съгласна.
    "It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"

Град
    entre el mar y una estrella...
    "Znaete li nqkakvi uprajnenie za porastvane na gurdite? Poprincip za golemii hubavi gurdi si trqbva trenirane za6toto vsi4ki pluvkini i i gimnasti4ki sa s golemi gurdi. Ta znaete li nqkvi uprajneniq koito da stimulirat razteja?"

не съм съгласна че всички гимнастички и плувкини имат големи гърди даже напротив - специално плувкините имат широки рамене и гърбове ии мускули, а не цици, от упражнения гърдите се стягат и може да изглеждат малко по-големи но не и да пораснат
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те...

Супер фен Аватара на galu6a
    Цитирай Първоначално написано от Snuffles
    Да, напълно съгласна.
    истина
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София

Re: Въпроси за бюста

Цитирай Първоначално написано от kuklata_90
    iskam da pitam ima li nqkvo zna4enie za gurdite dali se spi s sutien ili bez? tova vliqe li po nqkaluv na4i na razmera formata ili kak izglejdat? ами има да-хубаво е да се носи през деня като излизаш,иначе вкъщи може и да не носиш,а може вместо него да си сложиш късо потниче,което ще играе същата роля като сутиен,но няма да пристяга толкова и не е хубаво да спиш с него,защото тялото ти трябва да си отпочине-все пак това са си ластици,които го пристягат малко или много

i izob6to po kolko vreme e dobre da se nosi sutiena (za6toto edna priqtelka mi kaza 4e e dobre postoqnno)? Ima li zna4enie kakuv e sutiena s ili bez podplunki? това си зависи от тебе и твоята активност-аз го носа само като излизам или играя гимнастика в нас-понякога ми се е налагало да го носа повече от 10 часа друг път нито един

Znaete li nqkakvi uprajnenie za porastvane na gurdite? Poprincip za golemii hubavi gurdi si trqbva trenirane za6toto vsi4ki pluvkini i i gimnasti4ki sa s golemi gurdi. Ta znaete li nqkvi uprajneniq koito da stimulirat razteja? ми не няма-това си зависи от гените ти
    а за тия спортистки те ги тъпчат с какво ли не и според мен за това имат такива цици ама се чуда защо аз досега не съм виждала спортиска с големи цици ти всички от тези анаболи почти загубват женското в себе си и заприличват на мъже

Moderated by slun4ice
    т.1 и т.7 от правилника
    Постове на латиница ще бъдат изтривани след 1-ви април

Vsi4ko ,koeto pi6e e vqrno!Nito edin sport ne moje da gi ugolemi,no az znam,4e specialno pluvaneto zabavq otpuskane to im i gi stqga! Osven tova vinagi si struva da pluva6!Da,naistina ramenete malko se raz6irqvat no tova e samo pri tezi,koito trenirat mnogo i vseki den!Dva puti sedmi4no e absolutno dostatu4no,a daje i vednuj i ne vodi do raz6irqvane na ramenete!Kakto ve4e kazah pluvaneto stqga gurdite,osven tova belite drobove se razvivat mnogo dobre!Stiga da iska6 i da haresva6 tozi sport,vinagi moje6 da hodi6 i da pluva6 v nai-bliskiq basein!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    +1

Аз преди имах възпаление....и личната ми лекарка ми каза,че не трябва да се спи със сутиен,за да си ''почиват'' поне за няколко часа...

Град
    В сърцето му!
    Лицеви упори помагат за стягането на гърдите
    Чувала съм че по 10 на ден е хубаво да се правят..
    Разтривки и масажи също помагат

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Аз гимнастичка с цици не съм видяла...

Saatana vittu perkele hate crew!

emi az poznavam 3-4 pluvkini i 1 gimnasti4ka i vsi4ki sa s golemi gurdi. a osobeno gimnasti4kata e mn slabi4ka i ima dosta golemi gurdi. i spored mene kato se trenira ne6to koeto e svurzano po nqkakuv na4in s gurdite e polezno stiga da ne se prekalqva i da ne se piqt mujki hormoni

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Цитирай Първоначално написано от Snuffles
    Да, напълно съгласна.

Преди време бях при един гинеколог заради проблеми , и поради факта че имам големи гърди го попитах да не би да е някакво хормонално нарушение вследствие на проблема ми и той ми каза така..Пробвали сме на момичета с малки гърди хормони за растеж, но абсолютно нищо не стана..всичко е до ген ако го имаш имаш го ако не си слагаш силикон :/ Това бяха точните му думи..

Град
    В сърцето му!
    Цитирай Първоначално написано от adkis
    Преди време бях при един гинеколог заради проблеми , и поради факта че имам големи гърди го попитах да не би да е някакво хормонално нарушение вследствие на проблема ми и той ми каза така..Пробвали сме на момичета с малки гърди хормони за растеж, но абсолютно нищо не стана..всичко е до ген ако го имаш имаш го ако не си слагаш силикон :/ Това бяха точните му думи..

Науката напредва не се знае до година-две учените с какво ново откритие ще ни изненадат...

Цитирай Първоначално написано от Boot
    Хахахх и аз.

А по темата момичетата бяха достатъчно изчерпателни.

ПП: И не вярвай на всичко, което ти кажат приятелките.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    аз също

на мен сега ми предстои да тренирам плуване но ме е страх гърдите ми да не станат по-малки или пък да спрът да растът така че моя въпрос е този

Мега фен Аватара на ameli
    абе отде я изкарахте тая праисторическа тема .... ОМГ
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си