E, какво мислите за сериалчето? Кой сезон ви е любим? Ами герой? Гледали ли сте го изобщо?
Инфо: Сериал за група момчета и момичета на 16-18 години от Бристол. Всеки герой е различен от другите и така ти дава възможност да се откриеш в тях. Секс, наркотици, приятелство са главните теми в сериалчето. Има 3 сезона, 2010 излиза 4тият.
http://www.imdb.com/title/tt0840196/
http://en.wikipedia.org/wiki/Skins_(TV_series)
Ето линкове от замунда за торенти по сезони.
http://zamunda.net/details.php?id=121493&hit=1 -Първи сезон със субтутри.
http://zamunda.net/details.php?id=166753&hit=1 - 2 сезон без суб
http://zamunda.net/details.php?id=166382&hit=1 - 3 сезон без суб
Вие на хероин ли сте бе?
за първи път го чувам..![]()
излъчван ли е в България?
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Излъчваха го към 23:30 по една от Диемите, но не съм сигурна коя. Даже наскоро даваха и втория сезон. Може и още да не е свършил.
Вие на хероин ли сте бе?
^хъм не съм го хванала 'щото не гледам Диема.. може да го има в замунда да си дръпна 1 сезон..
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Някой може ли да ми даде линк за всички сезони + субс, тъй като в замунда или ги няма някои епизоди, или липсват субс..
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
звучи готино, ше го гледам![]()
^^ и да, няма да е лошо,че ако ги няма в замундата...![]()
Ще си го изтегля от някъде изглежда ми интересно сериалче![]()
Пуснах линковете от замунда, ако някой се интересува. Само първи сезон има субтитри.
Вие на хероин ли сте бе?
секс и наркотици...
това е живота![]()
Един от най-добрите сериали !
Лично не очаквах да ми хареса толкова , но ме грабна веднага .
Показва точно какъв е живота на 16-18 годишните , пък и е забавен ..
Мене лично най ми харесва 3-тия сезон , а най ме кефят : Naomy , Effy , Freddy , Cook , Emily , Tony : )
Препоръчвам го на всеки , според мен на малко не би се харесал .![]()
People who makes us happy are never the people we expect,so when you find someone you've got cherish it!
Мале любимият ми![]()
И аз преди бях пуснала тема,но малко хора го знаят този сериал,и темата западна.Дано тази да се задържи повече време![]()
На мене 1 и 2 сезон повече ми харесват.Новите герои са ми противни.Жалко,че само Ефи остана.Иначе любимата ми е Каси.Едски сладкаС тва "уау" през 3 минути.А пък Мишел ми е адски противна.Не мога да разбера защо всички момчета си падаха по нея?Нищо оригинално,типична мацка.
А пък Дев Пател(или както там се казва) от Бедняка милионер(тоя филм само аз ли не схванах кво му е толкова невероятното) също играе във филма.Има по-малка роля във Скинс,но е добре, че има поне някой от сериала който се е снимал на голям екран(и при това във филм с толкова Оскари)
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
много е яко сериалчето, най много ми допадат 3,4 сезон. самите герои по ми харесват - фреди, ефи, куук![]()
<33333333
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Ей, феновете, никой ли не знае :PПървоначално написано от LaffyTaffy
Еми сега бяха кастингите за ролите (ако не се лъжа от 12-17 април в Бристол и Лондон), така че не мисля, че ще са готови преди 2011. Някъде четох, че пак ще излизат към януари, обаче никъде няма казана точна дата.Първоначално написано от LaffyTaffy
Иначе в Уикипедия пише, че нищо, че Скинс се излъчва в Америка, през февруари и МТВ са започнали заснимането на подобен сериал, чието действие ще се развива в Балтимор. : )
Вие на хероин ли сте бе?
Меpси мого за инфото![]()
A четох някъде, че ще има и филм, истина ли е??
Пф МТВ и СкинсКой знае пак ква пумия ще направят.
А аз пък някъде четох, че старите герои може да се завърнат пак.Дано е вярно, искам си пак Каси и Сид![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
НАЙ-ДОБРИЯТ СЕРИАЛ КОЙТО НЯКОГА СЪМ ГЛЕДАЛА![]()
Любим ми е...![]()
уловено е всичко което може да се срещне сред тийновете =D>
аз най си харесвам Каси и Сидголеми сладури са ми и двамата
гледайте го хора няма да съжалявате![]()
Ммм съмнявам се да се върнат, най-малкото защото вече са на повече от 20 всички от стария cast, а новите ще са на по 16-17. А за филм не съм чела... : )
Вие на хероин ли сте бе?
лелее, сега догледах 4ти сезон до края иииии искам още. Трябваше да направят и 9та серия, така свършва недоизяснено и сега ми е гадно. Наистина споучливо филмче. Иска още сезонииии![]()
МОМИЧЕ СЪМ!
Яяяя супер,че темичката се появи отново на първа страницаДано още хора да я забележат и да гледат сериалчето.
Да Крис беше много як.Жалко,че умряПървоначално написано от royal_girl
Само дето аз не разбрах(понеже без субтитри го гледам) много добре,той от какво умря?От наркотиците ли?
Пети сезон на Скинс ще излезе през януари 2011 (както и с другите сезони до сега).Обаче ще е с нов каст.(Нямам представа кой ще е в него.Който знае да казва.)Даже вече са започнали снимките на сезона.Ще ми липсва второто поколение.Първоначално написано от LaffyTaffy
И най-вече Емили и Наоми.
Ще правят и филм по сериалчето.Ще видим актьори от първия и втория каст и ще ни запознаят с третия.Гледах едно интервю на Кат и Меган (Емили и Кейти в Скинс) и там те казаха,че не е сигурно участието на никой от второто поколение.Дано във филма да ни стане по-ясно,защото доста неща остнаха неясни.