- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Как да блокирам номер ?
Здравейте,
искам да блокирам номер на гсм-а,защото всеки ден някакви ми изпращат СМСи и е неприятно
Нов човек съм
ох и аз искам да си го блокирам но тел-а ми (Нокия 7373) не поддържа файла на програмата, а самата програма - blacklist. До колкото знам мои приятели така си ограничават кой да им звъни и кой не. Иначе мобилните оператори като съм ги питала и единствено ако подадеш жалба в полицията че незнам си кво незнам си щоПървоначално написано от Xanibal
![]()
на бившия ми ГСМ си ги бях блокнал ,но на сегашния ми почнаха да се пращат..
Нов човек съм
ok качих си blacklist на ГСМ-а,вкарах номера и на сутринта пак ми пращат СМС :/
Нов човек съм
идеи ?
Нов човек съм
И на мене ми спамят всеки ден на тела некфи незнам вече к'во да прая...
други идеи ?
Нов човек съм
Свършиха... утре ще заредим...![]()
I'm RETIRED.
I was tired yesterday, and today I'm tided too.
http://www.facebook.com/john.stefanov
http://blog.injenera.com
хора айде помагайте че и аз съм така от два дена само ми звънят и затварят и тва е някой от класата как да го блокна д Nokia XpresMusic 5310 съм
![]()
за кво ни го казваш като го знаеме :Д
Нов човек съм
Първоначално написано от nerealnasmart
![]()
![]()
![]()
моя телефон може да блокирма номера![]()
![]()
![]()
хехе то и моя може ама ми трябва някъв код :PПървоначално написано от LittleDude
![]()
Няколко начина:
1. Директно от телефона
Accept calls -> Only from list може да сложиш до 10 номера. Всички номера, с които говориш ги вкарваш в група или групи.
В профила задаващ да звъни с мелодия само, ако са от тези групи. Лошото, че не спира да ти звъни, но поне ен усещаш... Ами го виждаш след известно време..
2. мелонмобиле.цом/ProductDetailsOverview.aspx?product=203 това е вариант две, само че е платена програмата(пиша го така, азради някакви си защити на форума за скоро регистрирани потребители..)
3. Опцията blacklist поддържана от смартфони само + някои по-стари м одели на Nokia
4. Намираш си книжката на телефона измежду хилядите документи и боклуци с които си я затрупал/а/ и си поглеждаш там. Обяснено е като за първокласници стъпка по стъпка
5. Звънкаш на съпорт на оператора *88 за Мтел, 123 за Глобул и Виваком. Обясняваш каква е ситуацията и те ще ти обяснят дали за твоя телефон специално има решение.
6. Евентуално да пренасочиш обаждания към несъществуващ номер...
Успех!